עבודה כמלצרית

dananick10

New member
עבודה כמלצרית

היי אנשיםם אתמול התחלתי לעבוד כמלצרית בגן אירועים ורציתי עצות ממי שעבד בזה פעם. אני מתלבטת אם כדאי לי להיות דיילת או מלצרית מה עדיף?? אני מקווה שאתם יודעים מזה דיילת- זה כמו מלצרית רק לא מגישה אוכל לאנשים בתוך האולם וזה טיפה יותר כסף. חוץ מזה אני לא ממש יודעת מה ההבדל. המלצרים בעבודה אמרו שדיילת זה יותר קשה אבל נראה לי שלמלצר זה יותר קשה... פליז עזרה!

Hadar g

New member
ברור שדיילת יותר קשה...ויותר שווה!!

דיילת! דיילת! דיילת! טיסות זה כזה שולט!!! גם עבודה וגם נהנים=]

Free Lancer

New member
לא, זה ל דיילת כזאת.

חחח ברור שעדיף דיילת אויר. היא מתכוונת דיילת באולם אירועים, נראה לי היא אחראית שהעוכל יגיע מהמטבח למלצרים שיוכלו לקחת לשולחנות. עדיף מלצרית לפי דעתי.

Mtv2005

New member
אני עובד כמלצר ו...

האמת שאם היתה לי עבודה שמרויחים בה יותר כסף הייתי הולך עליה..אצלי הכסף משחק תפקיד חשוב.. אבל אם את מדברת על הנאה/קושי.. אנלא יודע בדיוק מזה דילת באירועים..(לא במטוס)אז אנלא יכול לענות לך בדיוק..

dananick10

New member
כן גם אצלי ולא רק זה

מלצרים צריכים להישאר לעבוד עד איזה 4 לפנות בוקר בשביל לסיים לנקות הכללללל ולסדר מחדש את השולחנות ואת המקררים. וואי זה כל כך באסה וקשה ביותר וגם זה פחות כסף אז אני כבר החלטתי להיות דיילת נראה לי. תודה על התגובות.

Mtv2005

New member
בכיף..

אני עובד עד 12 מקסימום.. משלמים די טוב! והטוב שמשלמים ע"פ ערב-בד"כ זה יוצא 23-25 לשעה ויש טיפים..

למעלה