עבודה כסוקרת טלפונית..

דינדש

New member
עבודה כסוקרת טלפונית..

יותר למטה בעמוד כתבתי על עבודה בארומה. שאלתי פה וגם חברים שעובדים/עבדו שם או במקומות בסגנון והבנתי שזה לא מתאים לי.

עכשיו ראיתי במודעות דרושים על עבודה כסוקרת טלפונית בשעות אחה"צ.
אמנם זה לא בדיוק נותנת שירות כמו נציגים, אבל זה פחות או יותר דומה וחשבתי לשאול אולי מישהו פה עבד בזה ויכול לספר לי קצת?

trilliane

Well-known member
מנהל
עבדתי קצת לפני הצבא, מאז עברו הממממון שנים

חשבתי שזה יהיה נחמד כי אני אוהבת לענות על סקרים, אבל התברר שרוב האנשים ממש לא כמוני, וזה היה די מתסכל, הרגשתי כמו עלוקה. רובם נאנחו וסירבו או טרקו ורק מעטים "עשו טובה" וענו. מהבחינה הזאת אני לא חושבת שהשתנה הרבה (אם כי כיום לרוב האנשים יש סלולרי, אז עבדנו רק עם טלפונים קוויים), אבל אני מניחה שמבחינה טכנית השתנה לא מעט.

אחרי הצבא הלכתי לעבוד בשירות לקוחות והעדפתי שיתקשרו אליי ולא להפך. באותה תקופה שירות לקוחות היה רק שירות לקוחות, ואף שזו לא עבודה קלה, אהבתי אותה. בעשור האחרון שירות לקוחות הפך להיות מכירות ושירות, ונציגי השירות ברוב המקומות נאלצים למכור בעל כורכם, ואת זה כבר ממש לא סבלתי.

לא עבדתי בזה

אבל בתקופה שעבדתי בעבודות מזדמנות ביצעתי משובים טלפוניים וזה היה סביר, אבל כמו שטריליאן כתבה, לא כולם אוהבים לענות על סקרים ומשובים, כשבנוסף יש את אלו שמפילים עלייך את התלונות שלהם על השירות/מוצר שאת סוקרת. לא בהגזמה, אבל זה משהו שכדאי לקחת בחשבון.

מה הכיוון שלך בכללי? איזה סוג עבודה את מחפשת? בהקשר לדברים שכתבת - חשבת אולי על עבודה במוקד הזמנות? למשל מוקד הזמנות של משלוח אוכל?

דינדש

New member
בתכלס, אני כבר לא בררנית.

רק שלא יהיה מלצרות (אני נזק/קלאמזי ומפילה כל דבר אפשרי) ולא יכלול שבתות/מוצשים. אני חייבת ללמוד מתישהו.

פנית לחברות כ"א?

הם יכולים להציע לך עבודות זמניות ממגוון סוגים, כולל כאלו שלא חשבת עליהם. יש אפשרות גם לעבוד בעבודות של יומיים+-, וככה את רואה מה מתאים לך בלי להתחייב (אם כי זה לרוב עבודות משרדיות).

t o m a k

New member
לא ממליץ..

עבדתי בזה לפני הצבא ורוב האנשים לא מסכימים ורובם גם גסי רוח..
העבודה עצמה לא קשה אבל ממש מתישה..

smaug777

New member
אני הייתי נחמד לסוקרים..

עד שסוקר של כללית התקשר לשאול שאלות על הביקור שהיה לי במרפאה וכשהוא גילה שזה היה ביקור לצורך בדיקת דם ולא ביקור רופא הוא ניתק לי את הטלפון בפנים.

מאז, אני לא משיב לאף סוקר.

למעלה