עבודה כתלתיסט

cybersatan

New member
עבודה כתלתיסט

היי אנשים! יש פה מישהו שעובד כתלתיסט? בעבודה קבועה או כפרילנסר? יש סיכוי כלשהו בכלל למצוא עבודה בתחום בארץ? מה המשכורת שצריך לבקש ממעסיקים? שאלות קצת כלליות מדי אבל מקווה תבינו:) תודה

Newbie 91

New member
כמו שאמרת

השאלה כללית אז גם התשובות כלליות. יש עבודה כתלתיסטים. גם בתור פרילנסרים וגם בתור שכירים יש סיכוי למצוא עבודה בארץ, אפילו סיכוי לא רע. משכורת מ-5 עד -השמיים הם הגבול.. כמו שאמרת מאוד כללי.. אם תוכל לפרט קצת, להראות דוגמאות של עבודה שלך וכדומה אפשר יהיה לתת תשובות יותר ממוקדות.. יום טוב ;D

cybersatan

New member
מכתב

תשמע, אני מנסה למצוא עבודה אחרי צבא כבר כחודש וחצי בתור תלתיסט ולבנתיים ללא הצלחה... אומנם תיק עבודות גדול אין לי בגלל הצבא אך ניסיון של כמה שנים כבר יש... בעקרון התחום שאני הכי אוהב זה ארכיטקטורה אבל העדפות זה כבר לא חשוב בשלב שלי.

Newbie 91

New member
אוקי

קודם כל אז עוד פעם קשה לשפוט לפי עבודה אחת.. אז אם יש לך עוד כמה זה יעזור. דבר שני בגלל שאתה משחורר טרי, אין ספק שקשה למצוא עבודה במיוחד לאור העובדה שיש לך תיק עבודות דל כמו שאתה אומר, אז זה בדיוק הזמן להתחיל לעבוד על תיק עבודות, כל הזמן לשפר את היכולות להעלות עוד ועוד את הרף, על הדרך גם לחפש עבודה, למזלנו אנחנו בעידן האינטרנט ומאוד קל ופשוט לחפש עבודות דרך אתרים,פורומים אימיילים וכדומה.. כל מה שנשאר זה באמת כל הזמן לעבוד ולהשפר ואני בטוח שתמצא עבודה.. :D בהצלחה....

eldarinn

New member
דוקא בתחום של הדמיה ארכיטקטונית יש סיכוי רב

יותר למצוא. אם יש לך מעט יוזמה אתה יכול גם להיות בקשר עם משרדי אדריכלות ולהציע את שירותייך. כדאי שיהיו לך כמה דוגמאות טובות לשלוח. בהצלחה!

cybersatan

New member
את האמת הייתי רוצה למצוא מקום עבודה קבוע

כי להיות פרילנסר זה קצת יקר בתור חייל משוחרר (אם הכל חוקי אני מתכוון).

Nebelis

New member
הסיכוי הכי טוב שלך

קודם כל תתחיל פה: http://www.exego.net/freelance/jobs/ תשלח לכל החברות תיק עבודות קו"ח ומכתב פתיחה שאומר שאתה מוכן לעבוד חינם! לתקופת ניסיון של חודש חודשיים פלוס...לך ללשכת התעסוקה ותעשה כסף קצת מביטוח לאומי אבל את הרגל תכניס לאיזשהו מקום...זה הדרך האגרסיבית ועבדה לכמה וכמה אנשים שאני מכיר כולל אני בתחילת דרכי לפני שנים.

roli

New member
היי נבליס :)

אני לא ממש מסכים עם הדעה שלך שמתחיל צריך לעבוד בחינם. במיוחד שהוא הראה עבודה עם יכולות ופוטנציאל. ברור שבתור מתחיל הוא לא יכול לצפות להרוויח משכורת "כבדה" אבל אם הוא עובד ומייצר אין סיבה שלא יתוגמל. דווקא בתחום האדריכלות יש לדעתי ביקוש להדמיות. אני מסכים עם ניובי- תעבוד על תיק עבודות ותרכוש כמה שיותר ניסיון. חפש פה : http://www.archijob.co.il/index.asp?showpage=aj-classifieds/index.html בהצלחה.

נבליס מציע לנצל את המערכת בצורה יעילה יותר.

לשכת התעסוקה תתן לו יותר כסף מאשר שכר מינימום בתור חייל משוחרר. העניין הוא שגם אני חושב (בתור מעסיק) שאין עבודות חינם. כשעשו לי עבודות חינם הם היו בהתאם. תשלם לבן אדם והוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך. אין לך כמעביד שום מינוף על החלטות "עיצוביות" שניתנו לך בחינם, ואתה לא יכול לבוא בתלונות. וכמו שרועי וניובי כתבו, אם אתה טוב יש עבודה. תיצור תיק עבודות מכובד שמראה שאתה טוב.

למעלה