עבודה (לא המפלגה..)

niromy

New member
עבודה (לא המפלגה..)

בבחירות הקודמות זכור לי שחברים שלי שהיו גדולים ממני עבדו במערכת הבחירות בחילוק פליירים, סטיקרים וביום הבחירות עצמו בקלפיות ומחוצה להן. רציתי לדעת איך אני יכולה לעבוד בזה ולמי לפנות?

niromy

New member
ובמידה שאני מעוניינת לעבוד

תחת מפלגת קדימה, וקשה לי להאמין שיש להם כבר מטה אז מה אני עושה?

לא עדיף להתנדב במפלגה

שאת מאמינה בעקרונות שלה? אם כבר לקדם תנועה פוליטית, עדיף להסכים עם מה שהיא מייצגת.

niromy

New member
למה זה סותר את ההודעה שלי?

כרגע אני תומכת בקדימה ואני לא יודעת איך ליצור איתם קשר בשביל לעבוד.. אם הייתי רוצה הייתי יכולה ללכת לעבוד כבר ב"עבודה" שם הרוב עובדים כי יש להם יחסית מטה גדול פה..

egdar

New member
מעוניין יש עבודה

תפנה למפלגת העבודה רחוב חילזון 3 רמת גן טלפון ב144 תשאל בהצלחה

rrroyyy

New member
אם זה מפלגת הליכוד

יש מקום שקוראים לו מצודת זאב שמה זה בת"א הוא סניף הליכוד בעיר שלך

TheHock

New member
כנראה שתמצא באיזו שהוא מטה...

אבל האמת לא כדאי ללכת ולהתנדב במפלגה? כי אם אתה מאמין בה - למה שגרום לה לעוול כספי נוסף ותבקש כסף? וא אתה לא מאמין בה למה לעזור להם? הרי המפלגה שאתה בוחר היא הדרך שלך להפיע על עתיד המדינה - וזה שווה יותר מכסף לא ?

niromy

New member
שמע/י

קודם כל כן אני רוצה במפלגה שכרגע אני מתחברת אליה והיא קדימה... עכשיו למה לגרום לה לעוול כספי?עד כמה שאני נגד השיטה הרווחת במדינה שלנו שהיא "למה שאני אצא פרייאר?!" אני כן אלך בדרך הזו במקרה הזו.. קודם כל כי אני פשוט צריכה כסף ויש מטרות יותר נעלות שאני מתנדבת/אתנדב אליהן מאשר פוליטיקה ועם כל הכבוד למדינה שלנו ולפולטיקה עדיין בעיני כמעט כל הפוליטיקה בארץ מושחתת אז למי בדיוק אני חוסכת את הכסף שלא ישלמו לי? לא לאנשים שבאמת צריכים אותו... מעדיפה לעבוד ואח"כ לתרום למי שצריך ולמי שאני מאמינה..

למעלה