בבחירות הקודמות זכור לי שחברים שלי שהיו גדולים ממני עבדו במערכת הבחירות בחילוק פליירים, סטיקרים וביום הבחירות עצמו בקלפיות ומחוצה להן. רציתי לדעת איך אני יכולה לעבוד בזה ולמי לפנות?
כרגע אני תומכת בקדימה ואני לא יודעת איך ליצור איתם קשר בשביל לעבוד.. אם הייתי רוצה הייתי יכולה ללכת לעבוד כבר ב"עבודה" שם הרוב עובדים כי יש להם יחסית מטה גדול פה..
אבל האמת לא כדאי ללכת ולהתנדב במפלגה? כי אם אתה מאמין בה - למה שגרום לה לעוול כספי נוסף ותבקש כסף? וא אתה לא מאמין בה למה לעזור להם? הרי המפלגה שאתה בוחר היא הדרך שלך להפיע על עתיד המדינה - וזה שווה יותר מכסף לא ?
קודם כל כן אני רוצה במפלגה שכרגע אני מתחברת אליה והיא קדימה... עכשיו למה לגרום לה לעוול כספי?עד כמה שאני נגד השיטה הרווחת במדינה שלנו שהיא "למה שאני אצא פרייאר?!" אני כן אלך בדרך הזו במקרה הזו.. קודם כל כי אני פשוט צריכה כסף ויש מטרות יותר נעלות שאני מתנדבת/אתנדב אליהן מאשר פוליטיקה ועם כל הכבוד למדינה שלנו ולפולטיקה עדיין בעיני כמעט כל הפוליטיקה בארץ מושחתת אז למי בדיוק אני חוסכת את הכסף שלא ישלמו לי? לא לאנשים שבאמת צריכים אותו... מעדיפה לעבוד ואח"כ לתרום למי שצריך ולמי שאני מאמינה..