עבודה לברמנים.

Simj

New member
עבודה לברמנים.

אני סיימתי כעת קורס ברמנים ואני מחפשת עבודה באולמות ארועים למספר חודשים באזור חיפה. האם יש כאן אנשים שמכירים אולמות ארועים שצריכים? *בחיפה.. ולא בקריות... הבדל משמעותי. הייתי רוצה לברמן בכל מקום שייתנו כדאי ליצבור ניסיון! ד"א אני בוגרת זמן אמיתי =) הבית ספר הכי תותח!!!!!!!!!!!!

yogever777

New member
בית ספר תותח ואת הולכת לעבוד באולם אירועים?!?

ממש תותח אם את מחפשת פה עבודה ואפילו את זה הוא לא יכול לסדר לך.... טוב אבל אין מה לעשות כולם יודעים שבאולם אירועים שותים צבעי מאכל עם טעם!!!! בהצלחה חמודה!!!!

anton z

New member
חחח.. מה נפלת עליה ככה?? מסכנה.. באה במצברוח

טוב.. הרסתה לה ת'חיים.. תקשיבי.. אז עשית בזמן אמיתי.. לא נורא.. חפשי עבודה, תימצעי, צברי ניסיון ותעברי לעבודה אמיתית.. הכל תלוי בך.. לא בבצפר.. בהצלחה! :)

yogever777

New member
מה זה למה?

דבר ראשון אני לא יורד עליה,דבר שני ברוכה הבאה לעולם הברמנים ושיהיה לך המון בהצלחה ושלא תתייאש בחיים. דבר שלישי לא רושמים בית ספר תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ומבקשים פה עבודה באולמות אירועים,שוהא יסדר לה אם הוא כל כך תותח!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב...

גם אני סיימתי לא מזמן קורס בזמן אמיתי. האמת שההפניות שלהם לא ממש מועילות כי רוב המקומות כבר ממלאים את המשרה עד שאת מתקשרת או שמחפשים עם נסיון. מה שהכי יעיל זה למצוא מישהו שמנהל משמרת באיזה בר (אם את מכירה או מישהו מהחברים שלך מכיר) ולשכנע אותו לתת לך לעבוד (כי הרוב פשוט לא ירצו אותך בלי נסיון)... שיהיה בהצלחה...

Simj

New member
הסבר..........

הבית ספר הוא תותח!!! אבל, אני מתגייסת עד חודשיים וחצי, (אני בת 18) ולא ייקחו אותי לעבודה, לא באולם ארועים כי אף אחד לא צריך עובדת לחודשיים! כך שתרדו ממני. סה"כ ביקשתי היתמצאות.

yogever777

New member
מצטער אם נפגעת חמודה...

פעם הבאה תפרטי בדברים שאת מתגייסת ובת 18,שיהיה לך בהצלחה,אם הייתי צפוני אפילו הייתי מנסה לעזור לך...

Simj

New member
../images/Emo46.gif מי שהעביר את ההודעה שלי לפורום זמן אמיתי

שיגיד לי למה?! גם אני יכולתי ליכתוב שמה, אני מכירה את הפורום!!! כל הקטע שלי ליכתוב פה זה לאנשים שלא קשורים לפורום, אם הם יודעים! נ"ב - אין שום בעיה עם הבית ספר, פשוט כל בית ספר ללימוד ברמנים מלכלך אחד על השני, כדאי שיבואו יותר אליהם. אבל בית ספר עם שם באמת לא עושה את זה.

למעלה