עבודה לפי שעות

מצב
הנושא נעול.
עבודה לפי שעות

עבודה לפי שעות
מה החובות שלי כלפי המעביד ומה החובות של המעביד כלפי. אני עובד לפי שעה, כלומר עובד מקבל שכר לא עובד לא מקבל שכר. האם מגיע לי בכל אופן קצת תנאים סוציאליים כגון: חופש, חופש מחלה, הבראה. אני מקבל שכר מינימום לשעה ועובד כ-8 שעות יומיות.

בוודאי!

עבודה לפי שעות
מה החובות שלי כלפי המעביד ומה החובות של המעביד כלפי. אני עובד לפי שעה, כלומר עובד מקבל שכר לא עובד לא מקבל שכר. האם מגיע לי בכל אופן קצת תנאים סוציאליים כגון: חופש, חופש מחלה, הבראה. אני מקבל שכר מינימום לשעה ועובד כ-8 שעות יומיות.
בוודאי!
אתה זכאי ל-0.83 ימי חופשה בגין כל חודש עבודה (גם אם לא עבדת כל החודש), הגמול על יום החופשה יחושב עפ"י ממוצע השכר שלך. אתה זכאי לדמי הבראה לאחר תום שנת עבודתך הראשונה. התשלום נקבע עפ"י אחוז המשרה שלך. אתה זכאיל-1.5 ימי מחלה לחודש - סה"כ 18 בשנה. אתה זכאי לדמי נסיעות על כל יום שעבדת.

דנידין9

New member
זאת אומרת שאם עבדתי

בוודאי!
אתה זכאי ל-0.83 ימי חופשה בגין כל חודש עבודה (גם אם לא עבדת כל החודש), הגמול על יום החופשה יחושב עפ"י ממוצע השכר שלך. אתה זכאי לדמי הבראה לאחר תום שנת עבודתך הראשונה. התשלום נקבע עפ"י אחוז המשרה שלך. אתה זכאיל-1.5 ימי מחלה לחודש - סה"כ 18 בשנה. אתה זכאי לדמי נסיעות על כל יום שעבדת.
זאת אומרת שאם עבדתי
4 חודשים מגיע לי בערך 3 ימי חופש בתשלום?

שיר ורד

New member
כן

זאת אומרת שאם עבדתי
4 חודשים מגיע לי בערך 3 ימי חופש בתשלום?
כן
אך , זכותו של המעביד לקבוע את מועדי החופשה. זכות נוספת המגיעה לך, היא תשלום בגין ימי חג (יש 5 כאלו באוקטובר) בתנאים הבאים: עבדת מעל 3 חודשים. תעבוד ביום העבודה שלפני כל חג וביום העבודה שאחריו, אלא אם כן , העדרותך תהיה בהסכמת המעסיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה