עבודה לצעירים בחדרה?...

X Offender

New member
עבודה לצעירים בחדרה?...

היי, רציתי לדעת מה הסיכויים של צעירים דורשי עבודה בחדרה? כי דיי מאסתי בכח אדם לא מקבלים שם שום דבר רציני ואני ממש כבר רוצה להשתקע ולהתקדם אז יש פה הצעות מעניינות למישהו?

Don335

New member
עבודה לא מקצועית. חומר למחשבה

הלכת לכוח אדם ? ממש מיותר ! אין צורך לפרנס אותם ! לגבי עבודת צעירים שהיא עבודה לא מקצועית - שלב א תגדיר/י באיזה תחום ? שלב שני - חפש באזור סביב חדרה את התחום בו אתה רוצה לעסוק אם זה מכירות אז גן שמואל , שפיים , משמר השרון . אם זה חקלאות אז בישובים מסביב. אבטחה וכו' בכל מיקרה יש לדעת שככל שרמת החיים של האוכלוסיה גבוהה , הביקוש לשירותים משרותים שונים גבוה יותר. בחדרה רמת החיים יחסית נמוכה ובהתאם היצע העבודות. בכפר שמריהו ההפך, ושם ניתן למצוא עבודה מגננות דרך אבטחת בתים פרטיים עד הקראת העתון היומי לקשישים ו... השמים הם הגבול לא נתתי לך ממש פתרון אבל אולי כן משהו כחומר למחשבה בהצלחה

NNOOFFF

New member
עבודה לצעירים

שלום, אני ממליצה לך לפנות למרכז צעירים ברחוב הרצל 69 בחדרה (ליד קופ"ח דגני). יש שם קיר ענק, מלא בהצעות עבודה במיוחד עבור צעירים בגילאי 18-35 וגם עבודות מועדפות לחיילים משוחררים. בנוסף, יש שם רכזת תעסוקה מדהימה שקוראים לה ללי, והיא תשמח לעזור לך ולכוון אותך. היא עזרה לי למצוא עבודה ואני מודה לה עד היום :) בהצלחה לך! - אגב, אם תתן קצת פרטים על עצמך + איזה עבודה אתה מחפש אולי אנשים שיודעים על מקומות עבודה שיתפנו יוכלו לעזור לך

למעלה