עבודה לקראת שחרור

עבודה לקראת שחרור

שבוע הבא אני משתחרר. לקראת מעבר על המון אתרי דרושים ושליחת המון קורות חיים אני לא מצליח למצוא עבודה בכיוון שאני רוצה. אני מחפש כרגע עבודה בתחום המחשבים (מתמיכה טכנית עד לQA), אין לי ניסיון תעסוקתי אך אני מודע לכך ומודע לעצמי שבכל עבודה כזאת אצליח ברמה גבוהה - וויתרתי על עבודה בחברות גדולות כמו אורנג' וכו' כי לפי דעתי הם פשוט מנצלים את העובדים שלהם.. ועבודה של 11-12 שעות ביום בשביל משכורת מינימום לא נשמע לי ריאלי. אני מחפש עבודה שהיא משרה מלאה או עבודה של משמרות שניתן לשלב לימודי פסיכומטרי איתה.. הצעות? רעיונות? אשמח לעזרה, תודה

bgtela

New member
שלום לך,מזל טוב....

המלצה שלי היא לא לעבוד בתקופת הפסיכומטרי.. עליך לנצל את מירב הזמן לשיעוריי הבית ,ללמוד מילים ולחזרה על שאלות... העבודה תחכה לך,יהיה לך מספיק זמן לעבוד אחרי הבחינה.(זה לא אומר שלא תמשיך לחפש עבודה במקביל לקורס) כמו כן ,מרבית העבודות שמותאמות לסטודנטים/חיילים משוחררים הן עבודות שדורשות מינימום 4 משמרות בשבוע-מה שמאוד מקשה על ההכנה לבחינה הפסיכומטרית. תחשוב על כך,בהצלחה!

היי,

תודה על ההמלצה. אם זה היה לפני בערך שנה שעוד היית יכול לחתום אבטלה לקראת שחרור בשביל לנוח ולהתרכז בדברים אחרים (כמו השלמת לימודים וכד') הייתי מסכים איתך, אבל כנראה שהחליטו שיש דברים יותר חשובים ואי אפשר לקחת כסף מההורים לעד :) ולכן גם אם אני רוצה וגם אני לא רוצה אני חייב לעבוד בזמן הפסיכומטרי. בכל מקרה, תודה על ההמלצה. אשמח לעוד הצעות.

bgtela

New member
עוד חודשיים וחצי לא יעשו את ההבדל..

ועדיף שתשקיע פעם אחת,ותתרכז בקורס הזה ותוציא את הכי טוב שבכך מאשר שתעשה עוד כמה פעמים בחינות חוזרות.מנסיון שלי עדיף להשקיע בקורס אחד את כל כולך ולא לעבוד בתקופה הזאת .מאשר לעבוד ולהגיע לשיעורים לא עייפים,טרודים,ובכלל לא מרוכזים.. תחשוב על זה מהנקודה הזאת:) אגב מהיכן אתה?

למעלה