עבודה מהבית או בחוץ

עבודה מהבית או בחוץ../images/Emo35.gif

לו ניתנה לכם האפשרות לבחור:
האם הייתם בוחרים לעבוד במישרד מחוץ לבית או עבודה מהבית ומדוע
האם יש תקופות בחיים שהייתם רוצים בה לעבוד מהבית, ותקופות שלא הייתם רוצים

עונה../images/Emo9.gif

לו ניתנה לכם האפשרות לבחור:
האם הייתם בוחרים לעבוד במישרד מחוץ לבית או עבודה מהבית ומדוע
במישרד מחוץ לבית. אבל רצוי שהמישרד יהייה לא רחוק מהבית
האם יש תקופות בחיים שהייתם רוצים בה לעבוד מהבית, ותקופות שלא הייתם רוצים
כן. לדוגמא אחרי שלושה חודשי חופשת הריון הייתי לוקחת עוד 9 חודשים לפחות של עבודה מהבית.

הרבה הגברים

אומרים את זה. מספיק שישארו בבית עם התינוק יום אחד, והם משנים את דעתם מהר מאוד.

מעדיפה לעבוד מחוץ לבית כדי לשנות

אוירה, לפגוש ולהיפגש עם אנשים שונים, ולא לקפוץ למטבח לעמיד את הסיר לצהריים באמצע... פרט לכך במקצועי קשה לעבוד מהבית.

נראה לי נורא

לעבוד מהבית כשאני בבית אני מעדיפה להתנתק מכל מה שקשור לעבודה, ולכן סירבתי לקבל למחשב בבית אפשרות חיבור לרשת של העבודה, כדי שגם במקרי חירום לא יהיה מצב שאני יושבת ועובדת בבית. מבחינתי מעדיפה שיזעיקו אותי באמצא הלילה למשרד אם יש סופר-חירום, ולא לעבוד בבית. יכול להיות באמת בתקופות כמו חופשת לידה וכאלו כשבכל מקרה בבית הרבה זמן, זה יכול לעזור כי זו שבירת שיגרה וגם נוח... אבל לא בתור משהו קבוע. בית זה בית ועבודה זה עבודה, וכמה שפחות קשר ביניהם, כך עדיף מבחינתי

אני עובדת גם מהבית וגם במשרד

ויש לי אפשרות לעבוד רק בבית, אבל אני מסרבת. אני שונאת לעבוד בבית משתי סיבות: 1) אין לי משמעת עצמית כשאני לבד בבית וקשה לי להתרכז בעבודה 2) אני תקועה בבית כל היום בלי לראות אנשים בכלל - זה יכול לשגע אותי! מעדיפה ללכת למשרד - שם יש לי אינטרקציה עם אנשים אחרים ואני לא יושבת לבד בבית כל היום. בדר"כ אני עובדת במשרד 5 ימים בשבוע, ולוקחת יום חופש באמצע השבוע כדי לעבוד בבית.

למעלה