עבודה מהבית - אמת או עבודה בעיניים?

אריאנה45

New member
עבודה מהבית - אמת או עבודה בעיניים?

היי חבר'ה יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן ואני שמחה שמצאתי את הפורום הזה להעלות אותה. לא מזמן נסגר מקום העבודה בו עבדתי ואני מחפשת משהו חדש. נתקלתי בהמון מודעות דרושים של עבודה מהבית. הייתי רוצה לשמוע ממישהו שעוסק בעבודה מהבית, הכוונה לעבודה דרך האינטרנט, הרבלייף או משהו דומה, או ממישהו שניסה את זה, מה זה באמת מצריך והאם זה מצליח. אני עוד לא יודעת אם אני רוצה להיכנס לזה, אבל לבטח אני רוצה לשמוע מה דרוש על מנת לעסוק בזה ובעיקר להרוויח. אשמח על כל תגובה. אריאנה.

שש שבע

New member
אחי ניסה את הרבלייף

אז '=קודם כל הוא היה חיב לקנות ערכה (גם בקוסמטיקה זה כך) מספיק כמה פראיירים שירצו להרויח כסף ויקנו ערכה, בשביל שהם ירויחו, אחי לא הצליח למכור ולו ערכה אחת, בסוף השתמש בערכה שקנה, והיא כולה בולשיט. בקיצור, בענין המכירות זה סיפור מורכב, יש לי חברות שמוכרות סאנריידר, לא יודעת כמה כסף עושות מזה, היו ם מוכורת איזה משקה מפוקפק, ןעןד. תראי, רוצה לעבוד מהבית, תעשי משהו יחודי שאת טובה בו. ושיבואו מכל הארץ לקבל את השרות שלך.

jole

New member
ובאותו עיניין......./images/Emo46.gif

הייתה פה מישהי אתמול שהזמינה להאזין לאפשרות עבודה מהבית, במפגש במשרד וירטואלי. אני כמובן לא פוסלת שום דבר על הסף אז יצרתי קשר. לא מסרו שום פרטים עד הפגישה המיועדת. שעה שלמה של טכנולוגיות והתארגנויות עד לחיבור והכניסה למשרד הוירטואלי. ואכן הגיעו אנשים מכל קצוות הארץ. האיש מדבר אלינו ובאמת אי אפשר שלא להתפעל מפלאי הטכנולוגיה, הנה יושב לו מישהו בבית ומציג בפני קהל אנשים מכל הארץ. והנה ...שקט..מתחילים. ברוכים הבאים , אומרת המצגת בגדול...ואני כבר מחכה בקוצר רוח שיספרו לי איך אני הולכת להרויח בגדול...... ו.....שם המשחק....... הרבלייף. איך שראיתי את זה. ביקשתי סליחה מיושבי החדר. אמרתי תודה, אבל לא בשבילי. וחבל, כי אם הייתי יודעת שמדובר בהרבלייף לא הייתי טורחת. אני מכירה את המוצרים מאד מקרוב (אחד מהם הוא מה שמפריד בין חיים נורמלים והזרקה של אינסולין אצל דודתי חולת הסכרת) ומכירה את השיטה. been there, done that. רק חבל שלא מסרו לי את האנפורמציה הזו מתכתחילה והיו חוסכים לי את כל העיניין כי אני יודעת שזה לא בשבילי. אז זהו. רק מספרת רשמים.

jole

New member
חייבת תיקון !!! חשוב מאד

אותו מוצר שדיברתי עליו שדודתי משתמשת בו הוא מחברת סאנריידר. סליחה. כל השאר ללא שינוי.

עבודה מהבית-?גולי רק לך תכנסי!

היי גולי חבל לי שביזבזת מזמנך .אבל על תצפי שאנשי השיווק של הרבלייף יגידו לך מיד שמדובר בהבלייף ,הם יתפתלו ויתחמקו ויקראו לעצמם בכל מיני שמות(הרבלייף הס מלהזכיר)המון מודעות רצות כאן עם תכנים מאוד זהים.פשוט מחפשים נואשות אנשים.וקשה באמת למצוא אנשים רציניים שהכל בהתחלה זה המון מיסתורין.בקיצור זה מיועד לאנשים שיש להם מספיק כסף בבנק ויש להם מספיק זמן לשחק משחקים וללכת להמון מפגשים.עבודה מהבית!תוספת הכנסה!רוצה לפטר את הבוס שלך? זה הבלייף! שלא תפלי שוב.בהצלחה בהמשך.

אמת או עבודה בעיניים?

לאריאנה ולכל השאר שלום ראשית, אני עוסק בשווק רב שכבתי במסגרת חברת סאנריידר. (אני לא כותב כאן על מנת לצרף אנשים, למרות שאשמח) במשך שנים ארוכות הייתי חלק משוק העבודה הרגיל, כך שיש לי נסיון בשני העולמות. הפורום הזה הוא אחד הטובים ב"תפוז" ואני שמח להיות חלק ממנו,כשיש לי זמן לפנות לכך. קיימות חברות רבות בשווק רב שכבתי בישראל יש כבר בערך 15 ובעולם כ- 2000 לא תמיד יש קשר בין מה שמוגדר כעבודה מהבית דרך האינטרנט לבין חברת הרבלייף ואחרות.

למעלה