עבודה מהבית באמת

הומינר

New member
עבודה מהבית באמת

אני רואה שכולכם עסוקים למעלה ראש, ולכן אינכם כותבים בפורום, אני נותן לכם תוספת עבודה, אולי גם תרוויחו כסף מזה, כיצד עושים לבנה (לאבאנע) טעימה בבית ? פשוט ביותר. 2 גביעי גיל 2 גביעי יוגורט 4%^ כפית מלח שקית מבד סיכה של וילון את השקית מלבישים על סיר קטן, על מנת שיהיה נוח לבחוש, שופכים לתוך השקית את הגיל ,היוגורט והמלח, מערבבים היטב, מרימים את השקית , ומשחילים בראשה את סיכת הוילון, ותולים אותה מעל לכיור, למשך הלילה, אבל תדעו כי מי שיושב ליד המחשב אחרי שתים עשרה בלילה,שזה כבר יום אחר, וצריך לקחת את זה בחשבון, בקיצור בקיץ צרך בערך שתים עשרה שעות, בחורף יותר. נסו , תהנו, ובקשר לשקיות תשאלו אותי ואספר לכם
 

הומינר

New member
הרי אני עובד מהבית

אני מייצר שקיות ללבנה, ולחמין, ותמורת תשלום סמלי, אני מוכן לשלוח שקיות. 3 שקיות ללבנה, תמורת 20 שקלים, כולל דמי משלוח. למה עשרים שקלים, משום שיש רק שטר של 20 שקלים ,ואותו אפשר לשים במעטפה כתובתי : שוש מטליות, יקנעם עילית 20692 ת.ד. 5339
 
מצטרפת להמלצות החמות

זו אחת הגבינות הטעימות ביותר שיש. רק יש צורך להקפיד על יוגורט שהוא אינו נוזלי, אלא על יוגורט מאלו שאפשר להפוך על ראשו, והוא ייצא שלם כמו עוגת בוץ שילדים אוהבים לעשות בקיץ. אגב, 4 גביעים זה מעט מדי לדעתי, אני ממליצה על כפול לפחות, כי כשהנוזלים ניגרים הנפח קטן בהרבה. מומלץ מאוד להוסיף קצת שמן זית וזעתר - חבל על הזמן כמו שאומרים.
 

הומינר

New member
לבנה טריה

הכמויות שנתתי נעשו לאחר מחקר, זה מספיק לארוחת בקר, ונשאר קצת לארוחת ערב, ובערב עושים טרי, למחרת. אין אנו מתכוונים לתעשיה , כי אם לעבודה מהבית, נכון? לכל דבר מהבית יש ללכת לאט לאט , אבל בטוח
 
נכון שטרי זה הכי טוב

אבל כשיש משפחה עם כמה טורפים קטנים שמתים על לבנה (וגם כמה גדולים), מומלץ להגדיל את הכמויות.
 

הומינר

New member
מה קרה ללבנה ?

אמרת, אני הולכת להכין לבנה, אבל לא שמענו איך זה יצא, אם תגידי לי איך יצא, אלמד אותך הכנת עלים לבלינצעס, מצויינים
 
למעלה