עבודה מהבית -הכנסה גבוהה

עידןצור

New member
עבודה מהבית -הכנסה גבוהה

אני מייצג חברה בינלאומית מאמריקה, חברה שנסחרת במליארדי דולרים בנסד"ק אשר מתרחבת בצורה חסרת-תקדים בישראל ובעולם כולו (כרגע מספר המדינות עם סניפים שלנו עומד על 55 מדינות). אנחנו גם החברה אשר נחשבת לבעלת מספר הרב ביותר של עובדים אשר מרוויחים מעל 100,000$ -שנתי, בעולם! אנחנו מחפשים בדחיפות אנשים איכותיים אשר מעוניינים להגדיל בהדרגה את הכנסתם דרך פיתוח עסק מספק אשר בסיסו הוא ביתם, משרה חלקית או מלאה. הרבה אנשים בחברתנו עובדים משרה חלקית ומרוויחים תוספת-הכנסה של 500-2,000$ לחודש. עובדים במשרה מלאה יכולים להרוויח 2,000$-20,000$+ לחודש. אם הזדמנות כזאת עשויה לעניין אותך או את אחד ממכריך, אפשר (ורצוי) להכנס לאתר: , לקבלת מידע חינם. http://www.inteligentincome.com/ {הערה: נכון לרגע זה המידע הוא לא בעברית, ומכיון שידיעת שפות היא לא תנאי אצלנו, יש לציין עובדה זו בשליחת דוא"ל אליי ואני ישלח אותך לסמינר-הסבר דובר-עברית באיזור מגורייך. הדבר תקף גם לדוברי שפות אשר מעוניינים לקבל את המידע לא דרך המחשב). אני מודה לך מאוד על שאפשרת לי לשתף אותך בהזדמנות מלהיבה זו. אני יודע שאחרי שתעבור/י על מלוא-תוכן האתר, יעבור בך גל של התלהבות והתרגשות! בכבוד רב, עידן צור. 053239888 [email protected] נא לא לשלוח את הדוא"ל דרך המערכת של האתר אלא דרך שרת אחר)

zambush

New member
תגיד ../images/Emo11.gif

למה אתה לא אומר את השם של החברה? אם היא כזאת גדולה ונסחרת בבורסה, איך זה שלא שמעתי עליכם לפני כן? או שכן שמעתי, והיה לי נסיון כל כך רע עד שאתה לא מפרסת את שם החברה?

tsveeka

New member
סחר בבורסה? ../images/Emo4.gif

הדבר לא מצביע על יציבות כלכלית. למה שאנשים יכנסו לזה?

Rami4u

New member
תפסיקו כבר - כי אתם חברה של גנבים |

תפסיקו כבר את כל ההודעות המכוערות האלה שלכם, לא מספיק לכם לפרסם באימלס? תעזבו אותנו אתם והחברה הזאת שלכם בשלום, ודיייייייי. ואם אתה כל כך בטוח שאפשר להתעשר אז תציע את זה למשפחה שלך, אפילו תציע את זה לעצמך ותתעשר לבדדדדדדדדדדדדדדדדד רק שתעזוב אותנו.

zambush

New member
אה, זה כל אלה ששולחים לי הודעות ../images/Emo11.gif

באיי סי קיו! באמת חוצפה. הם מציפים את הרשת!

ממ... כמעט נכון...

אנשים כאלה מתעשרים על חשבוננו... אלה שכן נופלים בפח ההצלחה שלהם.. אז הוא חייב "להמליץ" לנו על העניין הזה..

whopper

New member
אני מרשה לעצמי לענות במקומו, כיוון-

שאני בטוח שהוא ישאר מנומס. כל הכבוד. לכם, אנשי הבורות, יש שתי אופציות לדעת על מה הוא מדבר, או לבדוק אותו - ואני בטוח שהוא ישמח שתעשו זאת, או לא לבדוק ולהשאר בבורות שלכם. אבל לאדם יש עסק רציני, ולמעשה לא ממש משנה החברה שאיתה הוא עובד, שישנה לרבים את החיים, אולי אפילו לו. דרך-אגב, אולי אסור לו מסיבות מנהלתיות לכתוב את שם החברה, כיוון שיש שימוש במותג שלא ברשות. זה שזה לא מלהיב אותכם, זה משהו אחד - אבל למה להרוס לאחרים את ההזדמנות הנ"ל? אתם הולכים לשלם להם בסוף החודש? כנראה שלא.... למען הסר ספק, אין לי שום קשר לאדם הנ"ל , יחד עם זאת אני כנראה עוסק באותו תחום, וזאת הודעה שלו אז אני לא הולך לפרסם את עצמי כאן, אלא לפרגן לו בלבד. יש למישהו בעיה עם משהו - שישמור אותה לעצמו, מלבד רפש, אתם לא מוסיף לאף אחד כלום , למר בחור פה יש לפחות הזדמנות מעולה לעזור לאנשים אחרים, אז עד שלא יהיה לכם משהו יותר טוב להציע, אנא, קצת שקט תעשייתי... יום טוב לכולם

למעלה