עבודה מהבית - המחשב עובד בשבילך

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית - המחשב עובד בשבילך

דרושים זכיינים לעבודה מהבית
עם מחשב ביתי,
אינטרנט ביתי,
שיש להם שטח אחסון פנוי במחשב.
לא נדרשת מכירה, שיווק או קידום של שום מוצר.
כל העבודה היא מהבית, בזמן הפנוי והנוח.
נא לשלוח מייל [email protected]
ואת מס' הטלפון.

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית

שלום,
חברת KAIROS מתעסקת בתחום אבטחת מידע,
מדובר בהשכרת חלק משטח האחסון הפנוי במחשב הפרטי, ותמורת השטח מקבלים כסף.
כל העבודה בפועל מסתכמת בלהירשם לאתר, להתקין את התוכנה, ולוודא מדי פעם שהתוכנה רצה. היא אמורה לעבוד כל יום 10 שעות.
בנוסף, יש אפשרות להגדיל את ההכנסה שלך, במידה ומביאים עוד אנשים שיתחברו לחברה.
במידה וזה מעניין אותך, ניתן להתקשר או לשלוח מייל,
לאלה 054-3101129,
[email protected] או במייל:

כמה שאלות

מה קורה אם אני מוחק את המידע בטעות . או המחשב נישרף
מה קורה אם אני מעיין בחומר .
כמה משלמים עבור השרות
האים צריך להנפיק חשבונית . עבור התשלום
תן קישור לאיזה אתר שנעיין בהצעה המפתה
בהצלחה לך

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית

מדובר בחברת KAIROS PLANET, מדובר בחברה אירופאית שמתעסקת בתחום אבטחת מידע. הם מתעסקים בשמירה של קבצים של חברות , רק במקום שזה יהיה בצורה ריכוזית בחוות שרתים כלשהי, יש להם טכנולוגיה אשר מבזרת את המידע בין עשרות אלפי מחשבים בעולם, וכך המידע נשמר בחלקיקי מידע, ובצורה מוצפנת. כדי להכנס לחברה, צריך לרכוש זכיון לאותה תוכנה שמותקנת על המחשב, ישנן 4 סוגי חבילות, ככל שהחבילה גדלה, שטח האחסון הנדרש גדל, וגם הרווח היומי גדל. המחשב (התוכנה ) צריכה לעבוד 10 שעות ביום במצטבר בין 2400-2400.
בנוסף ניתן להגדיל את הרווחים, ע"י צירוף אנשים נוספים שתמחברים לחברה, זה לא חובה אבל זה אפשרי.

הגענו למילת הקסם

"צריך לירכוש זיכיון" אם הבנתי נכון . צריך להשקיע כסף
רכישת תוכנה נכון . כמה צריך להשקיע ?

כתוב מיספרים מחירים

כמה השקע ?. כמה רווחים? צריך לתת חשבונית?
או קבלים תלוש משכורת ?
מי משלם . אתה או החברה .
או אתה מגייס אותי . ואני מס' אלף בחברה

כתוב הכול . אז המון מבאי הפורום יתחברו אלך

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית

עלות התוכנה תלוי בחבילה שאתה בוחר. עלות החבילה 125$ שטח אחסון נדרש 15GB, רווח ליום 0.86$. עלות חבילה 597$ שטח אחסון נדרש 70GB, רווח ליום 4.09$. עלות חבילה 1577$ שטח אחסון נדרש 180GB רווח ליום 10$, עלות חבילה 2777$ שטח אחסון נדרש 320GB, רווח ליום 19$. בכל אחת מהחבילות התשואה הינה 250%, בכל אחת מהחבילות בהכנסה פאסיבית נטו, בלי שהכנסת אף אדם נוסף תחתיך, אתה מחזיר את ההשקעה תוך 4.5 חודשים, ומעבר לכך אתה נטו מרוויח. במידה והכנסת אנשים, כמובן שאתה מחזיר את ההשקעה הרבה יותר מהר, ונטו מרוויח.ניתן להתחיל בחבילה הקטנה, ותמיד לשדרג אותה כלפי מעלה.

הבנתי . שאלה אחרונה

בימקום לירכוש תוכנה
האים אפשר להיזדקות מהרווחים

כלומר 4 חודשים לא לקבל תמלוגים .
אז חיסיתי את ההשקע .
למה ליקנות תוכנה ב2000$ כאשר אני לא יודע

מה יהייה עתיד "הפרמידה" ולא ענית מי משלם את החברה .?
והאים צריך לתת חשבטונית
בהצלחה לך

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית

קודם כל - לא מדובר כאן "בפירמידה", היות ולא רק זה שמעליך מרוויח, אלא אתה מרוויח כסף מהרגע הראשון, בלי כל קשר באם הבאת אנשים או לא, מעצם השכרת השטח אחסון- אתה מרוויח כסף. חייבים לרכוש את החבילה, זה תשלום חד פעמי לשנה. החברה היא זו שמשלמת את הכסף.

תראי

להשקיע כסף על דבר לא נודע
מעטים יעשו את זה אם ביכלל .
ומיצד שני . אם החברה הייתה נותנת הכול חינם

הרי הם גובים כסף מהלקוחות שלהם .
אם גוגל יכול לאחסן את כול האינטרנט שבעולם באלפי שפות .
אז מה הבעייה לאחן לחברה זו ????
היא צריכה אלפי מחשבים בעולם . שמחר יש לי אפסקת חשמל
ודבקה המידע שבמחשב שלי חיוני . או הלך ההרדדיסק .
לא ניראה לי . אחרים שיעשו מה שהם רוצים
בהצלחה לך .

אלה ב 10

New member
עבודה מהבית

גם כשאנשים משקיעים בבורסה - יש סוג של לא נודע, ועדיין אנשים עושים זאת, ושם אתה יכול בשניות להפסיד את כל ההשקעה, כאן מבטיחים לך את התשואה מראש. וגם הסיכון שלך הוא במקסימום 4.5 חודשים, מעבר לכך אתה רק מרוויח.
החברה הזו עובדת בביזור המידע ולא ריכוזיות, וזאת הסיבה שהיא צריכה את המחשבים הפרטיים. וגם אם חלילה נפרץ מחשב אחד או אף נפל, הרי שאותו המידע שמור במחשבים אחרים, וכיוון שמדובר בחברה גלובאלית, הרי שיש גם פערי שעות, ולכן יוצא שהמידע כל הזמן נשמר על המחשבים. מדובר כאן על הזדמנות עסקית, וכמו בכל הזדמנות יש גם סיכון, אך כאן הסיכון ידוע מראש. ואכן, לא כל עסקה מתאימה לכולם, ועובדה שיש מאות אנשים שראו כאן הזדמנות נהדרת להכנסה.

למעלה