עבודה מהבית - הפגישות בחוץ

anat30g

New member
עבודה מהבית - הפגישות בחוץ

היום הלכתי לפגוש לקוח - במשרד שלו... נסיעה איומה לתל-אביב, פקקים, חום, לחפש חניה, 18 ש"ח שילמתי לחניון... אחרי ימים כאלה אני מודה לאלוהים שאני עובדת מהבית ולא צריכה כל יום לעבור את הסיוט הזה... מצד שני - זה כל כך כיף לצאת ולפגוש אנשים... הנה שוב עולה הדילמה הקשה מה יש לנו יותר בבית ומה יש יותר בחוץ - הכיף או הלא כיף?

כייף או לא../images/Emo4.gif

שוב הדילמה , "להיות או לא להיות" נכון זה באמת כייף לצאת החוצה לפגוש את האנשים שבחוץ , אבל לדעתי הכייף של בבית עולה פי כמה מונים ... זה כמו שאוכלים כל יום בבית , האוכל טעים , ואפילו ברמה של מסעדה (תלוי מי השף בבית
) , אבל אין כמו לצאת מידי פעם למסעדה בחוץ .. רק שהדגש כאן הוא על המידי פעם ... כמובן ששוב זה תלוי באופי וברצונות ..יש אנשים שחייבים אבל חייבים את הבחוץ , ויש שלא .

מימי 55

New member
הכי כף זה לחזור הביתה../images/Emo82.gif

בעבר הרחוק עבדתי מהבית בהנהלת חשבונות, היו לזה פנים לכאן ולכאן, מצד אחד זה היה גדול, עבדתי בשעות שהיו נוחות לי, אף אחד לא אמר לי מתי , הייתי עושה הפסקות כרצוני,בלי לחץ. מצד שני, היתה חסרה לי חברת האנשים. התחושה שלא הייתי חייבת להתלבש ולהתאפר היתה לא טובה. עכשו אני עובדת בחוץ, יש כמובן מעלות וחסרונות, אבל הכי כיף זה לחזור הביתה....

anat30g

New member
לפגוש אנשים

זה הכי חסר לי, לא שאני לא פוגשת אנשים - אני פוגשת גם היו המון המון אנשים - אבל אז אני אמא של, ואשתו של, ולא עומדת בפני עצמי... בעבודה שלי אני- אני. והם הילדים של, והבעל של... מבינים אותי או שאני מבולבלת?

מנורה

New member
את תמיד את

איך שאת מתיחסת לעצמך כך את. זה ענין של הרגשה פנימית. איזה כיף זה להיות אמא של.. אשתו של..הבוסית של.. ו/ או של עצמי עם אני מרוצה ושלמה עם כל הכובעים שאני חובשת כיף לי וטוב לי אני מכירה את ההרגשה של שינוי הסטאטוס ואבל את יודעת כמה היו שמחות להתחלף איתך? למה את מרגישה תלויה ולא עומדת בזכות עצמך?? נכון שיש לך אחריות שונה היום אז מה??

anat30g

New member
אני זאת אני... אבל

כשעובדים מהבית - יש לי מעט מאוד שעות של נטו "אני" - המקצועית, המכובדת, המוערכת... רוב הזמן אני מול אנשים שהשיחות איתם זה גן/בית ספר/חוגים... חברה שראתה אותי שסיטואציה מקצועית אמרה שאני נפגשת עם אנשים במסגרת המקצועית - יש לי משהו אחר בעיניים... זאת פריחה אחרת.

מנורה

New member
גם שנמצאים בעבודה את לא נטו

כשיש משפחה וילדים הראש גם לא תמיד בעבודהץ אינני יודעת במה את עוסקת מהבית האם זה לא קשור לאנשים שיודעים להעריך ולכבד את העבודה שאת עושה??

רותם111

New member
מחר בבוקר אני נוסעת להפגש

עם לקוחות בתל--אביב אבל החלטתי להעזר בשרות של רכבת ישראל במקום לעמוד בפקקים ולשלם לחניונים. הבעיה עכשיו היא מה ללבוש מחר?

מנורה

New member
את צודקת

אין כמו לנסוע ברכבת יש לך זמן לעצמך לקרא לדבר בטלפון והעיקר לא לבוא לפגישה בלחץ. תלוי באיזה שעה הפגישה לדעתי ספורטאלגנט תמיד מתאים ונוח בהצלחה

רותם111

New member
לא יאומן../images/Emo46.gif נסעתי עם הרכב לרכבת

ובמשך חצי שעה חפשתי חניה. בינתיים חלפו להן כבר שתי רכבות ואני נשברתי. נסעתי עם הרכב לתל-אביב. זה היה סיפור לא פשוט ועזבתי את תל-אביב מוקדם כדי לא להתקע בפקקים חזרה. זה כל כך מרגיז שלא טורחים לדאוג למקומות חניה ליד הרכבת.

מנורה

New member
איפה תלונה על כך??

אינני יודעת מאיזה מקום את באה אצלנו פתחו תחנה חדשה של הרכבת בכ"ס ויש מקומות חניה ועובדים ומוסיפים. אם יש לתלונה צריך להגיב ואז כולם אולי יצאו נשכרים.

למעלה