עבודה מהבית

סמדרד

New member
עבודה מהבית../images/Emo82.gif

שלום לכולן, אני חדשה כאן. אני לקראת שינוי ומעבר לעבודה מהבית. קיבלתי לאחרונה החלטה לעשות את השינוי ולמרות שאני שלמה עם ההחלטה, יש בי חששות. יש עצות? חויות? טיפים?

siv30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אכן קיים פורום עבודה מהבית אבל נשמח לעזור לך גם כאן: אני מודעת לכך שהשינוי הוא מהותי ואף מטריד. את צריכה להיות ערוכה לנושא מבחינת חלוקת הזמן ותיחום העבודה. עבודה מהבית נושאת איתה יתרונות וחסרונות כמו כל עבודה: היתרונות הם שאת קרובה לילדים, לבית, את מתכננת את הזמן שלך על פי הצרכים שלך ושל הבית, אין לך מנהלים על הראש ואת המנהלת היחידה של עצמך. מאידך, החסרונות, אם אין לך אופי חזק ומשמעת, העבודה יכולה להתמרח לך על פני כל היום, לא להיות תחומה במסגרת ויכולה לבאו על חשבון הבית או הילדים. או לחילופין את יכולה לא להשקיע מספיק זמן בעבודה ולהשקיע את זמנך בבית. הכי חשוב לדעתי שתגדירי לעצמך את המסגרת, את המטרות ואת ההשגים שאת מצפה מעצמך. זה כבסיס מינימום משם את יכולה להתקדם. נשמח לקרוא חוויות בעתיד. בהצלחה.

סמדרד

New member
תודה

אכנס גם לפורום עבודה מהבית.אני רק מקווה שאני יכולה להיות "אשה עם קריירה" גם אם אני עושה את זה מהבית.

b e ll

New member
בטח! קריירה היא כל דבר שבו את בוחרת

קריירה יכולה להיות גם בעבודה מהבית, לא ראית הרבה נשות עסקים שכך החלו את דרכן? גב' הילדה שטראוס לא התחילה מחלבה ענקית ומצליחה ביותר משתי פרות שגידלה בבית? עשתה מוצרי חלב טובים=היתה דרישה=קנתה עוד פרות= מכרה עוד=קנתה חלב מתנובה וכו וכו (ראיתי את סרט התדמית של החברה). רמת ההצלחה שלך תלויה בעיקר בך, כלומר אם הרעיון שלך ישים ואת משקיעה בכיוונים הנכונים, ההצלחה תגיע! שיהיה בהצלחה גדולה.

siv30

New member
מסכימה עם כל מילה, הכל תלוי באיך את

רואה את עצמך. גם עקרת בית היא אשת קריירה: היא מתכננת, מארגנת , אחראית על התקציב וכך הלאה.

למעלה