עבודה מהבית?

BeLarge

New member
עבודה מהבית?

שלום לכולם וערב טוב,
אני מעוניין להתחיל לעבוד מהבית (אני בן 14 אין לי ממש אפשרות לעבוד במכולת או משהו בסגנון)
איך אני יכול לעבוד מהבית? במה כרוכה העבודה הזאת?
תודה מראש לכולם ;)

einatgross1

New member
בעיקר עבודות באינטרנט

כדוגמת הצעת העבודה לעיל.
או בקמפיינים שיווקיים באינטרנט.
ספר לנו מה אתה מוצא וכיצד אתה מתקדם.
בהצלחה,

PhileasFogg

New member
באמת, עינת, מה עם קצת אחריות?

את באמת ממליצה לילד בן 14 לעבוד ב"קמפיינים שיווקיים באינטרנט", כשאת יודעת ש-99% מה"עבודות" האלה זה עבודה בעיניים?

einatgross1

New member
ניהול דף פייסבוק או השתתפות בפורומים

ניהול הזהות הוירטואלית,
פתיחת עסק באיביי ועוד,
הם עבודות ממש ולא עבודות בעיניים.
באמת גור, אתה לא סומך עלי?

PhileasFogg

New member
עלייך אני דווקא סומך, אבל לא על המציעים

הבעיה היא, שעל כל עבודה לגיטימית מהסוג שעליה דיברת, יש מאה הצעות שהן עבודה בעיניים. הרבה הרבה יותר מאשר בכל תחום אחר.

אז כן, אני חושב שלהגיד למישהו שהוא לגמרי חדש בכל העסק הזה ש"עבודה מהבית זה בעיקר קמפייני שיווק באינטרנט" מבלי לפרט, זה קצת חסר אחריות. אבל אולי זה רק אני...

בכל מקרה, פתיחת עסק באיביי זה בהחלט רעיון מצוין.

PhileasFogg

New member
כל עבודה, כמעט, אפשר לעשות גם מהבית

עבודות משרדיות כמו קלדנות ותמלול ומענה על טלפונים, עבודות מקצועיות כמו תכנות או מלאכת יד, וגם עבודות שיווקיות שונות ומשונות (כמו שעינת אמרה, אבל זה ממש לא היה הדבר הראשון שהייתי ממליץ לך לעשות).

בכל מקרה, כך בחשבון שבתור קטין יש מגבלות חוקיות על אפשרויות ההעסקה שלך. אני ממש לא בקיא בנקודה הזאת, אבל זה משהו שתצטרך לברר היטב אם אינך רוצה להסתבך.

ולסיום, מילת אזהרה:

כל התחום הזה של "עבודה מהבית" שורץ נוכלים וכרישים שינסו לפתות אותך לעשות "כסף קל" - במילוי סקרים, או צפייה בפרסומות או בשיווק מוצרים כאלה ואחרים. במקרה הטוב, הם רק לא ישלמו לך. במקרה הרע, הם יפתו אותך להשקיע כסף משלך.

הדרך הכי טובה להגן על עצמך מכל הטיפוסים האלה, זה להזכיר לעצמך שאין ארוחות חינם, וש"עבודה מהבית" זה לא ביטוי-קסם שמבטל את חוקי הכלכלה והשכל הישר. אם משהו נשמע לך too good to be true, כנראה שהוא באמת כזה.

einatgross1

New member
עבודה מהבית" זה לא ביטוי-קסם שמבטל את

"כל התחום הזה של "עבודה מהבית" שורץ נוכלים וכרישים שינסו לפתות אותך לעשות "כסף קל" - במילוי סקרים, או צפייה בפרסומות או בשיווק מוצרים כאלה ואחרים. במקרה הטוב, הם רק לא ישלמו לך. במקרה הרע, הם יפתו אותך להשקיע כסף משלך.

הדרך הכי טובה להגן על עצמך מכל הטיפוסים האלה, זה להזכיר לעצמך שאין ארוחות חינם, וש"עבודה מהבית" זה לא ביטוי-קסם שמבטל את חוקי הכלכלה והשכל הישר. אם משהו נשמע לך too good to be true, כנראה שהוא באמת כזה."

מאוד אהבתי את ניסוח האזהרה שלך!

PhileasFogg

New member
כמה הם משלמים לכותבי המאמרים?

באופן מפתיע (או אולי באופן לא כל-כך מפתיע) לא הצלחתי למצוא את המידע הזה בשום מקום אצלם באתר.

אני שואל, כי שמתי לב שאת מקבלת עמלה על כל מי שנרשם דרך הקישור שהבאת. זה לכשעצמו לא רע בכלל, כמובן, אבל זה מעלה את השאלה האם אפשר להרוויח שם כסף נורמלי בדרכים אחרות.

כי בדרך-כלל המצב באתרים כאלה הוא, שעל כל אדם שנרשם מקבלים (נגיד) שקל, אבל הרווחים מכל סוגי הפעילות האחרים באתר הם זניחים לגמרי. מה שהופך, בעצם, את האתר כולו למין תרמית פירמידה שבה עיקר הכסף מתגלגל על-ידי צירוף אנשים חדשים.

einatgross1

New member
קבלת כסף

היא על לידים לפרסומות.
כלומר,פירסמת מאמר ומישהו שקרא את המאמר שלך, קרא את הפירסומת בצידו וסיפק את פרטיו. תקבל תשלום. כנ"ל לגבי מי שצירפת. במידה ויסופק ליד לפירסומת במאמר שלו, תקבל גם אתה משהו.
אתה יכול לזרז את התהליך במידה ותספק לידים בעצמך.
כלומר, אם אתה רואה פירסומת, למשהו שמישהו שאתה מכיר מתעניין בו, תוכל למלא את פרטיו ולקבל גמול לאחר שיצרו איתו קשר.
התשלום אמיתי לגמרי -10-40 שקלים לליד.

למעלה