עובד מהבית – האם ניתן להכיר בחלק מהוצאות הבית כהוצאות לעסק? תודה
GoldenEyes Well-known member 8/12/21 #2 נכתב ע"י AvihaiKL: עובד מהבית – האם ניתן להכיר בחלק מהוצאות הבית כהוצאות לעסק? תודה לחץ כדי להרחיב... כן 25%
נכתב ע"י AvihaiKL: עובד מהבית – האם ניתן להכיר בחלק מהוצאות הבית כהוצאות לעסק? תודה לחץ כדי להרחיב... כן 25%
רו"ח דורון פרלשטיין Member 9/12/21 #3 שלום רב, האם אתה שכיר או עצמאי? בכל מקרה הנושא מורכב. ממליץ להתייעץ עם רואה חשבון באופן פרטני. למשל, בהוצאות שכירות במקרה שחוזה השכירות לא מוגדר למטרה עסקית ואין אישור ניכוי מס במקור- לא ניתן לדרוש את ההוצאה. בהצלחה רבה!
שלום רב, האם אתה שכיר או עצמאי? בכל מקרה הנושא מורכב. ממליץ להתייעץ עם רואה חשבון באופן פרטני. למשל, בהוצאות שכירות במקרה שחוזה השכירות לא מוגדר למטרה עסקית ואין אישור ניכוי מס במקור- לא ניתן לדרוש את ההוצאה. בהצלחה רבה!