עבודה מהבית

eliga

New member
עבודה מהבית

שלום לכולם, לכל אלה הרוצים באמת לעבוד מהבית כיתבו אליי ואוכל לתת מענה ופתרון ריווחי לעיניין. מתאים לכולם כולל כולם. ללא הבדל במין, גזע ולאום. כיתבו לי למייל: [email protected] תודה לכולם, רונית.

איך לזהות מודעת "דרושים" לא רצינית

האם מודעה "דרושים" שלא מפרטת תחום עיסוק - יכולה להיות רצינית? במודעות מן הסוג הזה מוסיפים לעיתים: "לא מין"... כותבים גם: "מתאים לכולם כולל כולם. ללא הבדל במין, גזע ולאום." מתאים גם לסבתא שלי בת 94
ובינתיים נדרשת מכם חשיפה מסויימת, או לפחות e-mail ...

Lilit25

New member
כתבתי לה..

שיערתי שהיא מציעה עבודות בסגנון טלמרקטינג/הדפסות/תרגומים מהבית - עבודות שגם אני וגם סבתא בת 90 יכולות לעשות.. אבל טרם קיבלתי תשובה, כך שאני לא יכולה להגיד אם אתה צודק או חושד לחינם

eliga

New member
התבטאות לא לעיניין יקירי!

מלך יקר, עצם התבטאויותך המתנשאות על רציניות מודעתי מביאה אותי לחשוב על חוסר רצינותך ועל חוסר טקט מצידך. האם כך אתה חושב להצליח בחיים?!\ וביחס לסבתך שתיבדל לחיים ארוכים, אם היא עדיין על רגליה וכוחה במותנה, אז כן, גם היא יכולה להצטרף ולהרויח כסף מהבית!!! ואפילו אתה על אף כל השמצותייך!!! אבי בן 78 אחרי אירוע מוחי עושה את זה אז גם אתה וסבתא שלך יכולים!!! יום טוב לך יקירי ומלא אהבה!!

owolf10

New member
מי כאן לא רציני?

אתה באמת מחפש עבודה או מחפש צללים מאחורי הגב? לא רציני? אז הפסדת חמש דקות במענה למודעה ולא יצא מזה כלום. אבל אם זה כן רציני? אולי הפסדת את עיסקת חייך? איך יודעים? עונים בתבונה! אל תחשוף יותר מדי. לך צעד קטן קדימה, תשאיר אי מייל ופרטים רלוונטים ותראה מה יהיה בהמשך. בהזדמנות זו אני מזמינה אותך לפנות לאתר הבית שלי, לקרוא פרטים על עוד אפשרות עבודה מהבית (או לא) במשרה מלאה (או חלקית). נדרשת יוזמה ורצון כן לעבוד ולהצליח. יש לך את זה? אז קדימה - לנסות! www.icclever.com|

למעלה