עבודה מהבית

ZION

New member
עבודה מהבית

יש לי חברת כח אדם להשמת עובדים אני פעיל כ 20 שנה בענף המון חברות נעלמו ,נאלמו או נדמו אני משער ואני חש ולפי ההזמנות שיש ומתחילה התעוררות בענף צמיחה פירושה ביקוש לעובדים מה אני מציע תוכנה להשמת עובדים ,מתוחכמת מיוחדת ומלאת אפשרויות אתר באינטרנט שמכיל למעלה מ מחמישים אלף קורות חיים שמתחדש ותעדכן בכ 120-200 ביום ההצעה הנ"ל מיועדת לאנשים שיש להם או ביכולתם ליצור קשרים עם חברות שאמורות לחפש עובדים כאשר ההתאוששות תחל יכול להיות ברבע הראשון של השנה ,יכול להיות יותר מאוחר אבל זה יבוא משק לא יכל לקפוא על שמריו ראו מה קורה בארצות הברית

ZION

New member
את יכולה להקים עסק מהבית וזאת בתנאי

שייש לך מחשב ויש לך קשרים לפחות בחברה אחת גדולה שיסכימו ויאשרו לאתר ולמצוא עובדים מתאימים לחברתם המטרה היא לפרוס את הארץ למספר איזורים ההצעה היא בעצם למספר אנשים כך שלא תהא תחרות ביניהם ומה שאני נותן 1 תוכנה משוכללת 2 מאגר של עשרות אלפי קורות חיים 3 חברה שכבר קיימת כ 20 שנה

SHAHAF UZI

New member
ציון,שאלה

לאיזה תאריך התוכנה מעודכנת ? ישנה סבירות ש יותר מחצי מצאו כבר עבודה,ולכן עדיף לפרסמ מודעה שיממן הלקוח כמו שנהוג.הייתי איש כ`א 3 שנים

ZION

New member
ציינתי שהאתר מקבל קורות חיים בין

120-200 ליום סביר שגם אנשים התקבלו לעבודה ויש אחרים שאינם עובדים במקצוע שלהם האפשרות של האנשים האלו , זה להציע עבודה שתישתלם מבחינת השכר או המקצוע המועדף נכון להיום מעטים החברות שממנות פרסום הצעות עבודה על חשבונן אם ניקח 120 כפול 30 יום זה נותן 6600 קורות חיים כפול 12 זה למעלה מ72000 ובמאגר יש למעלה מ 50000 כך שסביר שרוב העובדים לא מועסקים ,או בתחילתה של תעסוקה

שלום לך ציון

אני מתענין במחיר של התוכנה אנא שלח לי הצעה לגבי מחיר בתוספת הערות כגון עדכונים,ו `גיל`המידע הנרכש,וכל חומר רלוונטי אחר.ציין תנאי תשלום,ומחיר לא כולל מעמ+מחיר למזומן. שלח ל אימייל [email protected]

ZION

New member
זה שילוב של אינטרנט ותוכנה, כאשר יש

באתר www.portaljob.net מאגר של למעלה מ 50000 קורות חיים ועוד אפליקציות נוספות כמו כן התוכנה של השמת עובדים אפשרויות חיפוש לפי מילה ויש גם אפשרויות חיפוש לפי שדות ובתנאי שמעדכנים אותן לפי עיר גיל מקצועות תעודת זהות מין וכולי כמו כן אפשרות לשלוח בו זמנית אימייל וכן פקסים של קורות חיים אפשרות שליחת הודעות לחברות על עידכון משרות באימייל מעקב של שליחת קורות חיים דרך העובד או דרך החברה שאליה נישלחו הקורות חיים ועוד אפשרויות

ZION

New member
מי אמר שאי אפשר להישתמש להשמה?

היא מיועדת להשמה לא תימחרתי את התוכנה לצורך מכירה אני חושב בכיוון של זכיינות

ZION

New member
לא ,,שותפות בצורת זכיון אני נותן

הכלים ואת או אתה נותנים את הקשרים או יכולות השיווק ומתחלקים בהכנסות ובהוצאות

למעלה