עבודה מהבית

urisehayek19

New member
עבודה מהבית

שלום לכולם , אני די חדש פה אז יכול להיות שהשאלה שלי בכלל לא קשורה אבל בכל אופן משהו/י מכיר/ה עבודות שאפשר לעשות מהבית? כיום אני חייל המשרת בבסיס פתוח בתור רל"ש (ראש לשכה) (בחובה ולא בקבע) מתמצא בכל הקשור לעבודות מחשב word power point outlook excel access אם משהו מכיר שיודיע לי , יש לי קו"ח אבל אני אשלח אותו בפרטי אם יהיו הצעות

בוקר טוב

במה היית רוצה לעבוד מהבית? האם מותר לך לעבוד בתור חייל בחובה? אנחנו כאן, בפורום, עובדים בעבודות שונות ורבות, כל אחד בתחומו, ומתדיינים על נושאים עיסקיים שזה בערך כל מה שאפשר לדבר עליו. מוזמן להצטרף

urisehayek19

New member
ערב טוב

קודם כל לשאלתך מותר לי לעבוד בתור חייל חובה שכן אין מדובר פה בעבודה רגילה (אישור עבודה הוא ע"מ לבטח את החייל ובמקרה של עבודה מהבית אין צורך ויכולת לבטח את העובד). במה הייתי רוצה לעסוק? מאחר ובחיי היום יום יוצא לי לנסח עשרות מכתבים מתוקף תפקידי אני מאמין שאוכל לנסות לעסוק בכתיבת כתבות באינטרנט על כל מני נושאים ודרך אגב אני נוהג בכל פורום שאליו אני נכנס להישאר ולהתערות בו אך אין ז משתווה לעבודה בואי נאמר כתיבת כתבות שחוץ מהשכר אני מניב גם הנאה וסיפוק עצמי.

ל ב י א 2

New member
עבודת חילים

אורי צר לי להיות "משבית שמחות" אבל: לידיעתך ולתשומת לבך כל עבודה של חייל וקבלת שכר מחייבת אישור של שילטונות הצבא (מפקדים או גורמים אחרים) ללא קשר למקום ביצוע העבודה ואין לכך כל קשר עם ביטוח! באופן מיוחד פרסום בכלי התקשורת (כתבות) מחייב אישור דובר צה"ל ללא קשר לנושא (אישורים מיוחדים ניתנים כאשר מדובר בנושאים מקצועיים שהם מעיסוקו של הכותב והוא מהווה מוקד ידע בתחום). בכל מקרה

בוקר טוב ל ב י א 2

ראיתי בכרטיסך שאתה יועץ במט"י. אתה מוכן להסביר על עבודתך יותר בפירוט? מה זה? במה זה עוזר? מה זה נותן, וכו'... השתדל לא להפנות לאתר כל שהוא,אם אפשר, אני מעדיפה דיבור ישיר יום נעים

בוקר טוב urisehayek19

ידיעותיך בנושא עבודה מהבית ועבודה בכלל, ביטוח, ועבודת חיילים אינן נכונות. גם מה שאמר לביא לגבי ההמצאות שלך בכלי תקשורת נכון. שים לב לכך. אני רואה שכתיבה מהנה אותך ואתה רוצה לעסוק בה. מה דעתך להתחיל לשלוח כתבות למערכות עיתונים? לשלוח הצעות לעורכי עיתונים ותחנות רדיו? אני יודעת שזה עובד. רק זכור לבדוק טוב טוב, לפני כן, את עניין העבודה שלך בתור חייל. הנושא הזה מטופל בצהל בצורה מאוד רצינית ואי אפשר לעבוד כך סתם כי אין צורך בביטוח... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

urisehayek19

New member
ערב טוב אביבה חיים טובים

שמחתי לראות את ייעוצך בנושא וקרץ לי כי רשמת שאת מכירה את העניין ואיך הוא עובד הייתי דמח אם היית נותנת לי כתובות ואופציות למקומות אליהן אוכל לשלוח את כתבותי אבקשך לקרוא את התגובה שכתבתי ללביא ל - אל תרתום את העשלה לפני הסוסים שם תראי כי בכל זאת אני כן מתמצא בכל העניין.

כל מקום שכותבים בו ומדברים בו

הוא מקום אופציונלי. את הכתובות אתה צריך למצא בעצמך, מה שאני יודעת זה הנסיון שלי אתה תלמד מהנסיון שלך.

urisehayek19

New member
אני רואה שפה לא תבוא הישועה

הכל בפורום הזה הולך בקודים , שאם היינו באינטרפול אז זה היה נחמד אבל אנחנו ... לא. כשדיברתי על הנסיון שלך לא דיברתי על הנסיון שלך בכתיבה (וחבל שבכלל העלית את זה על דעתך) אלא על הנסיון שלך למקומות אליהם אפשר לשלוח היו שלום

יונית א

New member
לא רותמים את העגלה לפני הסוס

אישור עבודה צה"ל מנפיק לחיילים במצוקה כלכלית אישית או משפחתית. אישור עבודה הוא עבור כל שכר שחייל מקבל, בין אם זה השתתפות חד פעמית בתצוגת אופנה, הופעה בתזמורת חליליות או עיסוק קבוע . אישור עבודה יש לקבל גם עבור עבודה שאינה בשכר , אלא פעילות שיוצרת תלות עיסקית בין החייל ומעסיקו (למשל עבודה במפעל של הדוד שלך לעזור לו). בקיצור- לפני שאתה מתחיל בכלל לפנטז, לך למשקית ת"ש ובדוק את החוק במדוייק. לנושא תחום העיסוק- כדאי לך לכתוב אי אילו כתבות דוגמה, להעביר אותם לכל מי שלדעתך יוכל למצוא בהן עיניין, ולראות אם יש ביקוש בכלל- זה לא הולך ב"הפוך" כלומר - אני יודע לכתוב מכתבי צבא, וסיכומי דיון ועל סמך זה אני רוצה לפרסם כתבה תמורת שכר. ואם תכתוב כתבות , טיפ קטן, אל תרד מתחת לתעריף המקובל בתחום, ואם לא רוצים לשלם לך? תוותר על העונג. בפעם הבאה ישלמו לך לפי המתבקש. צפה לכך שאנשים לא תמיד יעריכו את העבודה והמאמץ הכרוך בכתיבה ויציעו לעיתים סכומים "מעליבים" -אל תקח את זה אישית, זה לא אתה- זה הם ואי הבנתם. בהצלחה

urisehayek19

New member
אוקי...

בואי נגדיר את זה בצורה יותר טובה אני מכיר את החוק ולפי מה שאת אומרת גם על בייביסיטר אני צריך אישור עבודה נראה לך הגיוני ללכת כל פעם עם טופס החתמת מעסיק לכל אמא שעל ילדיה אני שומר? לא , לכן יש כלל ויש יוצאים מן הכלל ובלי שום קשר עניין אישור העבודה נועד יותר לחייל שיש לו בעיה עם מפקדו ולכן הוא צריך אישור זה אצלי זה לא המצב ולכן אני כן יכול לעסוק בדבר שלא יגזול ממני משאבים ויפגע בעבודתי בצבא. בקשר לכתבות אני דווקא יותר מאמין שאת הכתבות שאני כן אכתוב אני אפשרסם לפי בקשה של אדם , ז"א כדוגמא ולא אחפש אנשים כי האת אני לא ממש מכיר אנשים שקשורים לעניין (את יכולה לעזור אם את מכירה). דרך אגב תודה על העצות וכעת אני יודע כי צודק אני בדרכי כשאינני מתפשר על שכר בשום תחום גם לא בבייביסיטר

יונית א

New member
רקדן או ריצפה עקומה?

חייבת לציין, שכאשר שלשה אנשים אומרים לך שאתה רוקד עקום שווה שתבדוק את הנושא, ולא תהיה כל כך בטוח שזו הריצפה עצמה. לדאבוני,(או דאבונך) אין קשר בין תפיסת העולם שלך והחוק הצבאי. אין כלל ויוצאים מהכלל. חוקית- כן, צריך אישור עבודה גם עבור בייבי סיטר! נורמטיבית-הרבה אנשים חוצים את הכביש שלא במעבר חציה ולא משיגים אישור עבודה כנדרש. אבל סוג עבודה שאתה מחפש,הוא חשוף ובכך ממש לא כדאי להסתכן(שיקולך) חייל מצופה להיות חייל 24 שעות ביממה 7ימים בשבוע 365 ימים בשנה. עבודה פרטית, גם אם נעשת בתקופת ה"רגילה" שלו, בין משמרות(אם עובד משמרות) או בשעות הערב -עדיין מחייבת את הסכמת הצבא לכך. אתה יכול להתווכח על כך אתה יכול להגיד שזה לא נראה לך הגיוני. אבל ,זה החוק מעבר לכך- אני שמחה שאתה מאמין. זה עוזר תמיד בחיים. אבל זה לא מספיק. כדי שמישהו ירכוש משהו שיש לך להציע (האם יש לך?) אתה צריך לפרסם , צריך לחלק דוגמיות חינם, צריך להיות כזה שיפנו אליו לקבל כתבה, ואין מה לעשות- לפני שיפנו אליך,אתה תוציא הרבה אותיות על המקלדת,כדי להיות אחד שיפנו אליו. אין לי כוונה לרפות את ידיך, אבל מאד רצוי שתהיה מחובר למציאות גם ולא רק לחלום ולאמונה. 1. אישור עבודה 2. אישור דובר צה"ל לכתיבת כתבות בכלל 3. כתבות שיוכלו לשמש "מודעת פרסום" שלך 4. לדחוף את עצמך- כי אף אחד לא יסחוב ממך מה שאתה לא דוחף לבד. זה היה בנקודות ומתוקצר על פי השיטה הצבאית המקובלת. בהצלחה.

למעלה