עבודה מהבית

• פותח הנושא wwb
  • פורסם בתאריך

wwb

New member
עבודה מהבית

אביבה וכולם שלום, שמי יועד ואני בתחום השיווק הרשתי כבר למעלה מ7 שנים בחברות שונות במקביל. בניתי רשתות של מאות חברים ואני חייב לאמר שמעבר להכנסה הנוספת שיצרתי לעצמי ולמשפחתי קיבלתי סיפוק אדיר מהלמידה שחוותי, בייחוד בשנתיים האחרונות. יצא לי לקרוא חלק מהשאלות והתגובות שמופיעים בפורום זה והתרשמתי שיש כאן באמת ניסיון לעזור לאנשים בתחום. היום תחום העבודה מהבית הולך ותופס תאוצה ועל פי תחזיות תוך 5 שנים 60% מבתי אב בעולם המערבי ישלבו בהכנסתם החודשית "עבודה מהבית" אם כעיסוק נוסף או כעיסוק מרכזי. אשמח לענות על שאלות בתחום, הבנתי שאין אפשרות להכניס קישורים לאתר לכן אמנע מלעשות זאת (מפתה למדיי
. כל טוב הבריאה לכולנו יועד

שלום יועד

אני מעדיפה שתתרכז בהמלצות מנסיון אישי שלך בלבד כשתיתן את תגובותיך, לשאלות אם תהיינה. תחזיות/נבואות/ומילים עתידיות, יותר מפעם אחת הסתברו כלא נכונות. אני אגב, מכירה את הסטטיסטיקה הזו, הרבה שנים. אפשר לומר, שרק עכשיו, אולי בשנתיים האחרונות, היא מתחילה "לתפוס" חלק ניכר מהאוכלוסיה. אין כאן נסיון לעזור לתחום,בפורום, כמו גם לא לעזור לו... מאחר וזהו חלק מעוד תחומים רבים שעובדים בהם מהבית, היו כאן אינספור דיונים על נושא זה, ובעיקר היו כאן ויכוחים ואי שביעות רצון של חברי הפורום הוותיקים, מהעלאת הנושא בפורום ונסיון לגיוס אנשים מתוכו. בהודעהת המנהלת אני מציינת שאין ברצונינו בעבודה נוספת, או הכנסה נוספת, תוכל להתרשם מרשימת אנשים הפורום שהעיסוקים כאן מגוונים, ורבים. לחלקינו, אולי הגדול, לא בדקתי סטטיסטית, יש נסיון בחברות אלה, ולכל אחד מאיתנו המסקנות האישיות שלו. יפה שאתה נמנע מפרסום, למרות הפיתוי... כי הודעה עם פרסום תמחק. אז בוא אשאל אותך שאלה,שתיים בעצם. אחת לגבי הסיפוק האדיר שציינת,במיוחד בשנתיים האחרונות... מה הסיבה לדעתך שזה קרה דווקא בשנתיים האחרונות מתוך השבע שציינת שבהן אתה עוסק בזה? והשנייה, מדוע כמה חברות במקביל? ערב טוב

wwb

New member
מדוע רק בשנתיים האחרונות...

אביבה שאלות מצויינות. בהמלך השנים הבנתי כי ניתן לעשות כסף טוב בשיווק רשתי אך באיזשהו שלב החלטתי שזה חייב להיות יותר פשוט, יותר קל, יותר זול והכי חשוב דרך האינטרנט כי כך אפשר להגיע לכל מקום בעולם בלי לצאת מהבית. חברות שיווק רשתי עד לפני שנתיים לא עבדו באופן מובנה ולא ניצלו את המדיה הזו של האינטרנט, לכן היה לי צורך לחפש חברות אשר מאפשרות עבודה אמיתית ברשת, גיליתי שזמן רב מידיי מבוזבז על מפגשים ושעות רבות מתבזבזות לחכות לחברים פוטנציאלים שיגיעו למצגות וכל הרעיון של עבודה מהבית הפך להיות... עבודה בעיניים. מעבר לכך עלות ההצטרפות הגבוהה וההוצאות העולות על ההכנסות הפכו את כל הרעיון לשעבוד לחברות הללו. כאמור לפני שנתיים התחלתי לחפש חברות ואכן מצאתי חברה אחת (לא אנקוב כאן בשמה) שעובדת דרך האינטרנט, היא אחראית על אספקת המוצרים, ללא צורך לקנות ולמכור את המוצרים אלא הרכישה נעשית ישירות מהחברה, תכונית תגמול ללא תנאים עם חלוקת רווחים של מעל 60% ברשת. למעשה קיבלתי זכיון להפצת מוצרים של חברה ב300 ש"ח לחודש (זכיון לפתיחת סניף של "ארומה" עומד כיום על קרוב למליון ש"ח... בדוק!!!) קיבלתי אתר פרסומי בו אני יכול גם לעקוב אחר הרשת שלי וגם מוצרים לשימוש אישי כל זאת ב300 ש"ח בחודש! וכאן מתחיל הכיף האמיתי מבחנתי, בשנתיים האחרונות למדתי את תחום האינטרנט, למדתי לבנות אתרים, למדתי כיצד לפרסם אותם, למדתי כיצד לגרום לאנשים לפנות אלי ולא לרדוף אחריהם והכי כיף התחלתי ללמד את הרשת שלי לעשות אותו דבר, נכון רבים עדיין משתמשים בשיטות הישנות של תחום הMLM אך ישנם רבים ברשת שלי אשר הבינו את הכוח האדיר של האינטרנט והחלו ליישם את הכלים שהמלצתי לאנשים כשהרעיון היה מציאת כלים חינמיים (בחינם) להגעה לאנשים. יצרתי מגזין לעבודה מהבית היוצא אחת לשבוע עם טיפים ורעיונות כיצד לקדם את העסק ללא השקעות כספיות. מעולם לא למדתי כלכלה אלא על בשרי (אוי כמה בשרי למד...:) אך דבר אחד למדתי בכלכלה: אם ההוצאות גדולות מההכנסות אתה בהפסד אם ההכנסות גדולות מההוצאות אתה ברווח. לא משנה כמה הכנסות יש לך השאלה מה היחס בין ההוצאות להכנסות. לכן בניתי רשת ללא הצאות כספיות אבל עם הרבה השקעת זמן, בתקופה זו למדתי מה שלא למדתי ב15 שנה האחרונים ולימדתי אחרים... איזה כיף... לגבי שאלתך השניה. עם הזמן גיליתי שישנן חברות נוספות העובדות באותה שיטה וחשבתי למה לא להציע לחברים ברשת שלי מוצרים אחרים ולא רק תוספי מזון (רוב חברות הMLM עובדות עם תוספי מזון). מוצרי צריכה יומיומיים, שיחות בין לאומיות וכו'... כשהמטרה: הפיכת משק הבית לעסק כלכלי רווחי ע"י חברות בשיווק רשתי. כל מוצר שיש לך בבית במקום שערוץ 2 ירוויח מהפרסום עליו כמו מוצרים של חברת "סנו" למה שאני לא ארוויח ואחסוך כסף ממכירת מוצרי "סנו" בMLM. הרווח כפול: 1 - חיסכון וקבלת מוצרים טובים - גם לאלה שאינם מפתחים עסק. 2 - אפשרות פיתוח עסק ללא הוצאות של מאות אלפי ש"ח (אני יודע הייתה לנו חנות למוצרי טבע עד היום אנו מחזירים את ההלוואות). תשובה קצרה אהה.... לגבי הוויכוח אני עובד מהבית, אני מרוויח כסף מרשתות שבניתי ומועדוני לקוחות, כל זאת בעבודה מהבית. צרפתי אנשים מכל העולם באמצעות האינטרנט וכל המחקרים שקראת לפני 20 שנה על התפחתות התעשיה הזו מתגשמים היום... אצלי בכל אופן. כל טוב הבריאה לכולנו יועד

מעניין...

אין ספק שלאינטרנט כוח אדיר כשיודעים כיצד להשתמש בו... בעצם זה כך עם כל דבר. אני רוצה לשאול אותך משהו, האם עלה בדעתך אי פעם במהלך השנתיים האחרונות, לנסות ולמצא לעצמך מילים אחרות לשתי המילים "תוספי מזון"? לדעתי, שתי מילים אלה, פוגעות בכל מי שמנסה לעשות איתן משהו כיום, וזאת לאור התנסות של אנשים בתוספי מזון רבים ושונים.אני חושבת שמי שימציא לעצמו מילים אחרות, חדשות, שונות, יוכל לעשות הרבה כסף... מה אתה אומר על הגישה הזאת? איזה טיפים יש במגזין שיצרת? מוכן לשתף אותנו גם? איך אתה מפרסם אותו? היכן? ערב טוב

ZION

New member
אביבה שלום רב ולך יועד הצלחת הMLM

תהא כאשר ימולאו התנאים כדלהלן מוצר או שירות- שמתכלה כל חודש ,שבכל מיקרה אתה צורך אותו ושהוא בפריסה ארצית וכן המחיר והאיכות בשווי ובאיכות הממוצעת בשוק כמו כן שלא יווצר מצב שבו ראשון צוחק ואחרון בוכה חייבים החברים להיות ולהיקשר למספר רב של מוצרים או שירותים בשיטה הזו כאשר כל אחד נמצא ברמות שונות במטריצה או במידרג ואז זוהי תהא שיטת השיווק של המאה עשרים ושתים ושלוש

wwb

New member
תשובות

אני אענה ברשותכם לשנכם. -מוצר או שירות- שמתכלה כל חודש - יש! -שבכל מיקרה אתה צורך אותו ושהוא בפריסה ארצית - יש! אפילו בין לאומית באמצעות האינטרנט! -כן המחיר והאיכות בשווי ובאיכות הממוצעת בשוק - יש! -כמו כן שלא יווצר מצב שבו ראשון צוחק ואחרון בוכה - יש! כיוון שניתרן לרשום חברים מכל העולם ובהמשך אתייחס לכך בתשובתי לאביבה. -חייבים החברים להיות ולהיקשר למספר רב של מוצרים או שירותים בשיטה הזו -כאשר כל אחד נמצא ברמות שונות במטריצה או במידרג ואז זוהי תהא שיטת השיווק של המאה עשרים ושתים ושלוש - יש! למרות שאין סיבה מדוע אנשים ירוויחו מההפקר מי שעובד מרוויח ומי שלא אין סיבה שירוויח. כל חברה באשר היא משלמת עבור תוצאות לא עבור מאמצים ההבדל שחברות MLM מאפשרות לכל אחד ואחת* להצליח האפשרות קיימת לצורך כך צריך שיהיה מה שאני קורא: "י.א.ל.ה."* לגבי נושא המוצרים ו"הראשון צוחק והאחרון בוכה," ישנה חברה שקיימת כבר בארץ 20 שנה כו מי שעסק בתחום השיווק הרשתי מכיר אותה. חברה זו יצרה פעילות ענפה ביותר בשנה האחרונה למרות השם הרע שיצא לה. ולמרות המחיר הגבוה לערכות שלה, יש לי חבר שעובד בחברה 3 שנים ומרוויח עשרות אלפי ש"ח בחודש! מה שצריך זה לא להיות טוב יותר אלה להיות ראשון... מוכר? :) נכון הכי קל לומר "זה לא עובד" כפי שציינתי כתבתי במגזינים שלי (אין בכוונתי לחשוף כאן רעיונות אותם אני מחלק בחינם לחברים ברשת שלי). ואני מקבל אימיילים כל הזמן מחברים ברשת "אני לא מצליח לצרף אף אחד". האם קראת את המגזין? האם ניסית לישם משהו מתוכו? "לא" זו התשובה... אז מה לעזאזל אתה רוצה? למה שתצליח? העובדה היא, חברים ברשת המישמים את ההרעיונות מצליחים מי יותר ומי פחות לצור לעצמם הכנסה. MLM הוא מקצוע וכמו כל מקצוע צריך ללמוד אותו וכעת בנוגע לכוכבית: לא כל אחד יכול להצליח בMLM לשם כך צריך שיהיה לך י.א.ל.ה. * יוזמה. אהבה. למידה. התמדה. אם אין לכם אל תצטרפו ואל תחפשו שיווק רשתי זה לא בשבילכם תמשיכו לעבוד בעבודות רגילות עם בוס שאומר לכם מה לעשות משעה 8.00-16.00 לקבל משכורת קבועה הוצאות רכב תלושים לחג.... וכדי שלא יהיו אי בהבנות אני לא מזלזל בזה אך אני חיפשתי משהו נוסף ומצאתי זאת בMLM כל טוב הבריאה לכולנו יועד נ.ב. אביבה אם את רוצה אני מוכן לשלוח לך את כתובת המגזין הוא מופיע באינטרנט עם ארכיב גליונות קודמים או שאצרף לכאן לינק.

ZION

New member
יועד הצלחת הMLM זה לא בעבודה קשה

אני לא צריך לשלם מחיר גבוהה על מוצר שישב לי בביית הבעייה שלנו ,שאנו לא מצליחים לשכנע חברות לשווק מוצר ישירות מהיצרן לצרכן בשביל זה אתה מספר על חבר שמרוויח אפילו שהמוצר יקר שים לב לא אתה וכן המוצר יקר ומה אתה אומר עוד? שהעבודה מצריכה דם יזע ודמעות כל המטרה של MLM שכל עם ישראל יצטרף ,אחרת תהא לך זליגה של האחרונים הערה נוספת? זה שאתה כותב בהדגשה ש יש בלי הסברים וזוגמאות זה אין אגב אני חבר ב 4 חברות חלקן מהארץ וחלקן מחו"ל

יונית א

New member
יאלה צריך בכל תחום כדי להצליח

לא דווקא לשווק רשתי. שנית -ההצגה של השווק הרשתי כאופציה ההפוכה ל " עבודות רגילות עם בוס שאומר לכם מה לעשות משעה 8.00-16.00 לקבל משכורת קבועה הוצאות רכב תלושים לחג...." אינה נכונה. אפשר להיות עצמאי ולא שכיר - ולא להיות מחובר אפילו בקצה הזנב לשווק רשתי או אחר. החיים אינם שחור ולבן. אפשר להיות שכיר ומאושר (לעבוד עד 19.00 , ועם דרגות חופש גדולות בעבודה, עם משכורת ובטחון כלכלי ,ואם אפשר תלושים לחג -לבריאות) לכל עבודה ושיטת עבודה יתרונות וחסרונות גם להיות שכיר גם להיות עצמאי וגם..למלמ.

motyka

New member
עדיף בוס אחד על מאות בוסים

משווק רשתי צריך למכור, לשם כך הוא צריך לפנות לעשרות או מאות אנשים ולהתחנף אליהם, על מנת לשכנע אותם להצטרף לרשת או לרכוש מוצרים. את הפעילות הזו צריך לעשות מסביב לשעון, כי צריך ל"תפוש" את הלקוחות הפוטנציאליים כשיש להם זמן (כלומר אחרי שעות העבודה, ולעיתים בסופי שבוע) אין ששום בטחון בהכנסה כי אם לא מכרת - לא הרווחת, אבל יש הוצאות (שלשכיר אין), על הצטרפות ורכישות מינימום. אין תנאים סוציאליים (וכמובן שלא שי לחג) ומילואים/מחלה/חופש הם על חשבונך (לא רק שאין הכנסות, יש הוצאות). את הוצאות הרכב אף אחד לא מחזיר לך, וגם לא את חשבון הטלפון. אז האם לא עדיף להיות שכיר? לדעת שיש הכנסה בטוחה? ולהתחנף לאיש אחד בלבד.

ZION

New member
מוטי תאמין כאשר השיווק הרישתי יהא

אמיתי ,עם מוצר אמיתי, ומחיר ,ממוצע בשוק ואיכות גם ממוצע בשוק ן=והמוצר הוא בכל מיקרה אתה צורך אותו והוא מיתכלה לאחר חודש אתה גם תצטרף

motyka

New member
לא 60 אחוז אלא 6 אחוז לכל היותר

60 אחוז מבתי האב אומר שגם אם כל משפחה תמכור למשפחה אחרת, ישארו 20 אחוז שימכרו לעצמם. ואם משפחה אחת תמכור למשפחה אחת בלבד - לא יהיה רווח.

למעלה