זה הולך להיות ארוך ../images/Emo13.gif
עבדתי בשני מלונות- רויאל ביץ' (שייך לרשת ישרוטל) ודן. ברויאל ביץ' עבדתי בתור צ'קרית והיחס לעובדים היה על הפנים (בגלל זה עזבתי ועברתי לדן). הייתה לי מנהלת לא משהו שהיחסי אנוש שלה על הפנים, ולאף אחד במלון לא ממש היה אכפת מזה... בדן עבדתי בתור מלצרית והיחס היה ממש אחלה. מנהלים ממש מתחשבים ויש שם הרגשה יותר משפחתית כזאת. מבחינת המגורים- לישרוטל יש 4 מגורים שונים (בית ישרוטל, מגדלי אילת, פאלאס ובל), יצא לי להיות בשניים מהם (בל ובית ישרוטל). בית ישרוטל נמצא בשכונת שחמון, שזה ממש רחוק מכל איזור המלונות. יש הסעות ולהגיע מהמגורים למלון לוקח בערך חצי שעה. בדירה עצמה יש 2 חדרים, 2 אנשים בכל חדר. יש אמבטיה ומטבח שחוץ ממקרר אין בו כלום. יש מרפסת לא ממש גדולה אבל זה תלוי באיזה קומה את. החדרים בקומות 1-2 גדולים בהרבה משאר הקומות. יש בריכה אבל רוב הזמן היא מוצפת בילדים קטנים (בבית ישרוטל גם יש צהרון של הילדים של העובדים ככה שאין הרבה סיכוי לראות את הבריכה בלי מליון ילדים בפנים). המגורים השניים שהייתי בהם הם טיפה יותר קטנים אבל נמצאים ממש על הטיילת, מרחק של 5 דקות הליכה מהמלון. המגורים האלה פעם היו מלון וככה גם נראים החדרים. 2 אנשים בחדר, מטבחון קטן ואמבטיה. יש דירות שיש בהם מרפסת ויש כאלה שאין. אין בריכה. בישרוטל את משלמת על מגורים משהו כמו 700 שקל (לא זוכרת בדיוק). המגורים של דן זה עולם אחר לגמרי. זה נמצא בפרוייקט אלמוג שזה פרוייקט חדש יחסית וזה כולל מגורים של דן, הילטון, הרודס ושרתון. המגורים מתחלקים לכמה בניינים שבאמצע יש את הבניין המרכזי שיש בו בריכה ענקית, סופר קטן ומכבסה. בחדר יש 2 אנשים והוא כולל אמבטיה ומטבח מאובזר לגמרי. יש דירות שיש בהם מרפסת ויש כאלה שיש להם חצר. גם כאן המגורים רחוקים מהמלון אבל שוב- יש הסעות. בדן משלמים 620 שקל על המגורים. מבחינת החוויה עצמה ואם זה משתלם או לא- אני ממש נהניתי! הכרתי מלא אנשים מקסימים, הייתי עצמאית לגמרי ובגדול יש לי זכרונות מאוד טובים מהתקופה הזאת. מבחינה כספית זה לא הכי משתלם אבל זה תלוי כמה את עובדת. היו לי חודשים שהגעתי למשכורות מאוד יפות אבל קרעתי ת'תחת בשבילן... אז זה תלוי בך בעיקרון. טוב חפרתי מספיק. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת