עבודה מועדפת באילת

אדרוש20

New member
עבודה מועדפת באילת

היי, מישהו מבין קצת בעבודה מועדפת בבתי מלון באילת?

...

ברביעי הבא אני נוסעת לראיון בשביל זה. אם את רוצה דברי איתי אחרי זה. בכל מקרה תיכנסי לאתרים שלהם, ותסתכלי במודעות דרושים.

אדרוש20

New member
לטלטל ולסתם אפרת-

תודה על התגובות, א. טל טל בהצלחה... - אם תוכלי לשלוח לנו הודעה בפורום שתחזרי משם זה יהיה מעולה! ב. סתם אפרת - את יכולה לספר לי באיזה מלון עבדת?כמה שילמת לשכר דירה? מה הדירה כוללת? כצמה שותפים בחדר?< יש בריכה? איך היחס לעובדים ? במה עבדת? האם זה משתלם? מבחינה כספית/רווחית וגם מביחנה של חוויה... תודה רבה :) אדר

זה הולך להיות ארוך ../images/Emo13.gif

עבדתי בשני מלונות- רויאל ביץ' (שייך לרשת ישרוטל) ודן. ברויאל ביץ' עבדתי בתור צ'קרית והיחס לעובדים היה על הפנים (בגלל זה עזבתי ועברתי לדן). הייתה לי מנהלת לא משהו שהיחסי אנוש שלה על הפנים, ולאף אחד במלון לא ממש היה אכפת מזה... בדן עבדתי בתור מלצרית והיחס היה ממש אחלה. מנהלים ממש מתחשבים ויש שם הרגשה יותר משפחתית כזאת. מבחינת המגורים- לישרוטל יש 4 מגורים שונים (בית ישרוטל, מגדלי אילת, פאלאס ובל), יצא לי להיות בשניים מהם (בל ובית ישרוטל). בית ישרוטל נמצא בשכונת שחמון, שזה ממש רחוק מכל איזור המלונות. יש הסעות ולהגיע מהמגורים למלון לוקח בערך חצי שעה. בדירה עצמה יש 2 חדרים, 2 אנשים בכל חדר. יש אמבטיה ומטבח שחוץ ממקרר אין בו כלום. יש מרפסת לא ממש גדולה אבל זה תלוי באיזה קומה את. החדרים בקומות 1-2 גדולים בהרבה משאר הקומות. יש בריכה אבל רוב הזמן היא מוצפת בילדים קטנים (בבית ישרוטל גם יש צהרון של הילדים של העובדים ככה שאין הרבה סיכוי לראות את הבריכה בלי מליון ילדים בפנים). המגורים השניים שהייתי בהם הם טיפה יותר קטנים אבל נמצאים ממש על הטיילת, מרחק של 5 דקות הליכה מהמלון. המגורים האלה פעם היו מלון וככה גם נראים החדרים. 2 אנשים בחדר, מטבחון קטן ואמבטיה. יש דירות שיש בהם מרפסת ויש כאלה שאין. אין בריכה. בישרוטל את משלמת על מגורים משהו כמו 700 שקל (לא זוכרת בדיוק). המגורים של דן זה עולם אחר לגמרי. זה נמצא בפרוייקט אלמוג שזה פרוייקט חדש יחסית וזה כולל מגורים של דן, הילטון, הרודס ושרתון. המגורים מתחלקים לכמה בניינים שבאמצע יש את הבניין המרכזי שיש בו בריכה ענקית, סופר קטן ומכבסה. בחדר יש 2 אנשים והוא כולל אמבטיה ומטבח מאובזר לגמרי. יש דירות שיש בהם מרפסת ויש כאלה שיש להם חצר. גם כאן המגורים רחוקים מהמלון אבל שוב- יש הסעות. בדן משלמים 620 שקל על המגורים. מבחינת החוויה עצמה ואם זה משתלם או לא- אני ממש נהניתי! הכרתי מלא אנשים מקסימים, הייתי עצמאית לגמרי ובגדול יש לי זכרונות מאוד טובים מהתקופה הזאת. מבחינה כספית זה לא הכי משתלם אבל זה תלוי כמה את עובדת. היו לי חודשים שהגעתי למשכורות מאוד יפות אבל קרעתי ת'תחת בשבילן... אז זה תלוי בך בעיקרון. טוב חפרתי מספיק. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת

אדרוש20

New member
לאפרת :)

קודם כל תודה שרשמת לי לפרטי פרטים זה ממש חשוב לי... אני כבר כל כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי... אוקיי אז דן נשמע הכי טוב ביינתיים.... הקטוע זה שאני מפחדת לרדת לשם ולהתאכזב... תגידי היית צריכה לחתום על חוזה? או להתחייב למספר חודשים? כמה זמן עבדת שם? בדירה זה רק בנות או שהיו איתך גם בנים? מדי פעם יש אפשרות לעלות למרכז כדי להביא עוד דברים מהבית? את הגעת לדן ולישרוטל דרך חברת כוח אדם או שפושט החטלת ביום אחד לארוז כמה דברים ולרדת לאילת ולעבור בין מלונות? איך באמת מתחילים את כל התהליך הזה?< ואיך אני אבחר את המלון הטוב? איך את בחרת איפה לעבוד? סורי על החפירות... אבל אין לי מישהו אחר לשאול... תודה רבה רבה !! ושיהיה לך חג שמח! אדר

לא חותמת על שום חוזה

ולא מתחייבת לשום דבר. הגעתי לאילת ביום בהיר אחד ופשוט הלכתי למרכז גיוס של ישרוטל (נמצא ליד הרויאל גארדן). וכשהחלטתי לעבור מלון פשוט נכנסתי למשרד משאבי אנוש בדן (כמובן שאם את מכירה אנשים שעובדים שם ויכולים לברר לך אם יש תפקיד פנוי אז זה יותר פשוט). עצה שלי- תרדי לאילת, תתני לעצמך שבוע למצוא עבודה. פשוט תעברי בין מלונות ותשאלי אם צריכים עובדים, ככה הרוב עושים. כמובן שמדי פעם אפשר לחזור הביתה לקחת דברים, אבל הרבה יותר פשוט זה שישלחו לך מהבית דברים שאת צריכה. זאת באמת חוויה מגניבה לגמרי וחבל לפספס אותה רק כי את מפחדת להתאכזב. מקסימום אם תראי אחרי כמה זמן שלא מתאים לך תחזרי הביתה, אבל לפחות תדעי שניסית!

אדרוש20

New member
אחלה -

אפרת תודה רבה! עזרת לי המון! נראה לי אני אעשה את זה באמת.. ונראה כבר מה יהיה... אני הולכת לעשות את זה לבד בלי חברים.. כולם עדייןבצבא.. מקווה שיהיה טוב! תודה וחג שמח

הקפצה

הההההההההקקקקקקקקקפפפפפפפפפצצצצצצצהההההההה הההההההההקקקקקקקקקפפפפפפפפפצצצצצצצהההההההה הההההההההקקקקקקקקקפפפפפפפפפצצצצצצצהההההההה

אדרוש20

New member
לטל טל - שאלות!

קודם כל מזל טוב על קבלת העבודה והמון בהצלחה! יש לי כמה שאלות... ירדת לשם לבד? או עם חברים? באיזה מלון כדאי לעבוד? ראית את הדירות ? ז,א הראו לך את הדירות באותו היום של הראיון? ראית את השותפים שלך? יש גם בנים שותפים או שזה נפרד בנות ובנים? מה צריך להביא מהבית? ו.. הראיון... היה קשה? יש לך ניסיון קודם במלצרות? כי לי אין זה יקשה על הקבלה שלי? וואי מצטערתש אני חופרת.. זה בגלל שאני בלבטים קשים... תודה רבה וסופ"ש נעים! אדר

למעלה