עבודה מועדפת באילת

טטי6

New member
עבודה מועדפת באילת

אני השתחררתי לפני חודש וחשבתי לעשות מועדפת באילת אם זה זמן טוב לרדת לאילת אפילו שבוע הבא או עדיף לחכות למרץ? או לקיץ?

לאילת אפשר לרדת תמיד

תמיד צריכים שם עובדים. יש שם מלא מלונות ואם לא תמצא עבודה במלון אחד, בטוח תמצא במלון אחר.

טטי6

New member
עוד שאלה בקשר למעודפת

תגידו צריך לסדר מראש עבודה באילת או שפשוט להגיע לשם ולחפש?

...

מה שנוח לך. יש הרבה מלונות שעושים ראיונות רק באילת ככה שהכי טוב זה לרדת לשם ולחפש. אני יודעת שישרוטל עושים ראיונות גם בת"א.

טטי6

New member
לגבי ראיון

אני יבוא לראיון עם תיקים? או שעדיף להשכיר חדר באכסנייה ולהשאיר שם? נכון שזה ראיון סטנדרתי הם לא דורשים יותר מידי?

...

עקרונית אפשר לבוא עם תיקים אבל עדיף לשים אותם במקום אחד [כמו אכסניה] מאשר להתחיל להיסחב איתם בין המלונות... הייתי בישרוטל, הראיון עצמו זה כמו כל ראיון רגיל, אין איזה דרישות מיוחדות [חוץ מקב"טים שצריכים רובאי 03 לפחות וטבחים שצריכים הכשרה מוקדמת]. אבל יש גם מבחנים, מבחן אמינות שעושים לכולם ומבחן לפי התפקיד שאליו אתה מיועד.

טטי6

New member
עשית גם מעודפת באילת?

ואי אני ממש מודה לך על הסברים אני קניתי כבר כרטיס למחר בלילה אז יום ראשון אני באילת (אני וחברה שלי ) בעיקרון רציתי לעבוד בתור מלצרית.. אהה את יודעת כמה עולים המגורי עובדים? יש עוד איזה מידה חשובה שאת יכולה לספר לי לגבי זה?

...

עבדתי שם שבוע וחזרתי הביתה... לישרוטל יש את בית ישרוטל ששם נמצאים רוב העובדים- אם אני זוכרת נכון זה 650 בחודש. יש להם גם את בל שאני יודעת שיש שם מהרויאל ביץ', אולי גם מעוד מלונות. ויש את האיקסים שזה ליד מלון הלגונה. מי שעובדים בדן, שירתון והילטון גרים בפרויקט אלמוג שזה מקום חדש והרבה יותר טוב... המחיר בהתאם... משהו כמו 800 שקל בחודש. מה עוד את רוצה לדעת?

טטי6

New member
..

למה חזרת? זה לא עבודה כל כך טובה? וזהו טוב תודה לך מאוד אזרת לי :)

עוד שאלה: לכמה זמן מיום השחרוא המועדפת בתוקף?

השתחררתי ב20.2.08 שזה אומר10 חודשים. כמה אני יכולה למשוך עד שאני אתחיל מועדפת? אני רוצה לעשות באילת.

עד 20.2.09

מועדפת צריך להשלים עד שנתיים מיום השחרור. כשלפחות יום אחד צריך להיות בשנה הראשונה, מה שאומר שאתה צריך לעשות לפחות יום עד 20.2.09.

למעלה