עבודה מועדפת בבתי מלון

עבודה מועדפת בבתי מלון

האם פקידת קבלה אינה נחשבת כעבודה מועדפת בכל המלונות? או שישנם מלונות שכן מחשיבים כמועדפת? אשמח לשמוע מידע ממישהי או מישהו שעבד בזה...איך העבודה? קשה? מה עושים?? בנוסף אשמח לשמוע על עוד תפקידים בבתי המלון...

...

יש מלונות שמחשיבים כל עבודה כמועדפת כי הם רושמים אותך בתור עובדת של המלון ולא את העבודה הספציפית שלך [כמו שבתחנות דלק רושמים עובד בתחנת דלק ולא מוכר בYELLOW]. תפקידים אחרים יש מלא- כנסי למודעות דרושים שיש בכל אתר של רשת מלונות או באתרים של דרושים.

.....

תודה על התגובה אז יש מצב שאני אמצא עבודה מועדפת כפקידת קבלה??? אני מחפשת רק במלונות בת"א... יש לי כמה ראיונות אני רוצה לדעת אם יש טעם בכלל להגיע...

מהרצאה לפני השחרור שהייתה לי....

אני יכולה לומר לך שאותו איש שהרצה לנו (ממשרד הביטחון) הסביר שתפקיד פקידותי, מזכירה וזה, לא נחשב עבודה מועדפת בכלל ולא רק בתחום המלונות- גם אם תיהי מזכירה במפעל ייצור או במשרד של קבלן בניין. הוא אמר שכל התפקידים תופסים (חדרניות, צוות הווי ובידור וכו') ומזכירה לא... מעפן, אני יודעת. מה שכן, את מה שכתבתה קודמתי, לא שמעתי עדיין- הכוונה, "איך שהם רושמים אותך". אני אברר את זה גם כי גם אני רציתי תפקיד משרדי. אם את יודעת איפה אפשר לברר מה נחשב עבודה מועדפת ומה לא, אשמח אם תעדכני אותי גם. בהצלחה!

inbizia1

New member
יחסית לשאר התפקידים , נראה שזה הכי טוב

התפקיד הכי טוב במלון מה עדיף לנקות חדרים ???

ביררתי..

הייתי בראיון בחברת פזל.. התעניינתי לגבי תפקיד פקידותי במלון העדפתי פקידת קבלה... שאלתי אותה אם זה נחשב למועדפת אז היא אמרה שבד"כ רק מלצרות נחשב כמועדפת אבל יש מלונות שכן מחשיבים תפקיד פקידותי כמועדפת הם פשוט רושמים אותך כעובדת מלון. עברתי את הראיון קבלה אבל ויתרתי משום שזה רחוק לי אני גרה בראשון ואני לא אסתדר עם כל הנסיעות. אז הכל תלוי בחברת ההשמה או במלון אם הם רוצים להחשיב את זה או לא.

fonzi49

New member
לירוני שלום

עבודה כפקידת קבלה בבתי מלון באילת נחשבת כעבודה מועדפת את יכולה ליצור איתי קשר לפרטים נוספים 08-6650701

למעלה