עבודה מועדפת...

עבודה מועדפת...

איך זה הולך? מהן האפשרויות? הבנתי שתחנת דלק,בתי מלון...ומה עוד? האם מתקבלים אוטמטית לאחת מהמקומות האלה בגלל שאנחנו חיילים משוחררים? צריך להגיד שזו מועדפת? לא הבנתי בדיוק.. ואיזה עוד סכומים מקבלים כשמשתחררים? ועבור מה זה ?

Ricca1

New member
תשובות..

יש הרבה עבודות מועדפות, ויש גם עבודות נדרשות שבהן אתה מקבל 80% מהמועדפת, כמו תעשייה, בניין, חקלאות...ועוד. אתה לא מתקבל לשם בגלל שאתה משוחרר, זה כמו כל עבודה אחרת למרות שהעבודות האלו לא מאוד מבוקשות. בשחרור מקבלים מענק שנכנס לחשבון הבנק (3000) ופקדון שבו אתה יכול להשתמש ללימודים, דירה, חתונה, שאותו אתה לא מקבל במזומן אלא אם כן אתה מחכה חמש שנים לאחר השחרור (14000 בערך, תלוי אם היית קרבי, ג'ובניק, או תומך לחימה).

מוסיפה../images/Emo184.gif

עבודות מועדפות- תחנות דלק, אתרי בנייה, בתי מלון, חקלאות, בתי אריזה, בתי מלאכה ומפעלי תעשייה. אכן, עבודות נחשקות. אתה צריך, באם אתה מתקבל לאחת מהעבודות, לבדוק שהמעסיק שלך אכן מדווח כי אתה במסגרת עבודה מועדפת ואחרי כחצי שנה עבודה, אתה מקבל מענק נוסף שנקרא מענק התמדה על סך 7,500. בהצלחה.. ואם אתה מוצא לעצמך עבודה, תודיע לי גם

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני יכולה לעשות עבודה מועדפת באחד מהמלונות שבעיר שלי או שצריך מרחק מסוים....?

ט ו ל ה 1

New member
יו...הנייקניים שלך מוכר לי ../images/Emo9.gif

השם משתמש שלי היה פ י צ ו צ י ה,מוכר לך?
מישהו יודע???

ט ו ל ה 1

New member
חחחח איזה מצחיקה

הכל טוב
מה איתך? מתי השתחררת? איך הזמן עף אאהה??? =))))

השתחררתי בדיוק לפני שבועיים../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif

אחחחחחחחחחחח היום שהגעתי לבסיס על אזרחי.... איזה חלום
אצלי לא משו, כי אני לא מוצאת עבודה (כן כן, אני יודעת שהשתחררתי לפני שבועיים), אבל רוב הסיכויים שאני אתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ואין לי כ"כ כסף ל3 שנים שלמות!!

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני הייתי חודש בחפשש והשתחררתי בתחילת החודש. גם אני לא עובדת עכשיו כי אני לא מוצאת.. את רוצה לעשות עבודה מועדפת או שזה לא משנה לך? אני עכשיו רוצה לסיים עם הרישיון ואז להתחיל פסיכומטרי. באיזה מכון את עושה?

jhhopkd1

New member
את יכולה בעיר שלך

הרעיון במועדפת זה שהעבודה קשה .ממש לא משנה המרחק.

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

חשבתי על זה לרדת עם חברות כי יש באילת המון מקומות לעבודה מועדפת. אבל זה מסובך לי עכשיו.

jhhopkd1

New member
ההפסד כולו שלך

אני כבר באילת שלושה וחצי חודשים . ירדתי בעיקרון לבד .אבל במקרה בקורס מצילים הכרתי מישהו עם תכנון דומה אז ירדנו ביחד. ואני מבסוט עד הגג. ממליץ לכל בן חייל/חיילת שמשתחררים מהצבא ומחפשים קצת הרפתקאות ועצמאות להגיע.

אופ כן, אני ממש רוצה../images/Emo184.gif

ממש נמאס לי ללכת לראיונות עבודה ולכל הקקות האלה, די נמאס!!! אני ממש רוצה לרדת לאילת.. אבל רק אם יש עבודה בצוות בידור... אם לא, אז אין לי למה... אבל בפברואר אני מתחילה פסיכומטרי עד אפריל... ועכשיו יש לי חודש פנוי שלם...

למעלה