עבודה מועדפת

עבודה מועדפת

בשעה טובה, אני משתחררת ב25 לאוגוסט. מצאתי עבודה מועדפת בעיר מגוריי בתור פקידת קבלה במפעל כלשהו. הם ציינו שזה מועדפת כי אני כביכול חלק מהמפעל. אבל בביטוח לאומי אמרו לי שפקידה חד וחלק זאת לא עבודה מועדפת. למרות שאני מכירה מישהי שעבדה בתור פקידה בדואר במנטה וזה נחשב לה כמועדפת כי היא חלק ממנטה. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? איך אני מבררת מה עושים בשביל שהעבודה תיחשב כעבודה מועדפת? מה על בעל העסק לעשות? תודה רבה רבה!

lol65

New member
לא יודעת פרטים מדוייקים אבל

חברה שלי עבדה אחרי השחרור כמזכירה של מנהל מחלקה באחד המפעלים, אכן מזכירות לא ממש נחשב כמועדפת, היא דברה עם הבוס שלה והוא פשוט עשה קומבינה, וכתב אותה כעובדת פס ייצור או משהו כזה, בסופו של דבר היא כן קבלה את המועדפת. צריך לברר מול ההנהלה.

תודה על התשובה../images/Emo13.gif

זהו נאי מבינה שאין פה שחור ולבן. חברה שלי הייתה פקידת דואר במנטה אבל היה רשום לה בתלוש עובדת מנטה וזה נחשב לה כמועדפת. ממה שהבנתי מהמעסיק שלי הוא רושם עובדת מפעל בתלוש וזהו. תודה!

תשובה

שלום! העבודה בתור פקידה במפעל היא באמת אינה מועדפת. אך המפעל יכול לעגל פינות ובתלוש לרשום אותך תחת "עובדת מפעל" ובכך סוג של "לעבוד" על ביטוח לאומי. אני ממליץ לך ללכת על בטוח ולעבוד בעבודה מועדפת ללא כל התניות וסיבוכים. [URL]http://www.muadefet.co.il[/URL] אנו נוכל לעזור לך למצוא עבודה בהתאם לדרישותייך! עבודה מועדפת - מציאת עבודה לחיילים משוחררים

למעלה