עבודה מעשית כתנאי להסמכה ?

g i g o

New member
עבודה מעשית כתנאי להסמכה ?

מה העניין הזה עם 160 שעות עבודה בספריה ואיך זה עובד ?

doer

New member
המחלקה דורשת

כחלק מהדרישות לתואר 160 שעות סטאז'. העבודה המעשית יכולה להתקיים בכל ספרייה שהיא או וזה צריך לבדוק בעבודה הקשורה למידענות. יש לציין שמדובר ב160 שעות לתואר כלומר בכל השלוש שנים. בברכה חגי

chenie

New member
../images/Emo5.gifזה שיא הבאסה,ובתור אחת בשנה

ג' אני אומרת לך שכדאי לחפש כבר משנה א' כי אני מוצאת את עצמי מתחננת לספריות שיקבלו אותי, ועם המצב ה
בשוק מבחינת עבודות,אני כרגע מ-ת-נ-ד-ב-ת בספרייה, כלומר עובדת ח-י-נ-ם 160 שעות מחוסר ברירה.. וכמו שאתה יודע זה רחוק מלהיות חלומו של כל סטונדט.. ולא, אין לי עודף זמן ובטח שלא עודף כסף... אז לתשומת
כל המרחפים של שנה א' שאומרים "יהיה בסדר עד סוף התואר אני כבר אמצא משהו.." סליחה על הפסימיות אבל מישהו צריך לפתוח לכולם את העיניים..

tulie

New member
אם אתם מחפשים סטאז'

אני יודעת על המון אנשים במחלקה שעושים את הסטאז' באתר KOL. אין כסף אבל העבודה היא מהבית ובשעות נוחות. מה שעושים זה לענות על שאלות של גולשים בעזרת מידע מהאינטרנט.

ליאורה21

New member
שאלות לגבי הסטאז'...

ידוע לי שזה תנאי לקבלת התואר אז איך מיידעים את האוניברסיטה לגבי הסטאז'?? כלומר כמובן שצריך להביא להם מסמך שאני עושה סטאז' או משהו כזה והאם צריך לדבר עם מישהו אחראי לגבי מיקום הסטאז' כדי שיאשר את זה?? אשמח לתשובות תודה מראש

chenie

New member
לא נראה לי,את רק צריכה בסיום הסטאז'

להראות אישור במחלקה על 160 שעות עבודה בספרייה כלשהי..

ליאורה21

New member
עוד שאלה..

לא משנה איזו ספריה(ביה"ס, עירונית וכו') העיקר שזו תהיה ספריה כלשהי?? דבר נוסף, מה אמורים לעשות שם??קטלוג,מיון וכו'??? תודה שוב..

chenie

New member
ממש לא משנה איזו ספרייה או אפילו

מרכז מידע,ספרייה של בית ספר או ספרייה עירונית או באוניברסיטה. כל מקום שיש בו ספרים או סוג של מידע שאנשים משאילים..
החלק המעצבן הוא שכמו שאמרתי באחת ההודעות למעלה, אם מחכים לרגע האחרון סביר להניח שתאלצי לעבוד חינם כמוני.. והם יכולים לתת לך לעשות את כל העבודות המעצבנות שהם לא רוצים לעשות בעצמם כמו לסדר ספרים על המדפים,לתייק נרשמים חדשים,או נרשמים שהפסיקו את המינוי,לטפל בילדים המעצבנים שבאים להכין שיעורים, להיות אחראית על שעת סיפור,ועוד כיד הדמיון הטובה.. ואת באה לדפוק שעות אז מה אכפת להם בעצם.. זהו,שבת נכנסת כבר אז אם יש לך עוד שאלות בשמחה רבה במוצ"ש.. בינתים שבת שלום!

chenie

New member
טולי,את יכולה בבקשה לתת עוד פרטים

על האתר,טלפון, ואיך פונים אליהם כדי לעבוד שם,כי עשיתי כבר 74 שעות בספרייה אבל אמרו לי שאין להם יותר עבודה, אז אני תקועה.. אני חייבת עוד שעות ואין לי מקום.. לא משנה לי אפילו בחינם.. רק שזה יהיה מקום שמקובל על המחלקה בתור סטאז'. בבקשה תעני מהר,אני כבר שנה ג', אני בלחץ.. ואני ממש לא צריכה שיעכבו לי את התואר בגלל זה..

amitco

New member
הנה מקום לסטאז'...

אני עושה את הסטאז' בהתנדבות
בספרייה לפסיכולוגיה באוניברסיטה. הם דיי נואשים לעוד סטאז'רים, הם ממש ישמחו אם תגיעי! יש מספיק מה לעשות שם. וכולם שם ממש ממש ממש נחמדים!!!

w5

New member
ועוד שאלה בנושא../images/Emo122.gif

עבודה מעשית היא חובה רק ללימודי מידע ראשי או גן משני?

למעלה