עבודה ניו יורק

swany 1

New member
עבודה ניו יורק

יש פה מישהו שמצא עבודה דרך הארץ? ומה יותר טוב ויזת עבודה או ויזת תייר? איזו ויזה זו ויזה L1? במידה וסירבו לויזת תייר ניתן להוציא ויזת עבודה? מצטערת על השאלות הרבות, אך אשמח מאד לקבל תשובות. תודה!!!

avi ben shitrit

New member
ע ויזה

ויזת עבודה עדיף אים לא קיבלת תייר לא תקבל כלופ אבל אים ישאלו ושואלים אז מצאתי שאים נגיד שיש לנו משכנתא אז מאשרים כי הם שואלים מה יש לך בארץ

roy269

New member
מושגי יסוד

ויזת עבודה מאפשרת לך חעבוד באופן חוקי בארה"ב, משך השהות תלויה בסוג הויזה, לדוגמא עד 6 שנים ב H1 או עד 3 שנים ב - J1 ויזת תייר מאפשרת שהייה מכסימלית של עד 6 חודשים ואינה מתירה אופציית עבודה. ויזת L1 מיועדת למנהלים בחברות ישראליות, אשר החברות רוצות להעביר אותם לארה"ב לתמיכה/ פתיחת סניף מקומי. עליך לעבוד שנה בחברה בארץ לפני שתוכל לקבל ויזה כזו. במאמר מוסגר - ישנן חברות ישראליות שמציעות ויזה כזו למכירת תמונות - סיפור מפוקפק למדיי.

swany 1

New member
ROY

היי, קודם כל תודה על ההתייחסות ויש לי שאלה נוספת מאד מאד חשובה. אני מקושרת בחברה פה בישראל אשר אמורה לסדר לי עבודה בניו יורק בחודשים הקרובים ובטפסים שמילאתי נאמר לי שהויזה איתה אסע תהיה ויזה L1. אז מה אתה טוען בעצם בקשר לויזה זו? שאין באפשרותי לקבל ויזה מסוג זה?? מחכה לתשובתך. ושוב תודה!!!

roy269

New member
It doesn’t look good

As I said this visa (L1) is for companies that want to relocate managers into US. The INS (immigration authorities) tried to make the life easier for companies and let them open “Blanko” application to avoid any delays with the relocation. Some Israelis companies found this “Loop Hole” and using it to send some innocent guys to US under this cover. I don’t know how much this is legal and what will happen if the authorities will catch you with this visa selling pictures at the mall. Anyway, the risk is all yours and not for the company that arranged the visa

למעלה