עבודה סוציאלית- הסבה

alumotr

New member
עבודה סוציאלית- הסבה

היי, נרשמתי לתוכנית ההסבה בבר אילן ובי-ם. זימנו אותי בשבוע הבא לראיון קבוצתי. האם מישהי עברה את הראיון ותוכל לספר לי מה שואלים שם? איך ניתן להתכונן? תודה.

תשובות

אני למדתי בבר אילן בהסבה יש לתת תשובות אמיתיות וחכמות של למה באמת את רוצה ללמוד עבודה סוציאלית. אני למשל למדתי לתואר ראשון קידום וטיפול בנוער במצוקה ורציתי לרכוש עוד כלים זה מה שאמרתי והתקבלתי. בהצלחה.

dbs11

New member
ראיון קבוצתי בבר אילן

היי, הראיון מחולק ל-4 שלבים: בשלב הראשון כל אחד מציג עצמו ומספר מדוע מעוניין לעשות הסבה בשלב השני כל אחד מספר על 2 תכונות שיש בו- האחת שיכולה לתרום לו כעו"ס והשנייה- שיכולה להקשות עליו בשלב ה-3 צריך לחוות דעת על סיטואציה מסויימת שמתוארת, כשיש בערך 5 דקות לקרוא ולכתוב תשובה. שימי לב שמתייחסים גם ליכולת שלך להבחין בין מחשבות ורגשות. בשלב האחרון צריך לדרג באופן סוציומטרי אנשים בקבוצה שלהתרשמותך מתאימים יותר ופחות למסלול. מומלץ מאוד לתת תשובות כנות. סה"כ האווירה נחמדה, המראיינות (לפחות אלו שהיו לי) נעימות, והראיון לוקח בערך חצי שעה. הרבה פחות מאיים ממה שאני ציפיתי. שיהיה לך המון בהצלחה

giladon2

New member
הי דניאלה

אם הבנתי נכון את לומדת עכשיו בתוכנית ההסבה, אני זומנתי (שוב...) לראיון המדובר בבר-אילן בעוד שבועיים אחרי ששנה שעברה לא התקבלתי. רציתי לשאול אם יש לך מושג איך הם משקללים את מרכיבי הראיון השונים בבואם להחליט אם לקבל או לדחות מועמד. תודה ובהצלחה, גילעד

למעלה