עבודה סוציאלית

My VelouRia

New member
עבודה סוציאלית

היי :) אני מתעניינת בלימודי עו"ס ואם יש פה מישהו שלומד את זה אשמח לשמוע את דעתו על החוג באונ' חיפה. אה, ושאלה נוספת לגבי מערכת השעות- הבנתי שהלימודים מאוד עמוסים.... עד כמה זה נכון? כמה ימים בשבוע לומדים בשנה א' והאם אפשרי לעבוד תוך כדי הלימודים? צ'או ותודה :)

היי../images/Emo13.gif

אני לומדת עו"ס שנה א' באוניברסיטת חיפה. עד כה נהנית מאוד מהלימודים. יש קורסים מעניינים יותר, יש מעניינים פחות, אבל אני שמחה לומר שמרבית הקורסים מעניינים
הלימודים די עמוסים, אצלנו לומדים 3 ימים בשבוע מהבוקר (8:00) עד הערב (17:00-18:00-19:00), ו-3 הימים האחרים פנויים יחסית (באחד מהם יש קורס אחת, בשישי לא לומדים, ובראשון יש מעורבות חברתית - מעין התנדבות שאנחנו חייבים לעשות השנה). יש אצלנו חבר'ה שעובדים, אני אישית לא מסוגלת. מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.

חכי שתגיעי לשנה ב' ../images/Emo13.gif

לא.. סתם... אני לא מנסה להפחיד אבל קחי בחשבון שבשנה ב' יש יומיים של הכשרה מעשית שזה כמו יומיים של עבודה וממש לא דומה למעורבות החברתית. המערכת מבחינת שעות פרונטליות כאילו עמוסה הרבה פחות אבל ברגע שמצרפים את כל מטלות לימודי השדה לא נשאר הרבה זמן לנשום. אבל יש אצלנו אנשים שלומדים, עובדים ומתנדבים במקביל... שיבורכו
.

למעלה