עבודה סמינריונית

offirla

New member
עבודה סמינריונית

שלום לכולם! אני סטודנט לקרימינולגיה, באוניברסיטת בר-אילן, ובימים אלה אני (ועוד חבר) עורכים מחקר על "התנהגות הנהג הישראלי". בתום המחקר, אני מבטיח לפרסם כאן את תוצאותיו (בכפוף לאישורים אקדמאיים). אשמח ממי שמעוניין להשתתף במחקר, להוריד את השאלון, קובץ וורד (שמשקלו 320KB), למלא אותו ולשלוח אותו אליי במייל + בצירוף הערות אם יש לכם - את חלקם אוכל ליישם, ואחרות כנראה שלא - אבל מאוד חשוב לי לשמוע כל הערה. הערה: כרגע זה במסגרת פיילוט (ניסוי), ורק אם השאלון ייאושר סופית, כפי שהוא עכשיו, על-ידי הגורמים האקדמאים, אני אוכל להשתמש בתשובות שלכם למחקר הסופי. זמן המילוי, הוא כ- 20 דקות, והוא מכיל כ- 100 שאלות, רובם המכריעה הן רב-ברירה (לבחור משהו מתוך קבוצה). חלק מהשאלות מעצבנות ומפגרות וחלק לא - אבקש למלא את כל השאלון. כרגע, החלק של פרטים אישיים (שם טלפון ושעות, אינן רלוונטיות, וניתן לדלג עליהן). תודה מראש לכל העוזרים במלאכה.

../images/Emo31.gif יתנו-יקבלו. לא יתנו-לא יקבלו

אם זה אצל ד"ר רוזנבלום... אז אני בספק אם זה יפורסם. בכל אופן, אני קורא לכל גולש *שלא* להשתתף, אלא אם כן יובטח - מראש - שהעבודה תתפוסם. לא יכול להיות שהציבור יהיה קדרום לחפור בו עבור מגדל השן האקדמי - בלי שתנתן לציבור תמורה מתאימה. יותר מדי פעמים עלו אנשים לפורומים וביקשו סיוע - רק כלי להפנות עורף לפורום. (שום דבר אישי, ד"א)

זה אפילו יותר גרוע.... לא להוריד../images/Emo70.gif

לא יודע מה הקובץ מכיל - אבל סקר, בטח לא.

שלילי - מנהלים, בבקשה למחוק../images/Emo70.gif

ראה תמונת המסך של המספמך הנפתח - מצ"ב.

ofir_y

New member
לא.

מה שראית זה אתר Tripod (האתר שעליו מאוחסן האתר שלו), מודיע על כך שלא ניתן להוריד את הקובץ. אגב, לי הוא עבד (פשוט לוחצים בהודעה שלו על הקישור עם הכפתור הימני ואז "save target as" ) .

offirla

New member
כפי שאמרתי...

מבחינתי המחקר יפורסם, כולו. אלא אם כן תהיה התנגדות מצד האקדמיה, ואז אני אפרסם "תקציר מנהלים". הבטחה רשמית שלי!

את זה צריך לברר *לפני*

ותסלח לי אם אני חושש - מהכרת כמה מהנפשות הפועלות.... ומלפחות מקרה אחד קודם.

offirla

New member
תשמע...

"צדיק הישר בעיניו יעשה", אני לא יכול להכריח, תלך לפי הלב שלך, בכל אופן, המחקר הזה הוא רק פיילוט... זה שהיו חארות שהבטיחו ולא קיימו - אין לי בעיה, אם זה מה שנגזר עליי... והתוצאות יפורסמו רק אחרי חודש מאי 2006.

א. אכן. ב. זה לא בדיוק כך:

זה לא רק שהיו כאלה שהבטיחו ולא קיימו. הבעיה היא עם המחלקה הספציפית באוניברסיטה שאתה לומד בה - ובאינטראקציה עם המחלקה. בקצרה, עמדת המחלקה, אם הבנתי אותה נכון, היא כי הציבור אינו זכאי לעיין בעבודות כדוגמת אלו שאתה שוקד עליה. ואם זה המקרה, ולאור העמדה הזאת, אני ממליץ - וכמובן, זו עמדתי האישית בלבד - שלא להיות חלק מפעולה כזו. אני ממליץ שתשוחח על הנושא עם מי שצריך לשוחח כבר עכשיו, ותעדכיו את הפורום בשאלה האתית על זכותו של הציבור לדעת תוצאות מחקר שנעשה בעזרתו. ... וקבל נא התנצלתי: אין לי, כמובן, עניין לחבל במאמציך. (ושוב, למותר לציין, "איש הישר בעיניו יעשה").

offirla

New member
בקטע הזה, הם יכולים....

כל מי שירצה את תקציר המנהלים, שאני מתכוון להכין, יקבל אותו במייל או בדרך אחרת, גם אם האוניברסיטה או מי מטעמה יאסור עלי את הפרסום באינטרנט.

offirla

New member
צריך לעמוד על הקיצור

דוד היקר, כדי לפתור את הבעיה, נדרש לעמוד על הקיצור וללחוץ קליק ימני, ולבחור ב- "שמור בשם..." תוכל גם לפנות אלי, דואר אלקטרוני: [email protected] ואני אשלח לך אותו במייל. בתודה מראש על הסכמתך להשתתף ולהתעניין.

אני שולח

חח מה כולם נלחצים.. בסך הכל צריך ללחוץ עם הכפתור הימני בעכבר על הלינק, ולעשות "שמירה בשם" וזה כבר מוריד. שאלון נחמד מאוד.

למעלה