עבודה סמנריונית

עדיע

New member
עבודה סמנריונית

שלום! אני סטודנטית לחינוך מיוחד והשנה אני אמורה להכין את העבודה הסמנריונית שלי.. הייתי רוצה לשמוע רעיונות לכך... אשמח לשמוע כל רעיון! תודה

Diana M

New member
עבודה סמינריונית

היי עדיע זה מאוד תלוי בתחומי הענין שלך וכוונות ההתמחות שלך בעתיד. החינוך המיוחד זה שדה רחב מאוד הכולל אוכלוסיות שונות. חישבי מה מענין אותך במיוחד, במה יש לך כוונה להתמחות בעתיד ומה זמין מבחינת איסוף נתונים. אותי באופן אישי מעניינות הסוגיות הבאות: עבודת צמד, מחנכת כתה-מורת שילוב. כמה שיתוף הפעולה בין השתיים סביב בניית התוכנית היחידנית ויישומה , משפיעים על התקדמותו של התלמיד בעל הצרכים המיוחדים. תלמידים ליקויי למידה בכתות רגילות מול תלמידים ליקויי למידה בכתות ובתי ספר מיוחדים. האם קיים הבדל בתחושת ערך עצמי של אותם תלמידים. השפעת ההתערבות המוקדמת בגן החובה על שילובם של תלמידים בעלי צרכים מיוחדים בכתה א' רגילה. השפעת שיתוף הפעולה בין ההורה לבית הספר על התקדמות התלמיד בעל הצרכים המיוחדים. הילד בעל הצרכים המיוחדים לא רק כנתרם משילוב בכתה הרגילה אלא כתורם לכתה. רשימה חלקית, מקווה שתגיעי לנושא שמעניין אותך באופן אישי כך שתוכלי גם להנות מהכנת העבודה. בצלחה דיאנה

למעלה