עבודה - עזרתכן

Zehabuba

New member
עבודה - עזרתכן

היי, זה בהמשך לשרשור הזה -
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/940/179863890/[/URL]רוחניות/שואלים_את_הקלפים

אז ככה, במילה אחת? סבל.

אני לא יודעת מהיכן בכלל להתחיל להסביר, אנסה, אנסה שלא להעמיס בפרטים.

כשהתראיינתי לתפקיד, הוא הוצג בפני כך:
ניהול משרד - ניהול דוחות/מלאים/אספקות/תכניות ייצור, חובות לקוחות, ניהול יומני פגישות, ניהול צוות של 3 נשים, יד ימינו של סמנכ"ל המכירות וגיבוי כשאיננו נמצא במשרד, כמו כן, 1/3 מהמשרה - לגבות את עובדות המכירות שלוקחות הזמנות טלפוניות מלקוחות ומקלידות במערכת. הציעו לי שכר מעולה שלא יכלתי לבקש כרגע יותר. האינטואיציה התלבטה, אך לבסוך החלטתי לנסות.

כרגע, בפועל, אני עובדת בין 8 ל-9 שעות ביום, וכל מה שאני עושה, זה לקחת הזמנות טלפוניות ולגבות עוד עובדת חדשה שעובדת נורא (!) לאט - אני עושה חלק קטן מהעבודה שלה יחד עם עוד אחת. מכל מה שהוצע ודובר, לא דובים ולא יער.
מילא העבודה עצמה.... התנאים מסביב?
אולי זה קטנוני.... אבל...
המקום מלוכלך מאד, הכל מלא אבק ולא שיפצו שם קרוב ל-20 שנה, בימים האחרונים הרחתי בסביבתי ריח של נבלה, מסתבר שבין התקרה לקלקר הזה שמרימים ומתחתיו ה"צנרת" של המזגנים וכו' היה פגר של חולדה, שהתחננתי מספר ימים שיבואו לבדוק כי כל היום הסתובבתי עם בחילה, המשרדים ממוקמים מעל המפעל הייצרני, עובדים המון עם קמח, משמע אני נושמת קמח.... כל בוקר כשאני באה, יש לי על השולחן קמח שנופל מהתקרה יחד עם תולעי קמח. האנשים שם ברובם מאוד, מאוד לא נחמדים, הצלחתי להתחבר רק ל-3 עובדות בנתיים שהן באמת מקסימות, ה-2 שכרגע עובדות איתי (שאני אמורה "לנהל"), כלל לא ידעו שאני אמורה "לנהל" אותן במשרד, כי הבוס האימפוטנט שלי לא טרח לומר להן שאני לא מחליפה את זו שפוטרה אלא באה לתפקיד חדש, ותפקידי זה לגבות אותן במעט כשאחת מחסירה/חולה/עובדת לאט מסיבות כאלה ואחרות. איך אוכל לבסס את מקומי, כשמנהל שלי לא טורח לציין בפני שאר העובדים שאני עתידה לנהל את המשרד כשאכיר את העבודה לעומק?? אחת הנשים במשרד, לא סופרת אותי בכלל, ככל הנראה כי היא זמנית (מחליפה מישהי בחל"ד) וככל הנראה תעזוב עוד 4 חודשים... אבל בנתיים, עלינו לעבוד ביחד. החברה מנוהלת באי סדר נוראי, בחיים לא ראיתי בלאגן כל כך גדול במשרד כה קטן!! שום כלום לא ברור! היום זה חצה כל גבול הגיוני בעיני כשהמנהל שלי קבע לי עובדה שאני צריכה להתחבר לקבוצת וואטסאפ ששם מקבלים עדכונים במהלך הייום מהטלפון האישי שלי! כמובן שהוא לא קיבל את אישורי ופשוט הוסיף! וכל היום הטלפון שלי מצפצף!

אני מיואשת, בכל כך מעט זמן.

בקיצור, אני לא ארחיב יותר מזה כי הרחבתי המון...
אין לי מושג מה לשאול, אני זקוקה להכוונה מה הלאה, האם עליי להמשיך לסבול או לקפל את הסוסים ולברוח?
לתת לזה עוד הזדמנות?

תודה :(

מגי 336

New member
זהבובה

מלכת הגביעים בתוצאת הפריסה מראה את מה שאת עוברת היום,
לכן כתבתי לך לא לפחד להשקיע בעבודה ובאינטרקציה עם האנשים.. .
&nbsp
תשאלי בפריסה קלטית קלאסית -
מה הפוטנציאל שלי במקום העבודה הנוכחי בחצי שנה הקרובה?

Zehabuba

New member
מגי, פשוט רע לי, אין מילה אחרת.

&nbsp
השאלה שנשאלה:
מה הפוטנציאל שלי במקום העבודה הנוכחי בחצי שנה הקרובה?
&nbsp
תוצאות פריסה קלטית קלאסית:
לטובה - חמש המטות
מפריע - מלכת החרבות
העבר - ירח
מצב נוכחי - אס המטבעות
עתיד קרוב - מוות
עתיד רחוק - יום הדין
השואל - אביר החרבות
הזולת - עשר הגביעים
חששות/פחדים - הכוח
סיכום/פוטנציאל - השמש
&nbsp
&nbsp
אני מאד מנסה להתחבר, אבל ה-2 שעובדות "תחתיי" לא מקבלות את זה שיש מישהי צעירה מהן, חדשה, שלא מכירה את העבודה ועוד תצטרך לנהל אותן פתאום. זו שמחליפה את הבחורה בחל"ד היא מסוג האנשים שאני לא מסוגלת להתחבר אליהם (ייקי פוץ זו מילה עדינה). למען האמת - לשאר האנשים, התחברתי מאד! אפילו אחת כבר ממש חברה שלי ומתקשרת אליי אחרי שעות העבודה לקשקש וכו'. דווקא אלו שאני ממש לא צריכה לנהל ולא עובדות איתי באופן ישיר .
&nbsp
גם משאר הבחינות רע לי, כמו שכתבתי... הסביבה, הגועל, הלכלוך, הריח, הקמח שאני נושמת.... העומס החולני. פתאום כמעט כלום לא מצדיק את המשכורת הגבוהה.
&nbsp
אני מפחדת שזה יתחיל להשפיע על החיים שלי מעבר לשעות העבודה, כבר קרה מס' פעמים שחזרתי הביתה בוכה.
&nbsp
בנתיים, כבר מציעים לי לחזור למקום שעזבתי (עבדתי באותו המקום עם בן זוגי כפי שכתבתי בפוסט הקודם).
&nbsp
תודה רבה מגי, מראש, על הכל!
&nbsp

מגי 336

New member
זהבובה

אכן הפריסה מראה את מה שאת עוברת.. ועל פי ההתנהלות נראה שאת פשוט תקומי ותעזבי, כשזו כמובן תהיה ההחלטה שלך והבחירה שלך אם לחזור למקום הקודם (מתנצלת שאני לא זוכרת מה הרקע של מקום העבודה הקודם).
&nbsp
ההמלצה של הפריסה היא להאבק על מקומך, לא לוותר בשלב זה, ולא לספוג את התחושות הקשות פנימה. הפוטנציאל - במידה ותשארי, הוא אכן לכיוון של קידום ובסביבת העבודה דווקא מאד מחבבים אותך..
&nbsp
הבחירה היא שלך ורק שלך!!
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Zehabuba

New member
תודה רבה :(

אני באמת על סף "לקום וללכת", באופי שלי אני לא ממש תבוסתנית, אני גם די פחדנית - מפחדת לשבת בביום ולו יום אחד ללא פרנסה (למרות שיש לי גם עסק שמפרנס אותי).
&nbsp
אני אשאר כרגע, ואנסה ליישם את המלצת הקלפים להלחם על מקומי.
יש אולי עוד טיפים? מה לנסות לעשות? איך?
ומתי נוכל לבדוק שוב את פוטנציאל המשך העבודה פה?
&nbsp
&nbsp

מגי 336

New member
טיפ נוסף

להיות יותר אסרטיבית,
בכדי להראות יכולות ניהול עליך לנהל...להוביל,
להעלות הצעות לשיפור במה שנראה לך שזקוק לשיפור ושידרוג

&nbsp
בהצלחה!

Zehabuba

New member
היי מגי, עדיין לא יותר מידי השתנה... :(

המצב ה"חברתי" קצת יותר נעים, אני לא מצליחה לבסס את המקום שלי, כ-ל מה שאני עושה זה לקבל שיחות כל היום מלקוחות/סוכנים בשטח ולהקליד את ההזמנות המערכת.
&nbsp
משעמם לי כל כך, אני על גבול התיעוב למה שאני עושה, לא לשם כך באתי הנה, זו שמחליפה את הבחורה בחופשת לידה (ר' מחליפה את ש') נעדרת המון, יום רביעי שעבר היא לא הגיעה וכל העבודה שלה נפלה עליי ועל עוד אחת. היה יום מזעזע, קשה מאד, לא הורדתי את הראש מהמסך והשפורפרת לא ירדה מהאוזן, חזרתי הביתה מצוברחת מאד ולא התאוששתי מזה עד עכשיו, אני לא מסוגלת לשמוע את הטלפון מצלצל ולשמוע את המילה "הזמנה".
&nbsp
מה אעשה? אני עובדת עיצות, אני באמת לא רוצה לקום וללכת, אבל קשה לי נורא.
קשה לי לחכות עד שמשהו ישתנה.... פשוט לא באתי לעשות את העבודה הזו, היא כ"כ מנוונת ומשעממת אותי :(
&nbsp

מגי 336

New member
זהבובה יקירה

הבחירות הן שלך ורק שלך..
הפריסה נעשתה לחצי שנה ועדיין לא עבר אפילו חודש אחד כך שלא ניתן לשאול שוב,
אם ממש אין לך סבלנות לחכות, כמובן שהדרך פתוחה עבורך
לחפש עבודה אחרת ...
אני בדיעה שלהקשיב לאינטואציה ולרצון שלך, זו הדרך הנכונה ועל פיה גם אני פועלת

&nbsp

Zehabuba

New member
עוד לא הבשלתי לשבור את הכלים...

אבל אני על סף...
עיצת הקלפים הייתה לנסות לתת לזה עוד זמן, כך אעשה, רע לי אבל אני מסוגלת עדיין לבלוע את הרוק. אמשיך לקוות שמשהו ישתנה.

תודה

למעלה