עבודה על טרנס

veredg

New member
עבודה על טרנס

אני עושה עבודה על כל נושא הטרנססקסואלים זוהי עבודת סמנריון, ואני מתמקדת בחוויה הנפשית בתוך הגוף...אשמח לשמוע תגובות דעות ורעיונות. כעיקרון שמעתי כי יש תכנית של דנה אינטרנשיונל שנעשה ע"י ירון לונדון עליה ועל כל החוויות שעברה. אני מאוד מעוניינת להשיג את התכנית הזאתי בכדי שאוכל לצפות בה וכמו כן להראות לכיתה חלק מהתכנית- שמעתי שהיא מעולה.אני מאוד מעוניינת לראיין אנשים ולשמוע חוויות משפחתיות, חברתיות ועוד. אני מבטיחה כי המידע ישאר אנונימי לחלוטין. כמו כן, אני מעוניינת להגיע למועדון שבו אוכל לפגוש...אם למישהו יש מידע מועיל אשמח לדבר בטלפון או להתכתב על העניין. תודה מראש ורד

שרונקאם

New member
היא לא על דנה...

התוכנית של ירון לונדון היא תוכנית שנקראת "הפואטיקה של ההמונים" והיא עסקה באחת הפעמים בליווי טראנסקסואלית עד לחדר הניתוח. הטראנסקסואלית שירון לונדון עשה עליה את הסרט נקראת שני מורן. ולא דנה אינטרנשיונל. מקווה שעזרתי, שרון.

veredg

New member
תודה רבה

אני אשאל אותך אישית וגם כל מי שיעתר אני אשמח ואני גם מעוניינת לראיין מישהי או מישהו...אני באמצע קריאת כל הכתבתות שלך וברגע שאגמור אני מאוד אשמח לראיין אותך כמובן אם יהיו לי עוד שאלות. הכתבות שלך די מפורטות. תודה רבה על העזרה. ורד

OneTimer

New member
ואת תמיד מוזמנת...

ואף יותר ממוזמנת, להכנס לאתר ´טרנסקסואליות בישראל´, האתר היחידי מסוגו בעולם, בעברית, העוסק בנושא. באתר פורום פעיל בו חברות טרנסג´נדריות רבות (וגם טרנסג´נדרים כמובן), ואת מוזמנת להכנס, לכתוב, לקרוא, להעזר, לשאול, ללמוד וכיוב´. בהצלחה.

למעלה