מריאן של הפיות
New member
עבודה עם ג'לטין/ אגר
ערב טוב,
לפני מספר ימים ניסיתי להכין עוגת טריקולד, והחלפתי את הג'לטין באגר:
לצערי לא עשיתי השוואת טמפרטורות, וקיבלתי מוס עם המון כדורי אגר קטנטנים.
האם יש דרך לתקן את התקלה, או שזה לא אכיל ופשוט להתחיל מחדש?
תודה

ערב טוב,
לפני מספר ימים ניסיתי להכין עוגת טריקולד, והחלפתי את הג'לטין באגר:
לצערי לא עשיתי השוואת טמפרטורות, וקיבלתי מוס עם המון כדורי אגר קטנטנים.

האם יש דרך לתקן את התקלה, או שזה לא אכיל ופשוט להתחיל מחדש?
תודה
