עבודה עם קבצי PDF

לאחרונה אני נאלץ למלא מספר רב של טפסים שנשלחים אלי בפורמט PDF

הבנתי איך אני מוסיף טקסט על גבי הטופס שנשלח אלי (ע"י כפתור ה-SIGN DOCUMENT)

הבעיה שנתקלתי בה היא זו: לאחר שמילאתי את הטופס ושמרתי אותו, לא ניתן לבצע כל שינוי, כך שכל פעם שטעיתי אפילו בספרה או תו אחד בלבד נאלצתי להכין טופס חדש מההתחלה, מעיק מאוד, אפילו מאוד מאוד.

איך מתגברים על בעיה זו?

תודה

נערך לאחרונה ב:

arseny92

Well-known member
מנהל
לאחרונה אני נאלץ למלא מספר רב של טפסים שנשלחים אלי בפורמט PDF

הבנתי איך אני מוסיף טקסט על גבי הטופס שנשלח אלי (ע"י כפתור ה-SIGN DOCUMENT)

הבעיה שנתקלתי בה היא זו: לאחר שמילאתי את הטופס ושמרתי אותו, לא ניתן לבצע כל שינוי, כך שכל פעם שטעיתי אפילו בספרה או תו אחד בלבד נאלצתי להכין טופס חדש מההתחלה, מעיק מאוד, אפילו מאוד מאוד.

איך מתגברים על בעיה זו?

תודה
sign document מיועד לחתימת המסמך נגד שינויים, זו לא האופציה להוספת טקסט

sign document מיועד לחתימת המסמך נגד שינויים, זו לא האופציה להוספת טקסט
הכוונה שלי לאותו כפתור בצורת עט שפותח לי תפריט שבו אני יכול להוסיף טקסט או X לסימון וכדומה

עד עכשיו זה עבד בסדר, פרט לבעיה אותה ציינתי

אם זו אינה האופציה היעילה למלא טפסי PDF, מהי האופציה היעילה לעשות זאת?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הכוונה שלי לאותו כפתור בצורת עט שפותח לי תפריט שבו אני יכול להוסיף טקסט או X לסימון וכדומה

עד עכשיו זה עבד בסדר, פרט לבעיה אותה ציינתי

אם זו אינה האופציה היעילה למלא טפסי PDF, מהי האופציה היעילה לעשות זאת?
אין מה לעשות אלא להקפיד למלא נכון ומדוייק ולבדוק פעמיים לפני שסוגרים את המסמך..

אין מה לעשות אלא להקפיד למלא נכון ומדוייק ולבדוק פעמיים לפני שסוגרים את המסמך..
מאמין שקיימת שיטה להתגבר על זה, לפעמים המסמכים הם ארוכים, וכל אחד טועה, לפעמים זה מתגלה רק בקריאה החמישית-שישית של המסמך, לפעמים זה שאליו שלחת את המסמך מסב את תשומת ליבך לטעות, לא הגיוני שטעות קטנה תאלץ אותך להתחיל את כל המסמך הארוך מההתחלה.

מעבר לכך, אם אתה רוצה להעביר את אותו מסמך PDF בין מספר מכותבים, הרי ברגע שהראשון עשה שמור המסמך ננעל והאחרים לא יכולים לבצע שינוי, לא הגיוני...

אם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה המעיקה הזו אני אשמח לדעת

hadadi10

New member
אם אתה מתכוון לשמירה לאחר הוספת "חתימה" באקרובט רידר, אז זה נשמר כקובץ נעול עם סיומת signed-.
אם אתה רוצה שמירה ללא נעילה, תשתמש בכפתור הוספת טקסט או הוספת חותמת. אז תוכל לבטל תוספות גם לאחר שמירה.

למעלה