עבודה עם תואר שני

irit268

New member
עבודה עם תואר שני

שלום
אלו סוגי עבודות ניתן לקבל עם תואר שני בעבודה סוציאלית בארץ?
מנסה לשלוח קורות חיים למרכזים ומכונים למשפחה וטיפול פרטני אך לא קיבלתי הענות, האם חובה לעשות לימודי המשך בפסיכותרפיה?
חזרתי מלימודים בארה"ב וכעת מחפשת עבודה בטיפול עם ילדים ונוער ולא בטוחה לאיזה כיוון להמשיך מכאן..למישהו יש עצה?

תודה!!

אם את רוצה לטפל

אז גם אם טכנית זה אפשרי בלי בית ספר לפסיכותרפיה - לכי לבית ספר לפסיכותרפיה. את הרי רוצה להיות מטפלת כמה שיותר טובה, נכון? בית ספר לפסיכותרפיה מאוד חשוב. זה שבכלל מאפשרים לעו"סיות לקרוא לעצמן "קליניות" בלי בית ספר לפסיכותרפיה - זה פשע. אל תקחי בו חלק. את הרי רוצה את טובת המטופלים העתידיים שלך.

niva99

New member
מאיפה העוז והחוצפה להגיע לפורום עובדים סוציאל

ולהטיל בהם רפש? "שבכלל מאפשרים לעו"סיות לקרוא לעצמן "קליניות" בלי בית ספר לפסיכותרפיה "...
מי את? ומי שמך?

והכי חשוב למה מאפשרים לדברי הבל האלה להמשיך ולהתקיים במסגרת הפורום.
כל מי שלא מתקומם נגד ההבלים האלה - כאילו נותן את הסכמתו בשתיקה.

למה את צועקת?

את לא חושבת שמי שמבצע טיפול נפשי צריך ללמוד... פסיכותרפיה? בית ספר לפסיכותרפיה הוא חשוב מאוד, גם פסיכולוגית קליניים עוברים בית ספר גבוה לפסיכותרפיה בדרך לבכירות.

niva99

New member
ח (הנה מתחילה התקיפה) מישהו צעק עליך?

ומה את יודעת או לא יודעת על מה שאנו לומדים ובאילו קורסים / מסגרות?

הגיוני שעו"ס אכן לומדים פסיכותרפיה

לפחות אלה המשמשות פקידות סעד ברווחה. נראה לי ברור שהן עוברות הכשרה מקצועית בתחום הפסיכולוגיה והפסיכותרפיה, לפחות ברמת קורסים בסיסיים בפסיכולוגיה.

אני כמובן לא עו"ס אבל נראה לי ברור שכל עו"ס אמיתית תוכל לפריך האשמות כאלה בקלות.

niva99

New member
אני ממליצה להנהלת הפורום לבדוק האם יש מקום

לתביעת דיבה והוצאת לשון הרע נגד כלל העובדים הסוציאליים - תביעה ייצוגית.

sher2004

New member
לדעתי לוקח זמן עד שעונים ובוודאי שלא חייבים

ללמוד פסיכותרפיה אך יש מעסיקים שדורשים זאת. נועה ישנן הרבה התמחויות מלבד בתי ספר לפסיכותרפיה המאפשרות לנו להתמקצע בתחום הקליני.

irit268

New member
תשובה

נעה, כמובן שאני מעוניינת בלימודי פסיכותרפיה, אך מאחר והגעתי לארץ בדיוק בסיום הרשמות הלימודים לשנה הנוכחית אני נאלצת למצוא עבודה כרגע רק עם התואר הזה. קיוותי למצוא משהו שבו אוכל כמובן להיות תחת סופרוויזיון בתקופה הזו..אבל לפחות להתחיל לצבור נסיון וידע (שלדעתי ההבנה האמיתית מגיעה מתוך נסיון ועבודה). וכמו שאת בטח יודעת הרבה מבתי הספר לפסיכותרפיה כיום דורשים לפחות שנתיים נסיון. קצת ביצה ותרנגולת לא?
את יודעת באילו מסגרות אפשר להשתלב עם תואר שני?

שמיים12

New member
הי אירית

את יכול להתקבל לכל עבודה כמעט עם תואר שני בארץ.ייתכן כי מה שפוגע בך הוא משהו אחר בקורות החיים ולאוו דווקא החוסר בלימודי פסיכותרפיה.שיהיה בהצלחה

שמיים12

New member
ולנעה לביא

אם את לא עו"ס מה את מחפשת בפורום הזה?יש לך תשובות של מישהי שבהחלט לא מבינה בתחום.כל אחד יכול לעשות גוגל...מנחשת שאת אחד מהגברים הגרושים הדפוקים

נראה שאת לוקה בשנאת גברים מרשימה

כזו שמלווה בפאראנויות והזיות שווא. את רואה גברים אפילו היכן שאינם נמצאים. משעשע. נועה לביא הוא שמי המלא והאמיתי. האם גם לך האומץ להזדהות בשמך המלא והאמיתי בכותבך הודעות אלה?

שמיים12

New member
נעה לביא

זה בטוח לא השם שלך. יש פה טרול קבוע מהעמותה הזאת שמחליף שמות.וזה אתה.....

נכון, את השם שלי כותבים עם ו'.

את חייבת לעשות משהו עם הסכיזופרניה הפאראנואידית שלך. אני גולשת מאוד ותיקה ומוכרת בפורטל, ואפילו הייתי מנהלת פורום, כך שזהותי נבדקה היטב :) יש אפילו תמונה בכרטיס שלי, ראי והיווכחי שהיא לא של גבר.
למה את כ"כ שונאת גברים? או גברים מהעמותה (איזה)?

למעלה