עבודה- עצה

עבודה- עצה

שלום ובוקר טוב,בתפקידי בעבודה אני אמונה על פרויקט שהרבה מאוד אנשים מעבירים בו ידיים כי לכל אחד קיימת הנגיעה המקצועית שלו, אך בשורה התחתונה מבחינת תכנים וקשר - אני הפונקציה המקשרת. נאמר גם שמבחינת ידע קונקרטי לאנשי הקשר אני זו שלמדתי, פיתחתי ושימרתי עד היום את הקשרים בכל אספקט שיהיו. ארע דבר והגיעה עובדת חדשה עם טייטל בומבסטי שהוענק לה מרצון המנהלים לקדם עסק וכמו עוד יד פונקציונלית היא מנסה למשוך ממני עוד ועוד אחריות מקצועית על הבייבי שאני בניתי לבד. העלתי את הנושא הלאה ומים זרמו כהרגלם. שתקתי כי אני בוחרת את מלחמותיי בקפידה רבה.לפני כחודש המנכל העביר אלי את הניירת וכיתב אותה כמיודעת. הניח על שולחני בנוסף הוראות ולאחר כשבוע הגעתי אליה בשאלה אם עוד יד "נוגעת" בנושא. היא כהרגלה בחיוך מטומטם עוד אומרת לי שתשאל את המנכל כבדרך אגב שאלה אחרת ותבין לאן הרוח נושבת. הדבר נסגר בכך ש(איני יודעת מה נאמר למנכל באמת) ושלדבריה המנכל העניק לה את הסמכות לעשות את זה. יכלתי לפנות לבוס שלי אך ככבוד למערכת פניתי לאחראית מינהלית עלי והנחתי את הסוגיה על השולחן.היא אמרה שתטפל בזה ולא עשתה כן. זו היתה טיפשותי ואיני יכולה להאשים אחר מלבדי.האינטרסים כאן רבים. אני מכאן רוצה עיצה כיצד אוכל להחזיר עטרה ליושנה או מעבר לכך, לשמור על פרוייקט ששלי ואיזו כלומניקית שלא קרובה לכישורים שלי ובעזרת לשון חלקה באה לגנוב לי פרוייקט שיועד לי. האם האופציה לדבר על כך עם הבוס הישיר שלי נכונה או לדבר עם המנכל או לשתוק שוב כי זו מלחמה מינורית ובטווח הארוך זה חכם יותר.אוסיף גם שכמו הרבה נשמות טהורות אצלנו הגברת שולטת ביכולת לספר שקרים ובימים הקרובים עתידה לקדם את הנושא שלי עם הבוס שלי. אודה לעצה מחכימה.תודה.

פריסת ההשוואה לא מורחבת בת 3 אופציות

האם לדבר עם המנהל הישיר או לדבר עם המנכ"ל או שעלי לא לעשות דבר?

תודה רבה אורליט!

והתשובה:השאלה שנשאלה:האם עלי לדבר עם הבוס הישיר או לדבר עם המנכל או לא לעשות דבר? תוצאות פריסת ההשוואה:אפשרות 1- עשר הגביעים- הכוהנת הגדולה- השמשאפשרות 2- נזיר- שבע המטבעות- ירחאפשרות 3- שש הגביעים- מלך הגביעים- הצדקמסר / עיצה - ארבע המטותמקווה לטוב (:)

תמקמי את עצמך בתוך המסגרת ומהר

ע"י פניה למנהל הישיר. הסתרה ממנו היא בעייתית וכשהוא ידע דברים, את תרגישי שיש שינוי. מקומך מבחינה מקצועית מבוסס מספיק שתוכלי לעשות צעד כזה. לא יוותרו עלייך בקלות כזו.
קחי בחשבון שאי הידיעה שלו היא זו ששמה אותך כעת במצב הקיים.
שאר האפשרויות לא רלוונטיות כלל.
בהצלחה.

תודה רבה אורליט!!

תודה רבה אורליט!!!כרגיל עצתך חכמה ולא יכולתי שלבקש יותר מברכתך.תודה שוב מכל לבי !!!!!

למעלה