עבודה ערבית פרק 6!

עבודה ערבית פרק 6!

הפעם השב"כ בתמונה
אמג'ד האומלל הופך לעמיל בעל כרחו.. ו......מסתבר שאמא של בושרה היא בכלל פולניה במקור...
ו.... מירה עווד קיבלה הפעם את משפט המחץ: אתה הורג את בני העם שלי ואח"כ אתה מזמין אותי לשתות איתך קפה?? לא נעים..

ksimeroni

New member
לא יודעת.... אני ברגשות מעורבים

מצד אחד אני מתה לראות כבר עכשיו את התוכנית (כי בטלוויזיה, כרגיל, אין מה לראות
ומשעמם לי רצח) אז אני ממש על סף כניעה לפיתוי להתרווח על המיטה החמימה עם כוס שוקו חם ואולי גם עם איזה שתיים, שלוש, ארבע, שמונה עוגיות חמאה (אם כבר פיתוי אז עד הסוף, לעזאזל הדיאטה...), ללחץ על הלינק, ולהתענג פעם על הביס ופעם על התוכנית, יעני מבול של תענוגות בו זמנית
מצד שני... ומה אני אעשה בזמן שיקרינו אותה (מתישהו אינשאאלה, בימינו במהרה)? הרי אני יכולה לראות אותה שוב... אבל כל הרעיון הוא שעד שיש איזו סידרה ראוייה בטלוויזיה, אני אמורה להתרגש מזה ולפנות לה זמן איכות מובהק, ואם כבר ראיתי אותה קודם אז... איפה ההתרגשות?
(לא יודעת מה זה קשור, פשוט אין אייקון של התרגשות והייתי חייבת להכניס פה איזה אחד... פיל וורוד נראה לי מתאים לעוגיות) אז מה עושים? ללחוץ או לא, ללחוץ או לא?

THE WIZARD 55

New member
ראיתי כבר חצי, עצרתי באמצע, מטעמי כאבי ראש

לא נראה לי מצחיק כמו בפעם הקודמת. הפרק הקודם רצח אותי מצחוק.

הפעם כבר יש מסרים לא קלים לעיכול..

בפעם הקודמת זה היה צחוק לשם הצחוק - בפרק הזה עלו הרבה נושאים שהם פוטנציאל מעניין לדיון. מה שמצחיק כאן זה בעיקר לאן הסיטואציות המביכות מובילות בסוף..ולא הסיטואציות עצמן. למשל אבו-אמג'ד שהצליח לכופף את בעלי הפיצריות, ואז מתחיל לפרוק כל עול ולהזמין פיצות מוזרות, ועוד מודד להם את הזמן עם שעון
.. זו בעצם הסטיגמה "נותנים להם אצבע ואז הם רוצים את כל היד"... או אמג'ד שהיה לו את החמות הפולנייה מצד אחד, ואת השב"כ מצד שני, ובסוף הוא מצא דרך מקורית להיפטר משניהם
אותי זה די הפתיע והצחיק.. ומאיר.. שמירה מן הסתם לא ממש חלמה על בחור כמוהו, אבל היא לא מצליחה לעמוד בפני החיזורים שלו כי הערבים פשוט לא מעוניינים בה בגלל הפמיניזם שלה (אמג'ד הוא שוביניסט לא קטן, דרך אגב! עוד סטיגמה על המגזר הערבי שלא ידוע לי האם ובאיזו מידה היא נכונה היום..).

ksimeroni

New member
ראיתי ראיתי

ראיתי איך אהרוני פילג אותנו ל"יהודים" ול"ערבים", והסביר איך האוכל הזה שייך למטבח הערבי, יעני לא יהודי
אבל מעבר לזה הוא התעלה על עצמו באוכל, נראה היה שהם לא אהבו את הרעיון של בישול אוכל ערבי בשבילם ובטח שהם לא חשבו שזה יצא מוצלח. היתה להם ולקהל הצופים בבית הפתעה (במיוחד שאהרוני טרח להכין אוכל כשר לשם שינוי)

זה לא הוא שפילג אותנו. אנחנו כבר מפולגים קשות

הוא דווקא ניסה לאחד אותנו לפחות לכמה רגעים במטבח - ולמורת רוחם של כל מיני יהודים וערבים שאוהבים להתבדל..

מי זו באמת?

היא היתה ממש פולניה דוברת ערבית!! פשוט מדהים!!! מעניין מאיפה קשוע מכיר את הסממנים הפולניים האלה....

חחחח זאתי תקוה עזיז יהודיה ערביה כשרה למהדרין

אהבתי את הקטע הזה שיהודיה ערביה משחקת ערביה מוסלמית. לא הכרת את הפנים עופר? היא השתתפה בסרטים ישראלים

זה בגלל שאהרוני כוזרי-אשכנאצי?

רק אחד כזה יכול לפלג אותך ל'יהודיה' ו'ערביה'. דרך אגב, את קרובה של היהודי-הערבי-מוני-יקים-אנטי-ציוני-מפריז-המשוחררת-משלטון-ציוני?

למעלה