עבודה ערבית - פרק 9 ואחרון

ksimeroni

New member
דברים טובים נגמרים מהר...

חבל...

כי צולמו 9 פרקים בעונה הנוכחית...

אבל קראתי באיזה מקום שהעונה הבאה כבר בשלבי תכנון...
ראיתי את הפרק ו...... הוא נגמר בטונים די עצובים, don't you think? עשה לי מצב רוח רע לפני השינה......
אמג'ד מנסה לעשות הצגות כדי להשתלב אצל היהוד, ו..... לא הולך לו. מאיר מנסה לעשות הצגות כדי להסתדר עם אמאל, ו..... גם לא הולך לו. מצד שני, מסתבר שערבים יכולים להיות בעלים של מסעדות הגורמה הכי נחשבות, ושאבו אמג'ד יכול לעשות חפלה באמצע מסעדה כזו - כך שכל ההצגה המשתכנזת מצד אמג'ד נראית די פאסה בסופו של דבר.... ו........ יש סיכוי שגם הפעם מאיר ואמאל ייפגשו וישלימו
אבל היה עצוב שזה נגמר ככה

יחסית לאמא שלו הוא יצא בסדר, מה את רוצה?

- מאיר: "היא לא קיבוצניקית, היא ערביה". - אום מאיר: "אני מבינה שרבתם, אבל למה ללכלך?"
האמת שמשפט כזה פעם היה מצחיק אותי, פשוט כי לא האמנתי שיש אנשים שבאמת ובתמים חושבים כך...

טוב עכשיו גמרתי לראות

האמת היה פרק די מדכא, וקשה להאמין שהוא מסיים ככה את הסדרה... זה מעניין הסדרה הזאת התחילה הרבה יותר קליל, ולאט לאט גברו בה הנושאים הכבדים עד הסוף העצוב/מוזר. שורה תחתונה הגברים יוצאים מה זה רע מהסדרה. כולם או סמרטוטים או עם רגשי נחיתות או משחקים אותה אבו עלי או מתחמנים כדי לעמוד בסטנדרטים של גבריות או של יהודיוּת או של שמאלניות... לעומתן הנשים שלמות עם עצמן ועם מה שהן, הרבה יותר מחוברות לקרקע, והן גם אלה שמצליחות להחזיק את הגברים איכשהו מעל למים, אחרת הכל היה מתפרק. וזה פחות או יותר מה שקורה למאיר בסוף

פרתיק

New member
נהניתי מהפרק האחרון הכי הרבה

אין ספק הפרק הכי מצחיק בסידרה והכי עצוב ביחד. אני משוכנע שחלק מהערבים שביננו סיימו עם טעם והרגשה שהנה יש מצב שיהודים יקבלו אותם כשווים וחלק סבר שהיהודים הם יהודים והם ימשיכו לתחמן חח. סלים דאוו שחקן משכמו ומעלה, פשוט משחק אדיר שלו ושל " אשתו " סלווה נקארה. מקווה שיהיה המשך.

פרתיק

New member
אופס, התכוונתי הפוך

חלק מהיהודים סיימו עם הרגשה שהנה יש מצב שהערבים יקבלו אותם כשווים

למעלה