עבודה ערבית

gogi000

New member
חחח חזק ביותר

איזה סדרה מצחיקה, יאללה מקווה שהסדרות הבאות יהיו יותר מחמיאות לערבים, שהגזענים בפורום לא יצעקו חמס. אגב השירים ברקע הם של להקת DAM הלודאית.

THE WIZARD 55

New member
בואינה גדול..

עד עכשיו ראיתי את זה...פשוט מצחיק ברמות!!! אין על סייד קושע באיזה יום זה משודר ובאיזה שעה שמה את זה במועדפים!!!!

THE WIZARD 55

New member
עד עכשיו צופה בזה../images/Emo6.gif הקטע עם החגורה גדול

יו זה מצחיק ברמות...

NELLY

New member
עבודה ערביתתת

חחחחחחחחחחח אהבתי את הסדרה היא שודרה היום ב 10:15 השחקן נורמן עיסא הוא איבן חאלה לאימי...בנאדם מדהים

מוחמד5

New member
סדרה לא רעה בכלל

הכותב הוא סייד קשוע , עם ההומור והציניות שלו (שלפעמים קצת מוגזמת ,אבל ההגזמה כאן היא במובן החיובי ,שבאה להדגיש ולהבליט את הסיטואציה). זו הסדרה הערבית הראשוה בפריים טיים. זה לכשעצמו נחשב להישג גדול . חלק גדול מהשיח המתנהל בין הערבים עצמם הוא בשפה הערבית, כ 60 % . סביר להניח שחלק מהערבים לא יאהבו את הסדרה ואת הציניות האופיינית של סייד קשוע. תיהנו מהסדרה החדשה, בינתיים ראינו רק פרק אחד .

THE WIZARD 55

New member
אני מתה על הציניות שלו

הוא מצחיק אותי, כמעט כל הזמן... אהבתי את זה, נתתי לאחי שיראה את זה אתמול בלילה, ושנינו התעלפנו מצחוק. יש שם קטעים מוגזמים, אבל זה כל היופי.. בכלל לאן נעלם סייד קושע, היה כותב בהארץ.. ועכשיו אני לא מוצאת אותו בשום מקום.. כבר חודשיים שנעלם.. אתה יודע איפה הוא כותב עכשיו?

מוחמד5

New member
בטח שאני יודע

גרפטי על גדר הפרדה. אומרים שבהמשך הסדרה מרינו יתאהב בבחורה ערבייה .... בקיצור הולך להיות מעניין .

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

מריאנו אחלה שחקן, בכלל יש שם שחקנים טובים. או, ואהבה בין יהודי לערביה...אחלה רייטינג יהיה לסדרה הזאת הגיע הזמן שסדרות יהיו בערבית, פריים טיים, אהבתי!!!!

מוחמד5

New member
יש ראיון עם סייד קשוע

במסוף התרבות של ידיעות אחרונות על הסדרה החדשה שלו. , כדאי לקרוא.

THE WIZARD 55

New member
ועכשיו היה מאחרי הקלעים בערוץ 2

ואיך אני אשיג עיתון ידיעות באמצע הלילה... תשמור לי

מוחמד5

New member
במכולת של אבן סעיד תמיד יש

עיתונים. אני שמח שמסע היחצנות של הסדרה מצליח . יהיו לנו הרבה ביקורות כמובן על התכנים, יש קצת הגזמה. אגב ! למי יש רוג'ר !!

THE WIZARD 55

New member
רובר רובר, כבר התחלת עם הביקורת?

הקטע המוגזם היחידי היה עם החגורות בטיחות בכפר.. השאר לא
הקטע שהוא נוסע ומדבר בטלפון ומדבר על תאונות דרכים, חזק.. אהבתי את הקטע של קביעת מין העובר.. היו קטעים מצחיקים, זה גדול, גדול..

מוחמד5

New member
מה רע בסובארו?

הגזימו גם עם הקטע של הקומבינות, אבא מקמביין בן הבן את האבא..... אבל חמוד .

מוחמד5

New member
מוזר ביותר

לא הייתה אפילו פרסומת אחת במהלך הקרנת הסדרה. לא מוזר !!!

THE WIZARD 55

New member
זה קורה רק במקרים

שהם רוצים לקדם סידרה זה קרה כמה פעמים כבר בסדרות חדשות.. לא צפיתי עכשיו כי כבר ראיתי עכשיו רק יושבת, לא עושה כלום, חושבת חושבת חושבת... ומחכה לצלצול הגואל.. חחחחח אני אדביק את כולכם בדכאון..

למעלה