עבודה קטנה

עבודה קטנה

אני עובדת במשרה קטנה במקום חביב ומשתדלת לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. עובדת איתי עוד אחת שהיא וותיקה שם ותקופות ארוכות היא לא עושה כלום. מאחר ואני אוהת את העבודה ואני גם משכילה ממנה. אני לא הרבתי איתה והמשכתי בעבודתי. אבל היא מאוד ערמומ ית וזמן שהייתי זקוקה לה ולאחר מריבה היא גייסה לקוחות נגדי. ונראה לי שהיא הצליחה - למרות שגם לאלו סייעתי בהרבה יותר ממנה. היא מוד מתוחכמת מצליחה לא לעבוד ולשרוד זמן רב. היום היא עבדה ועזרה אז המנהלת ציינה את עבודתה וכאילו באה בטענות אלייי. זה רגיל שאני עובדת . אבל, שהיא מזיזה את עצמה זה -חבל על הזמן היא גם מחבלת בעבודה- לוקחת חפצים שתרמתי לבית שלה. אני לא מלשינה. אני מאוד מתוסכלת איך היא זוכנה ליחס טוב בעוד אני עושה את רוב העבודה לה מותר הכל ...

לא

הבנתי למה את מגדירה את המקום כמקום חביב? בכל מקום עבודה כמעט יש משהו שאומר שהוא עובד מאוד קשה, כאשר הוא בהעצם כל היום לא עושה כלום. מדבר בטלפון וצופה באינטרנט. אני לא הייתי מתייחסת אליה. מה אכפת לך? תעבוד, לא תעבוד. זו הבעיה של הבוסים שלה, לא שלך. את תעבדי. תעשי את עבודתך על הצד הטוב ביותר. אני בטוחה שיעריכו אותך.

למעלה