עבודה קטנטנה

PRINCESS GINA

New member
עבודה קטנטנה ../images/Emo9.gif

אשמח עם הזוג המדהים הזהיעמוד על רקע שמיי לילה עם ירח מלא וכוכבים, לבד ללא האנשים שמסביב... אפשר להשתגע עם העיצוב..אבל חשוב לשמור על האוירה הרומטית..אהה...ואשמח אם תוסיפו את הכיתוב Written in the stars

PRINCESS GINA

New member
יש ../images/Emo127.gif

אבל לצערי היא חתוכה
אולי בכל זאת אפשר לעשות עם זה משהו? כי אם לא יש לי תמונות אחרות...

PRINCESS GINA

New member
אם ממש אין ברירה...אפשר גם עם זאת...

למרות שלא ממש רואים את הפנים שלהם.. אהה..ושכחתי לציין, שהכיתוב לא יהיה עליהם..שישתלב איכשהו בשמיים או בכל צורה יצירתית אחרת...

PRINCESS GINA

New member
אפשר לשלב גם את זאת...

אם אפשר למחוק את מה שהם מחזיקים ביד, או פשוט להתמקד רק בחלק עליון...

PRINCESS GINA

New member
אממממ...

קצת מפריע לי שהיא חתוכה ככה
הם בכל זאת צריכים להיות מרכז התמונה, ובגלל שהם בצד, הירח שהוא כשלעצמו גדול, תופס את כל הפוקוס.. אולי אפשר לנסות עם התמונה הזאת שצירפתי? http://img2.timg.co.il/forums/1_134421131.jpg ואז גם לשלב את הכתוב בצרה קצת יותר רכה ועגולה..לא נורא אם מה שהם מחזיקים ביד יהיה בתמונה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo124.gifבקשה קטנטנה שנראה לי שתהיה יותר פשוטה.

אני רוצה להכניס את התמונה שלי במקם הבחורה שבאמצע, כמובן ללטש בי מה שאפשר כדי שתהיה התאמה בגוונים, כלומר שהתמונה לא תראה דהויה לעומת התמונה שלי... יש לי את התמונה באיכות טובה מאוד, ואת התמונה שלי באיכות קצת פחות טובה, אבל אני סומכת עליכם
כמובן שאשמח אם תתאימו את התמונה שלי כך שהבחורה משמאל באמת תיגע בכתף שלי כמו שקורה עם הבחורה שאני רוצה שתעלימו מהאמצע

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאם לא מסתדר להכניס אותי

באמצע, אפשר גם במקום הבחורה מימין...מה שלא תעשו, הכי חשוב שהבחורה השמאלית עם העיניים הירוקות תישאר בתמונה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo12.gif

חשבתי שתוכלו להכניס אותי עם הגוף שלי...לא רק את הראש... בגלל זה אמרתי שאם לא מסתדר להכניס אותי עם הגוף במקום הבחורה האמצעית, אז אפשר להכניס במקום הבחורה הימנית שהיא עומדת לבד יחסית ואפשר לחתוך אותה.... הכוונה שלי הייתה להכניס אותי עם הגוף שלי..לא על הגוף של אחת מהן
אני נראת מוזר....

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo6.gif

אני נראת מוזר בכל אופן...אז על אחת כמה וכמה עם גוף שהוא לא שלי

למעלה