עבודה ראשונה + שאלות

odedi80

New member
עבודה ראשונה + שאלות

לאחר כמה שעות של מידול וכמה ימים מפרכים של רינדור על סוגיו השונים, הגעתי לתוצאה פחות או יותר מספקת
העבודה נעשתה במאיה, רינדור בRENDERMAN. יש פשוט כמה דברים שמשגעים אותי: 1. מה זה הלבן הנוזלי שנוצר מאחורי הבסיס ואיך אני נפטר ממנו? 2. החיבור של הבסיס והמוט, שניהם מאותו החומר, אין הבדל משמעותי בזוית של שניהם יחסית לתאורה, אבל החלק התחתון של המוט פשוט כהה מידיי. למה? והאם אני חייב לשים לו תאורה מיוחדת ? 3. מה סוגי התאורה המומלצים לתאורה ראשית, משנית ו-FILL? קראתי איפה שהוא ש-SPOT יכול לעשות את העבודה בכולם וזה מה שעשיתי באמת....

TomerEp

New member
מעניין....

טוב לא, אני לא מבין מה אני רואה פה... אבל בכל מקרה יפה שזה עבודה ראשונה שלך, ניראה יותר טוב מהמתחיל הממוצע :) 1. אולי זה specular? לא יודע.. 2. לא הבנתי איזה בסיס ואיזה מוט.. 3. ספוט זה סבבה. בכל מקרה, אני לא מבין למה אתה ישר מרנדר בrenderman ועוד דבר כזה פשוט, בדר"כ כשמרנדרים בrenderman זה אחרי שכתבת איזה שיידר, נגיד שיידר של מים שנוזלים על דמות והכל בתנועה או משהו מסובך כזה... תתחיל עם הרינדור הרגיל של התוכנה, לאט לאט תתקדם... השחור נגרם כי אין שם אור כנראה.... ולשניהם תשים אותם אורות בתור התחלה, רק כשזה לא ייפתר תעבור לאור לכל אובייקט..... כזאת סצינה פשוטה הצלחת לסבך כל כך...

odedi80

New member
אוקיי

אז המטרה הייתה ליצור תמונה של המיקרופון השולחני שלי. והסיבה שעבדתי עם רנדרמן היא פשוט בגלל שראיתי כמה מדריכים נחמדים שלא נראו לי יותר מידיי מסובכים.... תודה בכל אופן

eldarinn

New member
יש לך גם בנוסף לכל מה שציינת

בעיה בפוקוס של המצלמה - החלק הקדמי של המוט מעורפל ולא ברור אם זו היתה כוונת המשורר. לגבי השאלה השנייה ייתכן שמדובר בהצללה שנובעת מהסתרה של חלק אחד את השני או איזור שהתאורה שבחרת אינו מגיעה אליו מכל מיני סיבות. ספוט זו בהחלט בחירה טובה לתאורה של משטחים ממוקדים או "סקרינשוט" של מוצר מובלט.

למעלה