עבודה ראשונה שלי! כולם לשים לב!

ReD pArRoT

New member
עבודה ראשונה שלי! כולם לשים לב!

שיט כל ההודעה לא עלתה ונמחקה פאק איט אני עייף! טוב נו ננסה לשחזר כמה שיותר: שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני מסתכל בפורום ונהנה, אבל החלטתי כבר בפעם הראשונה לא לפרסם עבודה לא גמורה, ולעבוד על משהו רציני. בתור מעריץ מושבע של רדהוטצ´יליפפרז בחרתי באנתוני קידיס שידגמן את האיור הראשון שלי, חיפשתי תמונות שלו בגוגל, ובחרתי אחת די ישנה (השיער בלונדי עדיין, וזה מוודסטוק, לדעתי מ99)... בקיצור, עבדתי בעזרת המדריך שפורסם כאן (תודה רבה למי שכתב אותו!) בפלאש על הציור, השקעתי המון המון, וגמרתי הכל לפני בערך שבועיים. בגלל כמה בעיות רציניות במחשב החדש, שלא תדעו, לא יכולתי לפרסם כלום. היום כשסוף סוף הכל נפתר אני גאה להציג את העבודה הראשונה ואני מקווה שלא האחרונה שלי. לקחתי את העצה של רוי של לאהוב את העבודות שמפרסמים כאן ברצינות, וגם בלי קשר - אני ממש אוהב את העבודה הזאת, וחוץ מהרקע שבו אני אשמח לקבל תגובות וביקורת בונה (בכל הציור אני אשמח לזה אבל ברקע במיוחד), סך הכל אני ממש מרוצה ממה שיצא לי... :) טוב מהר כי אין לי סבלנות לכתוב הכל שוב...
פרטים טכנים: -העבודה נעשתה בפלאש אמאקס -סך הכל אני חושב שעבדתי על זה יותר מ20 שעות במצטבר, אבל לא מדדתי כלום, זה יכול להיות פחות ויכול להיות הרבה יותר. -אני אפרסם עכשיו קודם כל את התמונה המקורית, אחר כך את העבודה, עם ובלי רקע, בpng ובswf. מקווה להשתתף ולעבוד כאן כמה שיותר, אני חולה עליכם, רוני אורבך (ReD pArRoT).

ReD pArRoT

New member
חשוב!

>>אני אשמח לקבל כל תגובה (הגיונית ומוסברת, עשו טובה אל תכתבו רק אהבתי או לא...), כמה שיותר יותר טוב. תודה רבה לכולם!

חביב,

לעבוד מתמונה זה תמיד נחמד. אבל יש לי כמה שאלות במקרה שלך ספציפית. איך 200 שעות????? אמנם עשית את זה בפלאש, אבל איך???? בפוטושופ אפשר בעזרת שלושה או ארבעה מהלכים בפילטרים המתאימים לקבל את התוצאה הזו, בהקפדה כזו, תוך שעתיים לכל היותר. אני לא רוצה לשפוך צוננים על האגו, אלא פשוט להבין את התהליך, כדי לנסות ליעל אותו. בפוטושופ, הייתי הולך על: א. לנסות להגיע לרמת שטחים מספיק גדולים וברורים בעזרת פלטר TRACE או אולי ישר דרך FRESCO או TILES, אפשר היה גם להעביר לביטמפ לפי מספר הצבעים הרצוי ואז להכליל שטחים. ב. להעביר לשחור לבן ולשחק עם ה LEVELS עד שישארו ה OUTLINES הכי חדים, להשלים במקומות החסרים ואז להעביר דרף ה FRESCO אן אחרים. אפשר גם לנסות PAINTDUBS בהגדרות מסויימות, וזה גם הייה נותן תוצאה דומה. ולגבי הרקע זה GRADIENT פשוט... לוקח 2 שניות לייצר אותו בפוטושופ... אם כבר רקע אז הייתי מנסה לייצר תפאורה של במה, כמו רמקולים, המתופף ברקע, אולי הסמל של RHCP או את אחד מהציורים החמודים של ONE HOT MINUTE שגם השתמשו בהם בהופעה... שוב, זו עבודה ראשונה, אני לא רוצה להרוס את האגו, רק להבין את תהליך העבודה כדי להמליץ על טיפים. אז אם יש שמירות ביניים זה גם יכול לעזור.

roychu

New member
אוף, נמאס... למה

אנשים חושבים שעם הם יעשו trace bitmap על תמונה הם יקבלו תגובה?

Marky Mark

New member
roychu אני איתך... ו...

כבר אפילו היתה לי הודעה כזו שהתלוננה על אנשים עם trace bitmap shame on you!!!

ReD pArRoT

New member
לרוי, מרקי מרק, ועופר!

עופר - אם הייתי משתמש באפקטים כל הקטע היה הולך... לא נגעתי באף אפקט... ועשרים שעות זה אפשרי, לפחות לעבודה ראשונה שתוך כדי עבודה למדתי בה את השיטות... עבדתי בפלאש, פשוט שכבה של תמונה ומעליה שכבה של ציור, בקיצור עבדתי בערך כמו שהמדריך של שי מציע. רוי ומרקי, אם אתם מתכוונים לזה שעשיתי איזה אפקט מסכן שעשה הכל אז ממש לא... פשוט השקעתי שעות כדי שהציור יצא כמה שיותר מגוון ומעניין... תנו בבקשה תגובות, לפחות תסבירו למה התכוונתם קודם...

roychu

New member
תראה איזה קטע

בדיוק סיימתי לעבוד 20 שעות על זה, ותראה איזה דומה יצא לנו!

ReD pArRoT

New member
וואלה?

שמע, עכשיו אני רואה שעשית הכל בעזרת אפקט אחד פשוט או לא יודע אולי שילוב של כמה אבל שמע, אני רציני במאה אחוז - *לא עשיתי שום אפקט כאן!* עבדתי אחד אחד על כל האזורים! שניה אני אחפש לך שמירת ביניים שעשיתי! אויש נו ממש ממש מרתיח אותי איך שאתם ישר פוסלים על הסף, שמע רוי, זאת עבודה ראשונה שלי, השקעתי בה המון *כדי* שהיא תצא דומה למקור (וזה גם מה שהאפקט עושה, בגלל זה יצא דומה!, ואין לך מושג כמה שזה מעצבן שלא מאמינים לי שעבדתי על זה.

ReD pArRoT

New member
הנה!

באמת חבל שלא עשיתי שמירות ביניים כל חמש דקות כדי להוכיח לכם.

enbalush

New member
סתם. ועכשיו תגובה...

אני מאמינה שנעזרת בפילטר, אבל סגננת את מה שיצא וזה טוב, רק שצריך להוריד את כמות הצבעים, זה עמוס מאוד,צריך לצמצם ולוותר על פרטים, כמו ההצללות המיותרות על זרוע ימין.

ReD pArRoT

New member
אוי אוי אוי

זה באמת כל כך קשה להבין ולהאמין? מה אני צריך לעשות כדי שתאמינו שלא השתמשתי בשום פילטר? אין לי מושג בכלל איך עושים את זה! ותסתכלי על הקובץ swf הזה שצירפתי קודם, את רואה שם את הקווי מתאר, לא? ואת רואה איך שהשיער והעיניים נראים שם חרא? כי זה היה לפני השיפוץ הסופי שעשיתי!

חבר´ה, הייתי אצלו שהוא עשה את זה

אין פה שום פילטר. כן, זה לא פיקאסו, אבל אין פה ש-ו-ם פילטר. בעעעעע. מישהו, סודי, אפשר לומר.

roychu

New member
אוקיי, מצטער עם הייתי

קצת תוקפני, פשוט מעצבן אותי שאנשים לפעמים חושבים שtrace bitmap נחשב סוג של איור... נצא מנקודת הנחה שאתה ציירת, אני לא אורמ שכן, ולא אומר שלא. שטחי הצבע קצת לא מוגדריםף אישית, אני לא אוהב כאלה, למרות שזה נותן טאץ´ נחמד המיקרופון מדהים, מציאותי למדי, אולי הצל שהוא עושה על הגוף קצת כהה מדי בכתף שמאל שלו יש בהחלט כמה הצללות מיותרות חוצמזה, מאד יפה, עם כי קצת חשוד מקווה לראות עוד עבודות שלך פה, עם אתה דובר אמת אני מקב גם בכל לשון של בקשה, שלא תיעלב חלילה מהדברים שלי, פשוט היום עם כל הפילטרים האלה (זקן שכמותי
) קשה לדעת מה אמיתי ומה לא
ענבל, מה עם להכנס לicq?

אכן, אתה צודק

עם הפילטרים של היום, לך תדע מה זה מה אבל הבן אדם הזה, שכבר חודשיים אין לו מחשב מסיבות מסובכות מידי, התקשר אלי כל יום, וסיפר לי על מהלך העבודה. הוא עשה את זה לבד, בפלאש, ללא עזרה של שום פילטר. Unbelievable? BELIEVE IT.

ReD pArRoT

New member
אוקיי

תודה בעעעעעעעעע, תודה לכולם. אני מבין אתכם ואת הפחד מפילטרים - ושוב, השקעתי כל כך הרבה בדיוק בשביל שזה יראה מציאותי ומושקע כמו פילטר, ולא רק עם שני גווני עור כמו ברור העבודות כאן, שזה לדעתי עוול לתמונה המקורית... עלה לי רעיון מאוד נחמד בתחום לפני כמה ימים, אני אפרסם בקרוב.

למעלה