עבודה ראשונה שלי פה

kazum

New member
עבודה ראשונה שלי פה

זאת העבודה הראשונה שאני מעלה פה, אני מצטער על הרנדר הגרוע, אבל זה מה יש כשעובדים עם RHINO. אני אשמח לקבל תגובות חוץ מאלדרין.

HP900PTW

New member
מעולה!!!

חבל שאין מספיק אור והכל נראה בצבע קרם כזה והתקע מעוך מידי אבל מעולה!

kazum

New member
תודה על התגובה אבל

הבעיה עם האור וגם הצבע של האור הם בגלל שרינדרתי ברנדר הפנימי של RHINO שהוא ממש חרא, ואם הייתי עושה אור רגיל, הכל היה נראה אפור אז כבר הלכתי על צבע קרם כזה. התקע הוא מעוך ככה בכוונה בגלל שלטלויזיה שלי יש חיבור מוזר כזה לחשמל, אולי הייתי צריך לעשות תקע יותר סטנדרטי. אני אנסה לשפר לפעם אחרת.

kazum

New member
לא

זאת פשוט עבודה ראשונה שאני מעלה לפה, אבל אני לא מתעסק בזה בכלל, סתם התחלתי לשחק עם זה לא מזמן משיעמום

preacher

New member
נחמד מאוד!

הערות תאורה: תוסיף עוד אור אמביינט ופחות תאורת זרקור כדי שהצל לא יהיה כזה שחור. תסתכל על הקיר שלך בתור רפרנס :) בתוך השקעים הריקים לא רואים צל והשקע מתמזג עם גוף המפצל. אני לא מכיר ריינו אבל תחפש משתנה של מרחק מינימלי להטלת צל ותקטין אותו. או שהזרקור בזווית הלא נכונה. בנוסף תעשה צל יותר מטושטש.

kazum

New member
אם היית מכיר RHINO...

היית יודע שההערות שלך הן בגדר חלום. RHINO היא באמת תוכנה מעולה ונוח לי מאוד להשתמש בה יחסים לתוכנות האחרות, אבל הרנדר שלה הוא פשוט חרא נטו. אין דבר כזה אמביינט כי בכל התוכנה יש רק ספוט. כל המשתנים של גודל הצל וגם השימוש בטקסטורות מאוד בעייתי שם, לכן רק עם ספוטלייט קרמי כזה הצלחתי להראות בכלל את המודל. אני מנסה עכשיו לרנדר את התמונה בתוכנות אחרות, ב POV זה לא יוצא לי כל כך יפה וכרגע התקווה שלי היא שמקס (ברזיל) זה ירנדר יפה. ואם כבר מדברים על ברזיל, קיימת אפשרות להפעיל ANTIALIASING כי הרנדר לא יוצא כל כך חלק בקוים לא ישרים. תודה על הביקורת בכל אופן.

Nebelis

New member
עדדין אוהב את הרנדר של לייטוויב

אבל יש את ברזיל ללייטוויב?

kazum

New member
דרך EXPORT

כשאתה בתוך RHINO, יש לך אפשרות לייצא את האובייקטים לPOV RAY.

למעלה