עבודה ראשונה!!

• פותח הנושא -me-
  • פורסם בתאריך

-me-

New member
עבודה ראשונה!!

סוף סוף התמונות פותחו, הסורק תוקן, הקובץ בגודל המתאים... עכשיו אני מקווה שזה סוף סוף יעלה! זה שעון שהכנתי לחדר ילדים. התמונה קצת לא ברורה בגלל זווית הצילום, ובגלל שסנדי שרמן (?? אל תשאלו אותי. זה צלם) אני כבר לא אהיה.

-me-

New member
עבודה שניה!!

שלט שהכנתי (לאהוד ומוטי. אבל בטח הבנתם בעצמכם). נ.ב גיליתי שסנדי שרמן זאת בחורה. אל תאשימו אותי. שמעתי על בנים בשם סנדי. נ.ב.ב זה חוקי לכתוב שטויות בפורום? מה לעשות? זאת השעה...

-me-

New member
לא לכעוס!!!!

אני יודעת שזה לא ממש מקורי, אבל להגנתי אני יכולה לומר שכדי לצייר את הציפור רק הסתכלתי, ולא שמתי את הנייר מעל... באמת!! ואני גם מצטערת שצינזרתי את הרע"ן, אבל אפילו שזה לא ממש מסווג, לא בא לי להסתבך עם הצבא...

-me-

New member
עוד משהו!!

זה סתם דיקט שצבעתי, ואני הולכת לשים במקומות שבלי ציורים תמונות שלי ושל אחים שלי, למסגר ושלוח לסבתא בחו"ל ("אוחחח כמה גדלתם!" סתם, היא לא פולניה כזאת). גם לה מותר לראות אותנו! (זה יותר גדול במציאות. פשוט קשה להבין, כי זה לא נתן לי אחרת לסרוק את זה ושזה יוכל להכנס לפה)

-me-

New member
ועכשיו נעבור לחרוזים!

איש, תנין (שיותר דומה ללטאה, אבל נעזוב את זה עכשיו) ודג. קצת לא ברורים כי היה קשה להכניס אותם לסורק, ועוד יותר לצלם אותם ולקבל משהו ברור (אמרתי כבר שאני לא סנדי שרמן הצלמת
)

-me-

New member
קצת יותר גדול...

התלוננו בפני שהחרוזים קצת קטנים ולא רואים טוב. אז הנה, תמונה גדולה יותר, בתקווה שיראו טוב.

-me-

New member
טוב,

מספיק להיות. יש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לסרוק ולשלוח, אבל זה יהיה רק שבוע הבא. ויש לי שאלה. אני צריכה מתנה לדודה שלי. חשבתי חשבתי וחשבתי, ולא עלה במוחי שום רעיון. ואז נזכרתי ש... היא צריכה וילון למקלחת! אבל כל פעם שהלכתי איתה לראות- היא לא מצאה שום דבר שמצא חן בעיניה (היא מאוד בעייתי בקטע הזה). אז חשבתי שאולי אני, שמכירה את הטעם שלה, יכולה להכין לה וילון! יותר נכון לצייר על וילון (או משהו אחר, אם יש לכם רעיונות) מוכן. השאלה היא אם יש צבעים שמתאימים לכך ולשא יתקלפו וגם שעמידים בפני מים...

av_i_va

New member
נחמד מאוד../images/Emo140.gif

ראשונות... אך בטח לא אחרונות!

למעלה