עבודה שאפשר ללמוד בה?

Peace and Love3

New member
עבודה שאפשר ללמוד בה?

היי, אני בדר"כ קוראת סמויה פה, ויש לי שאלה :)

אני מחפשת עבודה חדשה, ובגלל שאני סטודנטית אני רוצה למצוא משהו שיאפשר לי ללמוד במהלך המשמרת.
כרגע אני לא יודעת איזה תחום אני מחפשת, חשבתי על תפקידי אבטחה למיניהם, ורציתי לדעת איזה עוד תחומים\עבודות כדאי לי לחפש?

מבחינת הניסיון שלי, עבדתי עד עכשיו בתמיכה טכנית במחשוב.
יצא למישהו פה לעבוד בתמיכה טכנית או NOC, שניתן ללמוד בהם?
אני פתוחה לנסות כיוונים חדשים, אז אשמח לשמוע אם יצא לכם לעבוד במקומות עבודה כאלה, מה היה התפקיד ואיך היה לעבוד שם.

choco2602

New member
חוץ מאבטחה..

אני יכולה להציע לך בתי קולנוע קטנים (בד"כ אפשר לשבת וללמוד בלי בעיה).
או לעבוד בקבלה של בניין משרדים.
לא ממש חושבת שקיימת תמיכה טכנית שאפשר לעבוד בה. אולי תמיכה פרונטלית באיזה ארגון קטן (בית ספר, משרד קטן..) שהתקלות בו הן מועטות ואפשר ללמוד בין לבין.

BloodyRose

New member
כמה חברים שלי עבדו בתמיכה טכנית

של החברות הגדולות (סלקום, נטויז'ן וכו'), אך לקחו משמרות לילה שהן רגועות ושקטות, ולמדו במהלכן.
מכיוון שאלו משמרות לילה, זה לא מתאים לכולם (ובעיקר תלוי באיך מערכת השעות שלך בנויה, ואם את רגילה ללילות לבנים), אבל להם זה עבד טוב.

כמו שהזכירו בהודעה הקודמת - פקידת קבלה של חברה כלשהי - בד"כ משמרות אחה"צ-ערב הן רגועות ואפשר לנצל את הזמן הפנוי ללימודים (פקידי הקבלה בחברה שאני עובדת בה הם כולם סטודנטים, מלבד הפקידה הקבועה שעובדת בבקרים).

זה כל מה שעולה לי לראש כרגע

rasmus girl1

New member
עבודות עם משמרת לילה,

אבטחה..
יש לי חברה שעובדת במלון בלילה ואין צ'ק אין אבל חייב שיהיה פקיד קבלה, אז היא שם, ולומדת תוך כדי.

Rainbow syrup

New member
עוד רעיון

במגדלי יוקרה שבהם יש בריכות (בדרך כלל מקורות בקומה גבוהה)- צריך מישהו שישב שם כל היום ויהיה על תקן מציל. בחלק גדול מהמגדלים האלו אין כמעט דיירים שאשכרה חיים שם, וכמעט לא מבקרים בבריכה..
הייתי בבריכה שוממת כזאת וראיתי סטודנט שלמד שם יפה יפה בזמן עבודתו כ״מציל״. שווה לבדוק את זה.

למעלה