תרשימים לשבת תליון מעוין
ה האישה שמנגד New member 12/2/06 #12 שלום!מנצל"ש לומר שזהו תרשים מחוברת סרוקה, ואסור להעלות בפורום, לא? כמו גם האתר ברוסית שהועלה פה עם מלא חוברות סרוקות...... לא מומלץ להסתבך...... יש פה עניין של זכויות יוצרים!
שלום!מנצל"ש לומר שזהו תרשים מחוברת סרוקה, ואסור להעלות בפורום, לא? כמו גם האתר ברוסית שהועלה פה עם מלא חוברות סרוקות...... לא מומלץ להסתבך...... יש פה עניין של זכויות יוצרים!
W wildspirit New member 11/2/06 #6 עבודה שבועית ../images/Emo3.gif אני מעלה מספר תרשימים בנוסף לסדנה שאנחנו עושים פעם בשבוע נעלה תרשימים נוספים וננסה לעשות אותם ולהראות את התוצרים שלנו מתוכם יהיה כיף לראות איך כל אחד התמודד עם התרשימים בהצלחה טליה
עבודה שבועית ../images/Emo3.gif אני מעלה מספר תרשימים בנוסף לסדנה שאנחנו עושים פעם בשבוע נעלה תרשימים נוספים וננסה לעשות אותם ולהראות את התוצרים שלנו מתוכם יהיה כיף לראות איך כל אחד התמודד עם התרשימים בהצלחה טליה
ע עירית שחר New member 11/2/06 #8 יופי של תרשימים - יש כאן יופי של רעיוניות. אז קדימה בנות לעבודה, מי מנסה מה ולא לשכוח לעלות תוצרים.
Y YANA212 New member 11/2/06 #10 שלום לכולם ../images/Emo140.gif התרשימים מגניבים!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להכין את הטבעות !!!!!!!!!!
ח חרוזית חמודית New member 11/2/06 #11 אחלה רעיון!! אני בפנים!! מחר אני אתחיל להכין!! היום אחרי החמין אין כוח....