עבודה שלי

עבודה שלי

זה עוד לא ממש הכל, אבל בהחלט כמעט. עבודה ראשונה שלי עם מאיה. אין פה לא מודלים מבריקים, לא טקסטורות מדהימות ולא תאורה מושלמת. העיקר למדתי בסיס למאיה, והרווחתי קצת. זה היה פרויקט די מורכב, והמחשב שלי צלע הרבה. אשמח לתגובות. http://view-garden.co.il/movie.htm בהזדמנות זאת - שוב תודה לכל מי שעזר פה, וענה מהר. אתם אחלה. שפי

halion22

New member
חבל שהאיכות של הוידאו כל כך נמוכה..

צדקת בתיאור שלך- באמת מודל לא מורכב במיוחד. אבל בתור עבודה ראשונית והכנסה קטנה אני מניח שהיית מפסוט... קצת הפריע לי הריצוד מהצד. ו- תקן אותי אם אני טועה- אבל נרות על שולחן מאירים כלפי מעלה והצידה, ולא מקרינים אור על השולחן עצמו (ככה נראה לי בכל אופן) גם באיכות מוסיקת הרקע יכלת להעלות קובץ יותר איכותי. אולי לכווץ פחות.

אני לא שלטתי באיכות הוידאו

בעל האתר רצה את זה שיעלה בקלות בכל מחשב. היופי של הפרויקט הזה, הוא שהנין לא קיים עדיין, אלה רק חלקית כבטון, אז הו שם הרבה דברים שדרשו ניחוש מסויים ודימיון, וזה מעניין לכאורה לדעת אייך יראה המקום בסוף, עוד הרבה לפני שהבניין גמור.

שכחתי לענות על משהו

זה לא נרות על השולחן :) זה מין קערות, והאור הוא מספוט מלמעלה באמת

eldarinn

New member
האיכות הגרפית באמת די נמוכה

כמו כן התנועה לא אחידה והערה כללית - העמוד שלך לא תומף בפיירפוקס...

היו לי די הרבה הגבלות בפרויקט הזה

כיוון שהיה צריך לסיים אותו מהר למשל. אז יש בו הרבה דברים שאולי הייתי משקיע בהם יותר. אבל בשביל זה גם הם היו צריכים לשלם לי יותר. אבל כיוון שהמטרה היא באמת להשתמש בו באתר, אני מוצא את התוצאה הסופית מאוד מספקת.

LadyLover

New member
שפי?! ../images/Emo2.gif אני לא רוצה להרוס את המסי

בה, אבל זה נשמע שהשיר אומר "לה-כונפה"... .....

: ) יכול להיות, מעולם לא הקשבתי

לשיר, אני רק יצרתי את הסרט, כל השאר זה בעל האתר והמקום

למעלה